Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

16

 • 16

  Sponset produkt, helt ærlige meninger!

  Noen som husker dette innlegget om produktet jeg fikk i posten fra www.hudspesialisten.com? Har nå brukt denne ansiktsvasken hver morgen og kveld siden dagen jeg fikk den. JEG ER STORFORNØYD! Merket fremskritt utrolig raskt! Huden har virkelig forbedret seg på den tiden jeg har tatt i bruk ansiktsvasken, den har blitt mye glattere og jeg merker tydelig forskjell! 


  Det ikke fullt så positive med produktet:
  - Designet. Blir litt for mandig, og jeg hadde ikke trodd at denne var for kvinner.
  - Prisen. Selv om det er verdt det, for produktet er veldig bra!

  Det positive med produktet:
  - Rask leveringstid. (Sendt på en mandag og mottatt på onsdagen i samme uke)
  - Lukter ikke.
  - Irriterer ikke på huden.
  - Huden blir mye 'renere', glattere og den føles friskere.
  - Funker! 
  - Alle vurderingene jeg har lest på nettet om den har bare vært positivt!

  Trykk HER for å lese mer om ansiktsvasken og for å få sett pris.


  Nettsiden finner du HER og direktelink til produktet HER!

  Har du prøvd denne ansiktsvasken før? 

 • 18  Dritbra sang og kult bilde fra skolen i dag. Nå må jeg springe før Kaia blir heeelt vill, vi skal nemlig til byen en tur. Hun sitter å stirrer på meg og gir meg 'Kaia-blikket', kødder ikke med henne da. Skal både jobbe og trene senere. I kveld kommer jeg til å legge ut en vurdering/anbefaling av produktet jeg fikk i posten for ikke så altfor lenge siden. Ha en fin dag videre! 

 • 26

 • 34


  Har hatt en kjempefin helg med verdens beste kjæreste! Jeg valgte å legge bloggen til side den tiden han var her, og kan innrømme at det har vært ufattelig herlig å ikke tenke på å blogge hele tiden. Vi tok så godt som ingen bilder, så dette ble de eneste jeg kunne tillate meg selv å legge ut. Snikbilde av fineste gutten og kyssebilde (vet dere elsker dem). Ha en fin kveld!

  Hatt en fin helg?

 • 23


  Verdens søteste jente! Besøk Adrienne sin blogg med å trykke HER!

  Blogget ikke i går fordi jeg ikke følte for å sitte på dataen den lille tiden jeg får med Sondre. Dere overlevde nok en dag uten blogging fra meg! Det lille rommet på dataen der man putter inn minnekortet på kameraet har forresten blitt ødelagt eller noe. Kabelen funker tydeligvis ikke. Så det betyr jo bare en ting; jeg får ikke overført bilder fra kameraet til dataen. Flott slutt på den siste søndagen i oktober. Savner Sondre allerede. Hvis man ser bort ifra de få minuttene vi får sett hverandre når vi begge skal på konsert i Oslo ( 14 november), så er det en måned til vi får vært med hverandre igjen.

  Vært innom denne bloggen før?

 • 39


  Nei jeg snuser ikke, selv om det kanskje skulle se slik ut på bildet. Snus er ekkelt, har aldri prøvd det før og har ingen planer om å gjøre det heller. Redigeringa ble heelt forferdelig dårlig. Ser ut som at jeg har mistet området under nesa. Veeeell, orker ikke å redigere på nytt så da for det heller bare se slik ut da. Nå må jeg rydde, det var vist kjeeeempe rotete på rommet, stua og badet ifølge pappa.. jeg har sett verre, men må høre på sjefen i huset. Haha sjefen, good one!

 • 16


  Merkelig, fin og lang dag. Gleder meg til Sondre kommer!

 • 22

 • 23


  Laaaang dag! Som jeg har nevnt tidligere så sov Louise over hos meg i natt. Hvis dere lurte, så lagde vi faktisk browniesrøre.. tror aldri jeg har vært så oppblåst i hele mitt liv! Magen var steinhard og jeg så ut som at jeg var gravid i måned 8, nesten. Til alles store overaskelse så klarte vi selvfølgelig å forsove oss, yeeey. Heldigvis går det en buss ikke lenge etterpå, så vi kom akkurat til andre time. Tenkte ikke over at vi faktisk måtte stå opp når alarmen ringte. Gikk på jobb rett etter skolen, og har egentlig bare vært for slapp og trøtt til å i det hele tatt tenke på blogg. Ellers så tror jeg at jeg har vært en smule gretten i dag, hehe. Neida. Jo. Nei. Okeidaa.


  Hvordan har din dag vært? 

 • 18

  De fleste har vel vært medlem av en klubb en eller annen gang, der man fikk sendt diverse ting i posten en gang i måneden. Jeg har aldri vært medlem av en slik klubb, men pleide alltid å smiske til venninner som var det, slik at jeg kunne få en hesteplakat eller to, pluss et par viskelær. Kvinnemagasinet Femelle lanserer nå sin egen magasinklubb for moteglade bloggere i alderen 14-25 år. Hvis du er interessert, så kan du melde deg inn allerede i dag. Hver pakke inneholder masse gatemote og en god del bloggsladder (det kan nesten ikke bli bedre, eller hva? SLADDER OM BLOGGERE FOLKENS, haha), sist, men ikke minst en hemmelig gave hver måned. TRYKK HER for mer informasjon og utfyllingssjema! 

  0920100513081047605

  Kunne du ha vært interessert i dette?

 • 25


  Tok noen bilder av Kaia tidligere i dag til et fotoprosjekt vi har på skolen. Som dere (kanskje) ser så har hun farget halve håret rødt, bønnfaller henne om å farge hele. Hun hadde virkelig kledd det! Kaia er lillesøsteren min, til dere som ikke viste det fra før. Til dere som lurer; Kaia har blogg ja, men hun har ikke blogget siden 4 august og var heller ikke spesielt aktiv i tiden før hun ga seg. Ingenting tyder heller på at hun har planer om å starte igjen. Hvis dere vil snoke i arkivene hennes så finner dere bloggen hennes her!

  Louise (klikk på navnet hennes) sover over her i natt, vi har nettopp sett en film og hvis jeg har hellet med meg, så tror jeg at jeg kan få henne med til å lage browniesrøre. Åååååh, det er så godt å bare spise røra! Ha en fin kveld videre alle!

  Hva gjør du?

 • 32

  Jenny, Martine, Selma

 • 17

 • 50

  Kan noen si meg hvor jeg har setningen i overskrifta fra?? 


  Fint bilde, ny favoritt. Stikker ned å trener nååå, ha en fin kveld videre alle sammen!

 • 21 • 38

  I dag har jeg og Sondre vært sammen i 5 måneder, de beste noen gang! Gleder meg utrolig mye til å se gutten min igjen til helga, savner han såå! Min kjære mor har forresten bursdag i dag. Hehe dere.. jeg vet at jeg skrev på facebook at hun ble 26 år i dag, men HALOO; det er ikke så mange som føder i en alder av 10. Hun blir faktisk hele 42 år!   Gratulerer med dagen, mamma 

 • 14

  For en god stund siden fant jeg igjen bloggen til svenske Amanda Eklund, også kjent som 'AmandaVarDet' eller jenta som pipte som et hamster på videobloggene sine. Atm så blogger hun på amandaeklund.se og jeg digger den! Jenta har virkelig forandret seg fra den tiden da hun blogget på blogg.se! Bildene, bloggdesignet, klesstilen, ansiktet hennes, I like it! Hadde aldri trodd at jeg kom til å skrive et slikt innlegg om denne jenta, men kan virkelig si at jeg digger den 'nye' Amanda! Jeg er sikkert utrolig sent ute når det kommer til hennes lille forvandling, men bedre sent enn aldri. 

  FIkk en kommentar om at personen ut utga seg for å være på 'AmandaVarDet' (altså slik hun oppførte seg), bare var kødd? 1. Det var egentlig litt av en lettelse. 2. Wow. 3. Uansett, så endrer ikke det at jeg den bloggen hun blogger på nå er braa!


  Enkel, stilfull, care, fin.

 • 31


 • 24


  Til tross for min ganske så depressive dag i går, så har denne dagen vært utrolig bra! Startet ikke fult så flott da, men den ble bare bedre og bedre. Nå skal jeg spise og bare slappe av frem til jobb og trening i kveld! Blir stresset bare av å tenke på de 200 bloggene jeg skal kikke innom, linkeinnlegget kommer nok ikke med det første neei!

  Planer for dagen?

 • 34

  Jeg spiser mye. Veldig mye, og veldig usunt. Jeg skulle bli sunn når jeg begynte på skolen, første skoledag gikk jeg på butikken og kjøpte en av de populære gigantiske melkesjokoladene, spiste (ikke at det kommer som et sjokk) opp hele selv. Har jeg penger med på skolen, kjøper jeg sjokolade. Jeg spiser utrolig mye til frokost, propper i meg masse i løpet av dagen, spiser store porsjoner til middag og legger meg aldri uten å spise. Har en haug med folk som antageligvis gjerne kunne ha bekreftet dette, har blitt kjent for å ikke være verdens sunneste.

  Jeg spiser uten at jeg er sulten. Jeg spiser når jeg kjeder meg. Selv om jeg egentlig er stappmett på chips, sjokolade og annet dritt, så fortsetter jeg å spise til jeg får vondt i magen. Hvorfor? Jeg har ikke sått på en vekt på hvem vet hvor mange år. Selv om det med vekta ikke har noe å gjøre med at jeg spiser mye, men bare fordi vekt er noe dritt, så blir jeg ikke akkurat nyskjerrig når jeg propper i meg såpass mye. Treningsmotivasjonen går opp og ned, selv om jeg prøver å trene så mye som mulig.

  Jeg har endret livsstil helt. Før var jeg alltid obs på å ikke spise for mye usunt i ukedagene, trente masse og spiste mye, men ikke usunt. En balanse jeg faktisk var flink til å holde! Det var en periode der jeg faktisk var fornøyd med kroppen min, og jeg blir nesten lei meg av å se på bilder fra sommeren, fordi jeg ser hvor mye kroppen har forandret seg. Dere kan ikke si noe på det, fordi bilder lyver faktisk. Det er ikke snakk om total forandring i photoshop, men rett og slett bare måten man kan få kroppen til å se bedre ut på bilder (noe jeg tipper de fleste av oss kjenner til). Noen ganger blir jeg litt sjokkert, fordi bildet jeg nettopp tok med kameraet ikke ligner på en prikk på det jeg ser i speilet. Jeg sier ikke at jeg er feit, fordi det vet jeg at jeg ikke er, men jeg har jo ting jeg hadde likt at så annerledes ut.

  Ikke misforstå helt. Hvis jeg hadde hatt lyst å bli skikkelig tynn, så hadde jeg nok greid det, men det er ikke et mål. Er det noe jeg aldri kommer til å bli påvirket av, så er det folk som dropper måltider og erstatter dem med tyggis, folk som med vilje ikke spiser. Jeg synes synd på personer det har gått for langt hos. Jeg liker mat, nei vent; jeg elsker mat og jeg elsker trening! Jeg skal klare å få den balansen jeg en gang hadde på rett kjør igjen. Jeg skal faktisk klare å kutte ut sjokoladen! Til mine søte venninner som leser bloggen; jeg vet at jeg sier det hver dag, men denne ganga skal jeg klare å holde meg unna! 

  Håper ingen misforstår dette innlegget eller på noen måte klarer å ta seg nær av det. Det å i det hele tatt skrive om mat på denne måten kan bli tolket på så utrolig mange måter! Har egentlig sagt til meg selv at jeg skal holde meg unna å skrive om mat, men dette er mer rettet som en inspirasjon til meg selv. 

  Sjokolade kan gå å dø, men gjenopplives i helgene. Takk. 

 • 36

 • 0

  Alle har sine dårlige dager. Alle har dager der de bare vil ligge i senga hele dagen og overse alt rundt.  Alle har dager der de klistrer på seg smilet som man både har så god kjennskap til, men som likevel virkes så fjernt. Føler alt går nedover nå, kanskje jeg bare føler meg litt alene. Kanskje jeg bare savner Sondre. Er vertfall ikke på topp, noe som da går utover bloggingen. Lesertallet synker sakte, men sikkert. Får færre kommentarer. Jeg er sliten. Gleder meg til å få Sondre hit igjen, gleder meg til å smile og mene det. Thank god it's friday? Thank god it's sunday!

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget. 

 • 20


  Besøk vakre Marita sin blogg!

  Har du vært innom denne bloggen før?

 • 25


  Gårsdagen var dødsbra! Var nede på Kameleonen i ca 12 timer i går, haha. Dere som hadde muligheten til å komme, men ikke gadd burde virkelig angre! 

 • 22 • 19


  Hade god varm seng, hallo våt asfalt og kulde. Stikker snart ned på Kameleonen for å være med å ordne der, kroppen skriker 'gå å legg deg igjen'. Gleder meg veeldig mye til i kveld, er sikker på at konserten kommer til å bli dødsbra! Ha en fin dag alle!

  Dere hadde forresten vært utrolig herlige hvis dere hadde gått inn HER og stemt på en kompis av meg og familien hans. De vil gjeeerne pusse opp hytta si! Tar dere maks 4 sek, og jeg vet om noen som ville blitt veldig glade.

  Planer for dagen? 

 • 223

  Dere leste rett, jeg trenger noe nytt og inspirerende. Skriv enten din egen blogg eller en blogg du liker veldig godt og som du mener på at er bra. Kommer til å plukke ut enten en eller flere som faller i smak og linke til bloggen(e), slik at dere også får noe igjen for det.


  Bildet er ikke bare tatt i speilet, der er også tatt med blits. Grøss. 

  Denne søte jenta skrev forresten kommentar nr 46 000 på bloggen! Første gangen jeg sier til meg selv at jeg skal følge med på det der og faktisk husker det! 

 • 28


  Sondre skulle egentlig ha kommet denne helga. Han fikk ikke byttet vaktene, så han kommer heller neste helg. Tomrommet når jeg ikke er med han er så nært at jeg snart kan ta og føle på det. Denne ganga blir det 3 uker, 3 utrolig lange uker. Jeg saver deg. Jeg trenger deg.

 • 8

  Lørdag den 22. inviterer Flekkefjord Rockeklubb deg til en helaften med fantastisk stoner-metall, med dryss fra thrash, hardcore og annet smågodt fra Stavanger!

  Unguttene i Rhinestone og Jagged Vision støtter opp Overthrow som tidligere i år stod på scenen under Rått og Råde!

  Dørene til Kameleonen åpner klokka 21.00 og CC er på 100 kroner! Hvis man vil benytte seg av baren må man vise legitimasjon i baren.


  Oppfordrer alle som bor i Flekkefjordsområdet om å ta turen til Kameleonen i morgen kveld! Det kommer til å bli dødsbra! Til dere som lurer: Flekkefjord Rockeklubb er rett og slett Flekkefjords egen lille rockeklubb, wow. Jeg er med i styret og skal derfor stå opp tidlig i morgen for å være med å rigge til konserten. 

 • 37

 • 11
  Crosianter og honningmelon til frokost, kan nesten ikke bli bedre. Været er ikke noe å skryte av i dag, så tror jeg kommer til å holde meg inne. Har planer om å rydde rommet og få sett filmen 'Prayers for Bobby', stikker antageligvis til en venninne i kveld. Åh, kan venne meg til disse fridagene ja! Ha en fin dag!

 • 18

 • 15
  Fine fine fine hunden til Johanne!

 • 16 • 38

 • 19
  Herregud så syyykt fjortis, omg liksom. Siden vi har hjemmedag i dag for tå ta bilder til en fotoppgave, så tar jeg, Johanne og Jenny turen til Hidra om ikke så lenge. Er sikker på at det kommer til å bli en fin tur! I kveld skal vi vel lage brownies eller noe? Ha en fin dag alle sammen! Anorakken er forresten en milliard år gammel, så tviler på at den finnes i butikkene lengre, men kanskje en som ligner (fikk mange spørsmål om denne i fjord, derfor)?

  Planer for dagen?

 • 13

  Har nettopp kommet hjem fra møte med rockeklubben. Skal bare skifte, så stikker jeg opp til Jenny for å lage brownies med henne og Johanne. Jeg har fri i morgen og på fredag, denne langhelga skal nytes. I morgen skal jeg opp i skogen med noen andre og ta bilder til et fotoprosjekt, fredag blir det antageligvis en jentekveld, lørdagen går vel til konserten rockeklubben skal arrangere på kvelden, 3 band fra Stavanger kommer. Alle som bor i Flekkefjordsområdet burde virkelig ta turen, det blir utrolig bra! Nå må jeg springe, ha en fin kveld videre!

  Planer for kvelden?

 • 27
 • 18
  Denne fikk jeg i posten i dag. Gleder meg til å teste den ut, og skal selvfølgelig skrive et innlegg om hvordan den funker på meg etter at jeg har brukt den en stund. Har lest litt rundt på nettet og har bare funnet positive tilbakemeldinger! Nå er ikke jeg en person som får så mye kviser eller har spesielt uren hud, men den kan alltids forbedres! Designet til produktet er litt mandig, noe som jeg vet ikke trekker oppmerksomheten til jenter med det første. Fikk beskjed om at pakken ble sendt på mandag, og jeg fikk den som sagt i dag. Med andre ord; ikke lang leveringstid!

  Trykk HER så kommer du rett inn på nettsiden og produktet jeg har fått. Den ene anbefalingen jeg leste var skrevet av en jente som fikk dette produktet anbefalt hudlegen sin, fordi hun slet med alvorlig akne over hele ansiktet. Hun skriver at OXY er den beste kuren hun har prøvd for akne, kviser og fet hud.

  Har du prøvd dette produktet?
  //Sponset

 • 32


  HEHE! Sorry Justin-fans, men denne fyren liker jeg dessverre ikke. Håper ingen av dere er såå desperate etter gutten at dere klikker helt på meg fordi jeg putta fingeren min opp i nesa hans. Dere kan trøste dere med at Johanne forguder han! Tror jeg. For å gjøre vårt nye, helt hvite klasserom litt koseligere så har vi hengt opp plakater av blant annet JB, Avril Lavinge, og hundre andre jeg ikke husker navnet på rundt på veggene. MD klassene må være i brakker frem til jul, de ordner og fikser med noe i klasserommene. Når vi har nede parsiennene skulle man trodd at vi var en gjeng med psykisk syke folk som ikke fikk ha kontakt med sosiallivet utenfor. De er litt ekle. Disse såkalte 'varmepumpene' er det virkelig noe galt med, og de har definitivt en plass høyt oppe på 'fiender-lista' mi! De blåser ut kald luft fordi det er 'for varmt i rommet', mens jeg sitter å fryser meg ihjel! Fuu.

  I dag har jeg bare slappet av og trent. Sondre ringer kvart over, så jeg tror jeg avslutter dette høyst interessante innlegget nå før noen mister hodet. 

  Hva har du gjort i dag? 

 • 49

 • 30

  Jepp, da har noen klart å få facebookprofilen min fjernet igjen! Fikk ingen advarsel, bare plutselig beskjed om at den hadde blitt deaktivert. Det er rett og slett depprimerende at noen har sååå lite å gjøre at de bruker tiden sin på å få profilen min på fb fjernet. Det betyr vel at facebooksiden til bloggen og er borte igjen. Orker ikke å bli sur og la det gå ut over dere, orker ikke tenke på det, nå er jeg bare lei!

 • 40


  Et bilde Johanne tok på skolen i dag. Tenkte jeg skulle være kul og se sur ut, funka fett! Ser ut som at jeg skal til å drepe noen. Ellers så holder jeg på å besvime av sult, fisk venter nede. NAM!

  Dere hadde forresten vært utrolig herlige hvis dere hadde gått inn HER og stemt på en kompis av meg og familien hans. De vil gjeeerne pusse opp hytta si! Tar dere maks 4 sek, og jeg vet om noen som ville blitt veldig glade.

  TIl en viss person: Nei, jeg har det ikke slikt at jeg må godta kommentarene deres, men grunnen til at jeg må gjøre det med dine er antageligvis fordi jeg har 'sperret' ip-adressen din fordi du har skrevet en drittkommentar ;) Så da vet du det!

 • 15


  Skulle ønske jeg kunne si at dette bildet er tatt nå, men da ville jeg ha løyet, og det har jeg lært at man ikke skal gjøre. Herlig med en treningsøkt etter en ukes opphold. Mister alltid treningslyst etter at jeg har vært hos Sondre. Til å være treningsnarkomaner hele familien så har de tiiiidenes skap proppet med godteri, og det kommer vel ikke som et sjokk at jeg ikke klarer å holde meg unna. Skjønte at jeg hadde et problem da moren til Sondre plutselig kom å spurte om hvem som hadde spist opp hele posen med dumle, heh. FORRESTEN SÅ ER JOHANNE SUPER DUPER KUL (hun sa at jeg ikke skulle linke til bloggen, men som vanlig så hører jeg ikke på hva hun sier, trykk på navnet hennes!!)!

 • 17


  Åh, har på følelsen av at denne uka kommer til å gå saaakte. Venter på svar om Sondre får byttet vaktene sine, slik at han kan komme her til helga. Vi skal springe 3000m på onsdag og jeg føler meg ikke forberedt i det hele tatt. Gikk til byen med Louise etter skolen og har rett og slett bare ikke hatt noe å blogge om. Litt merkelige innlegg for tiden, men det får vi alle bare leve med. Senere skal jeg jobbe, så tror jeg at jeg trener litt etterpå. Vil sove.

  Hva har du gjort i dag?

 • 35

  Hva gjør man egentlig når man føler at man ikke kan stole på noen? Når du har blitt så innestengt at du ikke tørr å dele tankene dine med noen; i frykt for at det skal ødelegge deg. Når du hver dag, hver time, hvert minutt og hvert forbanna sekund strever med å ikke eksplodere. Når du har brukt så lang tid på å bygge opp noe du tror er selvtillit, at med bare en liten negativ ubetydelig kommentar kan alt rase sammen. Når du prøver å fremstå som den sterke personen som gir blanke i dritten som flyr rundt hodet på deg, men egentlig så knekker det deg bare mer og mer, dag for dag. Når du er redd for å bli kjent med nye folk, i frykt for at de skal dømme deg med en gang. Når du føler blikkene gnure seg inn i nakken når du går forbi og svakt tror du kan høre kommentarene som blir sagt. Når frykten for å en dag bli etterlatt alene, vokser og vokser. Hva gjør man da?

  En tekst jeg skrev i Mai. Valgte å sperre innlegget for kommentarer, noe jeg ikke skal gjøre denne gangen. Fant den igjen nå nettopp, fordi jeg satt å leste gjennom innlegg fra før sommeren. Det er vanskelig å lese denne teksta, utrolig vanskelig. Da jeg skrev dette var det nok ikke basert helt på hvordan jeg følte det da, men som overskrifta sier; fortiden. Veldig glad for at hvis jeg hadde skrevet dette i dag, så hadde det ikke vært egne tanker og følelser. Husker all responsen jeg fikk på innlegget, og alt jeg har å si til den nå er;  tusen tusen takk!

 • 19

 • 17


  Fin fin fin fin blogg! Besøk den med å klikke HER!

  Vært innom denne bloggen før? 

 • 47


  Facebook; HER  Hyves; HER


  Blogspot; HER!


  Twitter; HER

  'Hi, I don't know you, but I'm from the Netherlands. (Hope you can understand some english haha) and we have a dutch site on the internet which is called Hyves. This is a girl who faked your site on hyves. With all of your photos and stuff. http://nenavirginiagonzales.hyves.nl/ I saw a photo on weheartit.com and thought it was the girl from Hyves. But I saw a different name above the photo, which probably is you.. xoxo'

  Det var gjennom denne kommentaren jeg fikk på et innlegg at jeg fant alle profilene. Jeg pleier vanligvis ikke å vise dere de falske profilene av meg (da hadde dere blitt sykt lei, for det er ikke få av dem), men dette var faktisk ganske sykt. At en person er så forbanna dust i hodet at hun utgir seg for å være en annen person på såå mange nettsteder! Hun er forresten veldig glad i å redigere meg veeeldig på bildene. På mange av bildene har hun redigert på meg masse sminke, også har hun gjort dette på alle bildene av meg bakfra:


  HAHAHAHAHAHAH, JEG DØØØØØØR!!!!!!!!!

 • 20


  Mange som lurer på hvilken sminke jeg bruker, kommer til å lage innlegg om dette etter hvert. Øyensminken har dere jo allerede sett (det innlegget finner du HER), så tenkte jeg skulle starte med foundationen. Denne begynte jeg å bruke igjen for ikke så lenge siden. Pleier ikke å bruke foundation om sommeren. Brukte den litt i fjord, men av en eller annen grunn så syntes jeg ikke at den var god. Fant den igjen og prøvde den, og den var virkelig braaa! Litt for lys, men tror ikke jeg kommer til å bli noe spesielt brunere nå i vinter for å si det sånn, så det gjør ikke noe. 'Weightless foundation'? Ohyes. I det siste har jeg egentlig brukt et krempudder fra Elizabeth Arden, men siden de aaldri får inn fargen min, så gidder jeg ikke det (det er også veldig dyrt, så tjener en del på å bruke den fra maxfactor). Husk at alle er forskjellige, og selv om denne funker bra på meg; så er det ikke sikkert at den gjør det på deg! 

  Har du en foundation å anbefale? 

 • 34


  Vet ikke hvorfor, men har en dårlig dag i dag. Sier ikke at jeg ikke har hatt en fin dag, har bare vært litt.. deppa? Samma det. Har ikke giddet å blogge i dag, skyt meg av den grunn. Skal prøve å få tak i Sondre nå, før jeg legger meg etter en altfor lang dag. God natt (halv 11 på en lørdag, hva skjeer).

 • 22
  Hadde en kjempe fin kveld hos fineste Malene i går! Hun hadde bursdag på torsdag, gratulerer med dagen på etterskudd 

 • 21


  For en utrooolig hektisk dag! Nå stikker jeg til Malene. Ha en fin kveld 

  Hva gjør du?

 • 17
  Nytt objektiv! Til dere som ikke viste det fra før av; klarte å knuse mitt, så har lånt et av en venninne frem til nå. Endeliiiig! Kom nettopp hjem fra jobb, nå må jeg rydde og fikse meg før jeg stikker i selskap til søteste Malene! Er ganske sikker på at dette kommer til å bli en utroolig bra kveld!

  Planer for kvelden?

 • 34

  Som dere ser så har jeg endret på designet igjen. Har fortsatt gratisdesignet fra Pia! Har fått sidemenyen tilbake og har endret tilbake til at bildene blir lastet opp i 800 px. Egentlig så likte jeg bedre når de var i 1000 px, men fikk ikke til sidemeny, og da droppet jeg det heller bare. Likte det sånn halvveis? Kommer sikkert noen småendringer under veis. Som dere ser så har jeg fått bildelenken til femelle.no i sidemenyen, arkivet er også på plass igjen. Merker jeg har savnet sidemenyen litt. Mønsteret over bildet er fra gratisdesignet til Dina, håper det ikke gjør noe at jeg bruker det (har skrevet hvor bildet er fra sammen med teksta som sier hvem som har laget designet)!  Ok?
   

 • 30


  Genseren er fra Cubus

 • 0

  Still de på facebooksiden min. Det gjør det SÅ mye lettere for meg. Har en tendens til å glemme å svare i kommentarfeltet! Blir spørsmålet stilt på facebooksiden så vet jeg at det har kommet et spørsmål og dere får jo også beskjed når det blir besvart. Ja, det er greit at dere sender til min private face og (har fått noen spørsmål om dette), men helst still dem på siden til bloggen. Den finner du HER!


  Svarene på spørsmålsrunden kommer forresten snaaaaart, har glemt den litt bort.. wooops!

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget. 

 • 24

  Får veldig mange spørsmål om jeg bleker tennene og hva jeg gjør for å få hvite tenner. Selv har jeg aldri sett på tennene mine som spesielt hvite, men tar det selvfølgelig bare som et komplement når folk sier at jeg har det! Nei, jeg har aldri bleket tennene mine. Tror ikke jeg tør.. er veeeldig skeptisk når det kommer til å farge og bleke ting, haha. Selv om jeg ikke tror at det skjer noe spesielt, bortsett fra at tennene blir hvitere? Det eneste jeg gjør er bare å pusse dem. Kan innrømme at jeg var syyykt slurvete før med å pusse om kvelden, men har blitt mye bedre. Har aldri hatt problemer med tennene heller, har f.eks. aldri hatt hull. Jeg har aldri hatt regulering, og skal heller ikke ha det!  Bleker du tennene?

 • 18

 • 24
  Stjal disse bildene fra Sondre, han tok dem når han var på Kreta i høstferien. Kan vel bare drømme om å være på en ordentlig ferieplass som er varm før til sommeren igjen.. Hater kulde, vil ikke ha vinter. Gikk med stilongs og ulltrøye i dag. Sover i ull, tepper, dyne ++ for å ikke fryse om nettene. Jeg er tidenes frysepinne!

  Er du heldig og skal på ferie i nærmeste fremtid?

 • 22


  Nå sitter jeg bare og slapper av, stikker på fotballtrening om ikke så altfor lenge (trening avlyst, stikker ut med Jenny og Johanne). Har vært utrolig trøtt i hele dag, rett før jeg sovna på skolen. Har sagt til meg selv at jeg ikke skal sove i timene, gjorde det altfor ofte på ungdomskolen, grunnet lite søvn. La oppe til langt på natt og leste som oftest. Sovna faktisk kl 11 i går, så hvorfor jeg var så utrolig trøtt i dag forblir et mysterium. Ellers har jeg (ja, skriver JEG fordi Kaia såvidt hjalp til) tatt ned trampolina. Ellers har det vært en grei dag, ikke noe spesielt. Ha en fin kveld!

  Måå bare ta opp dette:
  Noen av dere husker vel dette innlegget, der jeg nevnte kommentaren jeg fikk på dette innlegget! 4 personer likte tydeligvis ikke at jeg nevnte denne kommentaren, og hadde vist ikke helt skjønt hvorfor (eller noe). Egentlig 5 kommentarer som hadde noe å si på det, men lol.. jeg kan se ip-adressene deres! Over til poenget; innlegget var på ingen måte rettet TIL personen som skrev kommentaren. Innlegget var heller ikke OM kommentaren. Kommentaren brukte jeg som et eksempel. Innlegget hadde blitt skrevet uansett om jeg hadde fått kommentaren eller ikke, bare veldig god timing av personen som skrev den. Grunnen til at jeg i det hele tatt reagerte på den, var jo ganske enkelt fordi jeg bare to innlegg tidligere hadde gjort det denne jenta spurte om, og skrev at jeg 'aldri gadd å gjøre'. 

  Selv om jeg har blogg, så trenger jeg forresten ikke å vise sminken min eller hvordan jeg sminker meg. Som i følge en av personene alle bloggere må gjøre? Eller? Og jo; jeg tåler å få spørsmål om hvordan jeg sminker meg. Jeg klikket heller ikke i innlegget. Viser aldri hvordan jeg sminker meg nei? Okei, da gjør jeg ikke det da. Trenger ikke å ta spørsmålet seriøst? Neivel? Så hvis en person spurte om jeg kunne legge ut bilde av katten min, skulle jeg ha ledd og lagt ut bilde av hunden jeg aldri har hatt da? Jeg var heller ikke spesielt sur når jeg skrev innlegget, men satt ikke akkurat og lo heller. Jeg er forresten ingen 'drit mongo', veldig modent skrevet.

  NÅ gidder jeg ikke mer diskusjon rundt akkurat dette. Dere som kanskje forstatt har noe helt uinteressant å si til dette, kan holde det for dere selv. Håper dere som kommenterte forstår hele greia nå. I denne situasjonen er det ikke jeg som er barnslig!

 • 57

  Før dere leser dette innlegget så vil jeg bare gjøre dere oppmerksomme på at dette er mine meninger, du trenger ikke å være enig. Så ikke skriv at du er enig med mindre du faktisk er det, men heller ikke kom med usaklige kommentarer.

  Hvordan kan noen si at Emilie (også kjent som Voe) var en dårlig blogger? Jeg skjønner det bare ikke, ikke i det hele tatt. Hva var det hun gjorde som var dårlig? Er det egentlig noen som kan komme med et seriøst svar på hva hun gjorde som ikke var bra (ikke skriv noe om de der drikkebildene som hele norges befolkning fikk sett, hun er tross alt en vanlig jente, selv om hun blogger så betyr ikke det at hun ikke får lov til å drikke)?Hvis ikke Emilie fortjente 1 plassen, hvem gjorde? Hvis jeg skulle ha nevnt en person som jeg syntes at virkelig fortjener å ligge på topp, så er det Emilie. Hun var en alt mulig blogger. Utrolig trist at hun på en måte ble presset ut av bloggverdenen fordi enkelte folk ikke kunne styre sjalusien sin. Det er faktisk en grunn til at lesertallet hennes var såpass høyt som det var, det er en grunn til at så mange tusen folk leste bloggen hennes hver dag. Dumt at noen folk bare ikke klarer å se andre oppnå noe i livet og lykkes i det de driver med. Blir så utrolig irritert av slike personer. Ikke kom her og si at hvis det hadde vært dem, så hadde de ikke blitt med på de tingene Emilie fikk sjansen til å oppleve. Sjalusi er egentlig en farlig ting, gjør oss til et monster hvis vi ikke klarer å kontrollere oss. Kunne vel egentlig ha skrevet mye av det samme som jeg skrev i forrige innlegg, for noe av det går i det samme. 

  Mange sier at bloggen til Emilie bare ble dårligere og dårligere, og jeg kan selv innrømme at ble forandret i slutten og at jeg ikke klikket inn på den like mye som før. Men hvis man tenker seg om så er vel det kanskje ikke så rart. Hadde du fått så mye dritt i kommentarfeltet hver dag, hadde du orket å blogge like positivt da, hadde du klar å fortsette som før? Noen vil si at Emilie er svak som ga seg, det vil ikke jeg. Hun er sterk, det tar mot å slutte når man er en så 'publisert' person! Er faktisk veldig glad for at hun har startet igjen, og for at hun åpnet seg i dette innlegget. Det at hun holdt på så lenge til tross for kommentarene, det at hun sluttet og det at hun valgte å begynne igjen viser bare hvor utrolig sterk hun er. 

  Blir flau over enkelte sitt syn på bloggere. Det er ikke en dans på roser å blogge! Greit nok; litt negativ kritikk må man faktisk bare tåle, MEN det finnes grenser! Det er faktisk forskjell på negativ kritikk og drittslening, nedtrykking eller rettere sagt nettmobbing. Har man ikke nok vett i hodet til å holde ting for seg selv og faktisk sette sine egne grenser når det gjelder visse kommentarer, så er man ikke gammel nok til å sitte på nett. Internett skal ikke brukes som et skjold til å endelig få snakke dritt til andre, uten at man får konsekvenser for det.  • 37

  Noe jeg irriterer meg grenseløst over hver eneste dag; er folk som missforstår, eller gjør det med vilje. Spesielt på en blogg der man får det meste svart på hvitt. Når folk gjør alt de kan for å vri rundt på ting. Jeg håper inderlig at personen som skrev denne kommentaren; 'kan du vise hvordan du sminker øynene dine?? har spurt om det 1000 ganger før, men du gidder jo aldri:( i så fall kan du vise hva slags sminke du påfører?:)'  ikke var seriøs (fikk den i dag)! Jeg håper de fleste av dere skjønner hvorfor jeg satser på at personen kødda. Det er forresten også utroooolig irriterende når folk kommenterer et innlegg, og skriver noe som ikke har med verken innlegget eller kanskje bloggen i det hele tatt å gjøre. Når en person har skrevet et langt innlegg, en annen person leser det, hopper over store deler av teksta, klikker og skriver en lang kommentar om ting som faktisk står i selve innlegget. Når folk maser om ting som allerede har blitt svart på. Når folk ser det de vil se og leser det de vil lese. Kunne holdt på i evigheter, men dette var vel noen av tingene som irriterer meg innen bloggverdenen.

  Reklamering for egen blogg er forresten bare teit. Kommentarer som man helt klart ser at har blitt skrevet, kopiert og sendt til hundre forskjellige blogger. Man vil faktisk ikke høre at man har fin blogg, hvis personen ikke mener det. Da er jo hele poenget borte. 

  Hvis dere har spørsmål, så helst still dem på facebooksiden til bloggen HER, blir så mye lettere for meg da! For dere også egentlig. 

  Fint innlegg? Har forresten heller ingen bilder å bruke, så dette blir et morsomt innlegg med bare tekst. Glad i dere og. Ellers så var det iiiiiiskaldt på stadion og nå er jeg skrubbsulten. Ha en finfin kveld! 

 • 12  Disse er 1 av 3 band som spiller på Kameleonen her i byen, lørdag 22 oktober. KOM! Trykk her

 • 31


  Sitter egentlig bare og slapper av nå. Er utrolig trøtt i dag, så glad for at jeg ikke har noe jeg må gjøre. Senere i kveld tror jeg at jeg tar turen opp på stadion med Johanne (....og Erle.....) for å se juniorguttene spille kamp mot Lyngdal. Ha en fin dag videre alle!

  Planer for dagen? 

 • 21

  Jeg døøøør, hahahahahahhahaha!

 • 56
 • 40

  Jeg har det så utrolig bra for tiden og Sondre er den største grunnen til det. Blir bare mer og mer forelsket for hver gang vi er med hverandre. Verdens snilleste kjæreste har jeg! Vet at han bare vil det beste for meg. Tidenes herligste følelse når han visker inn i øret mitt at han elsker meg. Jeg er så heldig! Kunne ikke ha funnet en bedre person for meg, er så utrolig glad for at jeg fikk sjansen til å bli kjent med han. Selv om avstanden er stor; så har jeg virkelig troen på oss, og det er det viktigste.

 • 58

  Et spørmsål som blir stilt hundre ganger til dagen er hvordan jeg sminker øynene. Siden jeg virkelig ikke ville sitte dritflau foran et kamera og drite meg fullstendig ut; så valgte jeg heller å lage et bildeinnlegg, som jeg faktisk mener at viser hele denne kompliserte prosessen mye bedre. Husk at selv om ting kanskje ser 'bra' ut på meg, så er ingen like. Jeg tror helt ærlig ikke på mascarareklamene, og tipper at det ikke bare er mascaraen som får vippene mine til å se ut som de gjør. Ellers er jeg stolt fordi jeg faktisk fikk meg selv til å endelig lage dette innlegget. De forskjellige lysene på bildene irriterer meg forresten grenseløst.

  Før jeg begynte å sminke øynene:  Eyeliner fra Viva La Diva (Kjøpt på cubus):


  Eyelineren tar jeg bare på ytterst:


  Koster fra H&M, øyenskygge fra Viva La Diva (Farge-393 Omen):
  Den lille kosten bruker jeg til å påføre øyenskygge som en dosete strek under øyet (som dere ser; ikke på hele linja):


  Påfører øyenskygge omtrent bare ytterst på øyelokket, lar innerste del forbli 'øyenskyggefri':


  Mascara, Volume million lashes (kjøpt på cubus):


  Tipper de fleste vet hvordan man tar på mascara:


  Resultatet:


  Tycks?

 • 30

  Ble så lei av det andre. Dessuten så ble jo headeren ødelagt hos noen (satser på at denne ikke blir dratt?). Vet ikke hvor fornøyd jeg er med designet jeg har nå. Blir litt rart med bildene i innleggene med tanke på at de er så små, må vel begynne å laste dem opp større. Skal vertfall ha det slik nå. Arkivet er ikke borte, men ligger nå helt i bunnen av bloggen (ser rart ut, men gidder ikke fikse på det). Synes egentlig at det ble enkelt og greit, likte det.  Hva synes du?

 • 26
  Kastet opp twice i går, dårlig i dag, film (Just go with it), ullsokker, senga. Der?

 • 19


  Akkurat nå står vi i Kristiansand, vi kjører videre om 10 min. Er så utrolig trøtt, såvidt jeg klarer å holde meg våken, men likevel får jeg ikke sove. Gir mening? Egentlig ikke. Nå fikk jeg endelig vindusplassen da, så skal prøve å få sove den tiden som er igjen. Savner Sondre allerede, men heldigvis ikke lenge til vi får sett hverandre igjen. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem og legge meg. Rart hvor utmattet man blir av å bare sitte stille. 

  Hva gjør du?

 • 41

  Toget mitt går kvart over 3, blir blogging hvis jeg får nett. Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 20


  Enkel, stilfull og finfinfin. Stikk innom bloggen til søte Tomine!

  Vært innom denne bloggen før?

 • 23

  Åh
  Mandal 2010

 • 29
  Kom nettopp hjem, vi har vært på kino. Husker ikke hva den heter, men Taylor Lautner var vertfall med i den + litt bang bang og litt kiss kiss osv. Samme gamle. Den var bra da! Nå skal vi vel bare slappe av resten av kvelden, hater tanken på at jeg må reise hjem igjen i morgen.. Håper det ikke blir lenge til neste gang vi får være med hverandre igjen!

  Hva gjør du?
  Forresten utrolig koselig at jeg har blitt månedens blogg hos søteste Stine, setter veldig stor pris på det!

 • 30 • 42
  Solbriller/Ray Ban Bukse/Vero Moda Skinnjakke/Cubus Topp/Bik bok Sko/H&M
  Fin bil i bakgrunnen der! Det var vel egentlig ikke meningen at dette skulle bli et outfitinnlegg, men jaja. Enkelt og greit! Nå stikker vi bort på senteret som ligger rett ned i gata her. Ha en fin dag!

  Tycks?

 • 33


  Har hatt en utrolig fin dag, vi var til og med nede og fisket. Blir tvunget til å skrive at Sondre fikk fisk forresten. Vi var hos en kjempe koselig familie, eldste jenta har nå bakgrunsbilde av meg på mobilen (frivillig faktisk, haha). Nabojenta leste hvis bloggen min og var innom når vi var nede og fisket, synd jeg ikke fikk truffet henne! Neste gang :) Nå kom nettopp kusina til Sondre; Kristine! Vi skal snart spise habbis og sikkert se film eller noe. Ha en fin kveld!

  Hva gjør du? 

 • 37
  Det var en utrooolig lang dag i går. Sondre skulle ha vært hjemme fra Kreta i 4-5 tiden på dagen i går, men selvfølgelig så ble flyet forsinket i hele 15 timer, så han kom ikke før i dag tidlig. Så da sov jeg alene på rommet hans i natt da, haha! Mobilen gikk selvfølgelig tom for strøm i går, fant heller ikke laderen før sent i går. Var utrolig trøtt så la meg tidlig. 

  Nå skal vi på besøk til noen som bor i Tønsberg, blir koselig! Det er forresten utrolig fint vær her i dag, noe det ikke var i Flekkefjord når jeg reiste. Dette skal nytes! Ha en fin dag alle sammen!

  Hva skal du i dag?

 • 26


  Sondre og lillesøsteren Live, tatt av broren Olav

 • 36
  Skikkelig kul faktisk. Nå sitter jeg egentlig bare å sulter, de skivene til frokost var virkelig ikke nok. Stikker snart ned på butikken for å kjøpe noe jeg kan tygge på i løpet av den 6 timer lange bussturen jeg har fremfor meg. Åh.. angrer litt på at jeg valgte å ta buss denne gangen, men jaja. Blir sikkert greit det! Skal kjøpe inn smash, så da overlever jeg. Åå, blir så bra og se Sondre igjen!

  Planer for dagen? 

 • 22


  Haha, typisk min flaks. Bruker hundre år på å finne en måte å redigere dette bildet på slik at ikke absolutt alle bildene mine på bloggen blir i svart-hvitt.. Blir ferdig med å redigere, logger inn, lager innlegget, så klikker blogg.no heeeelt og jeg har allerede sagt til Hanne at jeg er på vei ned til byen. Morsomt. Ellers hadde jeg det koselig på kino, døde vertfall syv ganger i løpet av filmen. Været ute er helt forferdelig ute, er det muuuulig. Nå skal jeg snart pakke litt, gleder meeeeg til å reise til Sondre 

  Hatt en fin dag?

 • 29


  Skal pakke litt nå snart før jeg stikker ut med jentene. Vi skal se Johnny English Reborn på kino, blir koooselig! Har bestemt meg for å kjøpe salt-sild, gleder meg. Herregud så random. 

  Hva gjør du?

 • 0

  Siden så mange spør, så kan jeg vel bare lage et innlegg om det. For ikke så lenge siden så kom jeg pluttselig ikke inn på profilen min på facebook. Alt jeg fikk opp når jeg prøvde å logge inn var denne meldingen:


  Jeg fikk sendt et klagebrev og fikk svar tilbake om at saken ble behandlet. Det gikk to uker og fortsatt ikke noe svar, pluttselig så fikk jeg ikke søkt opp den gamle profilen min lengre, og alt jeg hadde skrevet til andre med den var borte. Siden profilen ble fjernet for godt, så førte jo det også til at den gamle siden til bloggen ble fjernet (siden jeg var administrator på den). 

  Utrolig irriterende at den bare blir fjenet sånn uten videre. Profilen min hadde forresten blitt rapportert for et eller annet av en eller annen. Barnslig og teit. Livet går videre og jeg har nå ny facebookprofil og ny side til bloggen. Det samme skjedde jo med Sondre, men han fikk tilbake sin.

  Facebooksiden til bloggen finner dere HER!
  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 30

  Jeg savner Sondre helt sykt akkurat nå. Klarer virkelig ikke å vente til å få se han igjen! Jeg reiser til Larvik på torsdag, denne ganga skal jeg faktisk ta buss. Har bare tatt tog før, så ville prøve noe nytt. Som tidligere sagt så er han på Kreta nå (jeg er ikke misunnelig i det hele tatt), som vil si at vi ikke har fått snakket sammen på noen dager. Har fått sendt nattameldinger, men det er det. Begynner å bli lei av å være i Flekkefjord og, så skal bli godt å komme seg bort litt. Gleder meg vertfall veldig til å holde rundt gutten min igjen!


  'Det er singel uka! Hvis du er singel,så putt dette på din vegg.Å hvis noen sender deg en melding med ''♥'',så vil han/henne endre på det!'
  Kjenner at når jeg ser at hele facebook blir spammet med denne teksta som status, så er jeg glad at jeg har kjæreste. Er det noe jeg bare ikke forstår så er det hvorfor folk gidder å sette sånne kjedebrevgreier på statusene sine. Det er irriterende og blir bare kjedelig og teit når alle skriver det. Dessuten så gir ikke halvparten noen mening. Leste ett av dem i stad og nå kommer jeg til å bli drept i natt. Så ville vel egentlig også bruke dette innlegget til å takke alle mine fantastiske lesere for alle de søte tilbakemeldingene jeg har fått opp gjennom årene. Adjø!

  Den tiden der alle absolutt skulle sende inn et random tall til hverandre, og personer skulle skrive hva de syntes om h*n som hadde sendt tallet på en egen status.. Herregud!!! Trenger ikke si mer.

  Ha en fin kveld! 

 • 21
  Åh, dere er heldige som har meg altså. Legger ut så pene bilder av meg selv. Hvorfor jeg tok beinet opp i vinduskarmen er bare fordi jeg er den jeg er, hvordan jeg fikk det opp det er et helt annet kapittel. Jeg er nemlig verdens stiveste. Dere vet den lille enkle søte leken der man skal være helt stiv i beina og ta hendene ned i bakken? Vel, hvis jeg har en god dag så rekker jeg kanskje ned til knærne. 

  Stikker å trener nå, blir deeeilig. Skal forresten plutselig jobbe i morgen, ikke så lenge heldigvis, men siden jobb vil si varmt horn med ost og skinke til frokost så kunne jeg ikke takke nei til noen timer bak disken. Versegod Caroline!

  Hva gjør du?

 • 44
  Jeg elsker svart-hvitt bilder! Fintfintfint. Er helt frelst for svart, går omtrent bare i svarte klær for tiden. Sotede øyner, svarte bukser, svarte bluser. Love it! Får femhundre spørsmål på hvert innlegg om hvordan jeg sminker meg osv, om jeg kan vise hvordan jeg sminker øynene. Ja, det kan jeg! Ikke på video, men skal prøve å få tatt noen bilder når jeg skal sminke meg i morgen tidlig. Flink blogger,hehhehe.

 • 36
  Stikker en tur til byen med mamma og Kaia, koooos. Ha en fin dag alle sammen!

  Hva skal du i dag?

 • 19

  Vi satt på cafe, og plutselig fikk jeg lyst til å smake på Sofie..


  Sofie ble sjokkert og svarte med å vise fingeren, siden jeg har lært meg å overse slike hendelser så snudde jeg meg bort med nesa i sky.


  Hevnen min var å klore henne på nesa!


  Så innså vi hvor teite vi hadde vært og at fingervising og kloring bare er barnslig, så vi gikk tilbake til å være kule.

  Flau over dette innlegget! Har ikke hatt blogglyst i dag i det hele tatt. Kom nettopp hjem fra jobb og trening, hææli. Nå skal jeg spise og svare på kveldens hundre siders lange tekstmelding fra Sondre. Ingen tvil om at de meldingene er kveldens høydepunkt de dagene vi ikke får snakket sammen i telefon. Han er forresten på Kreta nå, er ikke misunnelig i det hele tatt nei. Han kommer hjem den dagen jeg reiser til han (torsdag), gleeeedeeer meeeeg!

  Hva gjør du?

 • 27


 • 21  Nå kom nettopp Sofie, vi skal til byen en tur. Smart som jeg er så glemte jeg å slå av ringerklokka, så jeg våknet halv syv i dag. Fml. Fin start på høstferien! Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen? 

 • 53

  Har fått noen få kommentarer om at headeren blir helt dradd osv i google chrome? Siden jeg bruker chrome selv, så skjønner jeg ikke en dritt. Vet heller ikke hva jeg kan gjøre med det. Lager og laster opp headerene på samme måte hver gang, så hvorfor den plutselig skal klikke for noen vet jeg dessverre ikke. Fikk en mail fra ei som skrev at hun hadde chrome, men at headeren ikke var 'ødelagt' hos henne. Som da vil si at det bare er hos noen det skjer? Weird. Orker ikke å tenke på html koder and shit nå. Har høstferie, som vil si at jeg kan sove lenge i morgen, det skal nytes!  Ellers så savner jeg kjæresten min utrolig mye. Reiser til Larvik på torsdag, så er ikke så altfor lenge til jeg ser han igjen, heldigvis! Ellers i ferien skal jeg vel bare slappe av, trene og spise usunn mat.

 • 24
  Har egentlig hatt en utrolig fin søndag. Har jo sånt sett ikke gjort noe spesielt, men har bare gått rundt med en utrolig god følelse. Fikk bare tid til å se den ene filmen, nå skal jeg ned på kinoen for å se The phantom of the opera som sendes live fra London. I dag er det 25 år siden de startet den opp i London for første gang. Har sett filmen mange ganger, utrolig bra. Hvis du ikke har sett denne musikalen, så burde du!

  Sett musikalen?

 • 19
  Vinter 2010

 • 23
  1. Samleren
  2. Utopia
  3. Ondt blod
  4. Øye for øye
  5. Dødens spill
  Har sett nr 1 og litt av nr 3, skal nå sette meg ned for å se nr 4 og 5. Gøøy!

  Sett noen av disse?

 • 29


  Har nettopp vært å trent, var deilig å få brukt kroppen litt. Hopper i dusjen nå før vi skal ha hjemmelagde kjøttkaker til middag.. åh, trenger ikke si mer! FIN FIN søndag! Skal vel ellers bare bruke dagen på å slappe av og antageligvis lese en del. Ha en fin dag videre!

  Hva gjør du?

 • 53

  Ble så utroolig lei av den andre, så laget en enkel header i går kveld. Kommer antageligvis til å endre på designet og, men det tar jeg som det kommer. Vet ikke om jeg er helt fornøyd, likte ikke bildene sååå godt, men skal vertfall ha det slik en stund, så ser vi hva som skjeeer.


  Det er forresten meningen at teksta skal være så utydelig. Hvorfor? Fordi.

  Ok?

 • 52 • 23


  Grei dag på jobb, været er nyyydelig her i dag. Litt dumt å måtte jobbe når det er så fint ute. Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, skal snart spise! Senere stikker jeg å sitter barnevakt for to søte jenter. Ha en fin kveld alle!

  Hatt en fin dag?

 • 32


  Sommer 2011

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde