Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

27

Innlegg med bedre bilder kommer i morgen! Gladgladglad.

 • 28

  Endelig nytt design! Hadde det andre alt for lenge, og begynte virkelig å bli lei. Dessuten var det bare masse rot i det forrige designet fordi jeg er så flink å tuller det til. Det er flinke PIA (trykk på navnet for å komme til bloggen) som har laget det denne ganga og, mitt forrige design var et gratisdesign laget av henne. Anbefaler dere å stikke innom bloggen hennes! Er veldig fornøyd med hvordan bloggen ble seende ut, så kommer nok til å ha det sånn her for en stund! Bildene kommer nok til å bli byttet ut regelmessig som vanlig! 

  Hva synes dere?

 • 208

  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Stylegodis.com! Det dere kan vinne er ETT valgfritt accessory fra siden deres (plukket ut noen eksempler fra siden, som dere ser på bildene under). Jeg avslutter konkurransen på søndags kveld (mest sannsynlig), så det er bare å melde seg på til da!

  FOR Å BLI MED I KONKURRANSEN MÅ DU:
  - Like Stylegodis.com sin facebookside HER!
  - Legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om at du er gjort det, og skrive mailadressen din ned der!

  LYKKE TIL :)  Jeg personlig elsker beltene og smykket på det ant nederste bildet, masse annet fint er å finne på siden. SJEKK DEN UT HER! De har ellers utrolig mange kule klær og sko, så det er verdt en titt!

 • 28 • 32
  Jakke Urban Outfitters Lue Cubus Bukse Bik Bok Sko H&M

 • 16

  Har hatt en utrolig fin helg! Lite tid til blogging etter som jeg såvidt har vært hjemme. Var på jobb i hele går og dro ut kort tid etter at jeg kom hjem! Er helt kjørt i dag. Har vært på Pizza Inn og spist med familien, noe som var veldig koselig. Legger meg nok snart, er så ufattelig sliten og trøtt! Bildene under er fra fredag, vi var hos Hanne og slappet av. Blir stressa og sliten bare av å tenke på å stå opp i morgen tidlig for å gå på skolen. Ser lite frem til en hel lang ny uke på skolebenken. Ha en fin kveld videre :) • 49  Madlady.se feirer 1 års dag i dag, så i den anledning så har de 30% på hele butikken! Tilbudet er bare i dag, så denne informasjonen burde vel ha kommet tidligere i dag, men har ikke hatt anledning til å lage det før nå. Sorry!  Uansett, klokka er ikke ni en gang, så dere har fortsatt noen timer til å skaffe dere for eksempel den dritkule Studded Bra til en billig penge! Tighsten på bildene over er fra Madlady.se, og jeg elsker den! Utrolig kul!

  Klikk HER for å komme inn til den kule nettbutikken!

 • 40


  Kåpe Bershka Skjerf Monki Topp Cubus Bukse Bik Bok Solbriller H&M

  Våkna nettopp, sovna rett etter at jeg kom hjem fra skolen i tre tiden. Har vært utrolig trøtt i hele dag, og uansett hvor i koma jeg var så sovna jeg ikke på bussen, og når jeg ikke sovner på bussen så ender jeg vanligvis opp på sofaen. Utrolig deilig, men dagen flyr jo unna! Leser over alt på twitter at folk føler seg såå stygge etter en powernap (som mange kaller det), jeg synes at jeg ser bedre ut etter å ha sovet et par timer, haha. Planer for kvelden er enda litt uklart, akkurat nå tror jeg bare at jeg skal fokusere på å våkne ordentlig!

  Ha en fin kveld :)

  Madlady.se har forresten ett års dag nå på søndag (28 oktober), i den annledningen så kommer de til å ha 30% på hele nettbutikken den dagen! Passer perfekt for dere som sikler etter for eksempel Studded Bra (de har fått den inn i gull også nå)!

 • 25
  Jakke fra Urban Outfitters. Kaia kjøpte den når hun var i Polen.

 • 24  Best du  

 • 21
  Kaia er tilbake fra klassetur til Polen, weeee! Kjappe bilder, kjapt innlegg. Skal til byen med jentene nå! Ha en fin dag :)

 • 12  Fineste Hanne har bursdag i dag! GRATULERER MED DAGEN ♥ Håper du har hatt en suuuperfin dag! Følg henne på instagram, hun heter ''hannehuseb'' der! Fantastiske bilder, utrolig pen jente. Legg gjerne igjen en gratulasjon og!

 • 23  Kompisen min, Elias Tchaba? Har lagt ut noen tidligere sanger av han før. Gutten skal prøve seg i Idol og greier, og trenger litt oppmerksomhet! Flink? Ja. Til dere Bieber-fans der ute, så har han covra sangen Boyfriend HER! Ønsk han lykke til på Idol da folkens! Coveren ovenfor er forresten 2 år gammel. Dere finner nyere på youtube!

 • 21


  Se på den vakre tingen på bildet. Se så fin. Gleder meg såååå til å få disse skoene hjem til meg! Tenker å få meg en litt crazy farge etter hvert, men starter med noe enkelt. Så da ble det lilla! Legger selvfølgelig ut bilder når jeg får dem. Ah, gleder meg. Trenger sårt nye sko. Visste dere at jeg kan telle på EN hånd hvor mange sko jeg har? Ikke det nei? Vel, det er helt sant. Eier heller ikke et eneste par med høyhelte sko, hahaha. Uansett. Elsker Dr. Martens, og endelig får jeg et nytt fint par! Blir så bra atte.

  Skoene er fra Footway.no! Bare klikk på ''Dr Martens'' der du kan søke etter forskjellige merker, så kommer alle fargene og modellene de har opp! Litt av et syn skal jeg si dere. Verdt en titt! Er forelska i de blå, gule og hvite i lakk, samt de mørke grønne! Trykk HER for å komme til skohimmelen! Haha.

 • 21  Christoffer er her nå, derfor velger jeg å dytte bloggen litt til side mens han er her. Han stikker fra meg hele November og Desember så må utnytte tida jeg får med han nåå. Ellers blir det nok blogging uansett, siden jeg tar de fleste bildene mine på skolen. Åh. har ikke noe å skrive. Denne ganga skal jeg faktisk slutte å skrive før jeg bare babler i vei om masse uinteressant, haha!

  Ha en fin kveld :)

 • 27
  For litt siden mottok jeg denne selvbruningskremen fra Coverbrands.no! Er veldig fornøyd med den! Mye bedre enn noen av de andre jeg har prøvd. Man får farge med en gang, noe som er veldig bra, dette gjør det og lettere å se hvor du egentlig påfører kremen. Så du slipper stygge skjolder og skiller osv! Den gjør deg også mer brun, i stedet for den orange fargen mange andre gir. Jeg er ikke villig til å betale mye penger for å ligge å grille meg selv i solarium, men jeg føler meg heller ikke konfortabel når all brunfargen fra sommeren forsvinner. Selvbruning blir da redningen, og denne fra Coverbrands gjør en god jobb! Det står på siden at den lukter vanilje, noe den også gjør i begynnelsen. Etter hvert kan den få hint til den ekle selvbruningslukta, men er langt ifra like gale som på andre og forsvinner igjen etter en stund. Veldig viktig å vaske hendene godt etterpå, fargen setter seg raskt og godt! Beklager for dååårlige bilder, men ble ikke noe bedre enn dette. 

  Skaffet et rabattkode til dere på selvbruningen! Den varer til 28.10! 

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!
  //Sponset, mine ærlige meninger om produktet

 • 19

  Da har jeg trukket vinneren av ''stay away from my boobs''-bh'en! Det ble fine INGEBORG som ble den heldige vinneren denne ganga. Klikk HER for å komme inn til den fine bloggen hennes! Har sendt mail til vinneren! Utroooolig mange som meldte seg på, tror aldri jeg har hatt så mange påmeldte til en konkurranse før. Veldig bra! Dette kan bety at det muligens kan komme fler. Hvem vet. Ikke jeg.  Til dere andre som ikke hadde hellet med seg denne ganga; Bedre lykke neste gang, og tusen takk for påmeldelsen!

  Er dette en konkurranse dere kunne tenkt dere fler av?
  (Lover eller sier ingenting på det)

 • 55


  Bare absolutt elsker de nye extensionsene mine fra Californiahair.no! Prøver ut en ny farge, som er en blanding av #613 lysblond, som er fargen jeg alltid har hatt bare dette er med litt dypere blonde striper. Fargen på disse passer håret mitt mye bedre nå som det går mot vinteren og håret mitt får naturlig mørkere striper! Synes egentlig alt i alt at denne fargen er mye finere! Ser mer naturlig ut til mitt naturlige hår. På bildene over har jeg to pakker! Personlig synes jeg at dette blir litt for mye (fordi jeg liker det enkelt), men måtte ha så masse på for å skjule linjen til mitt eget rett avklippede hår. Jeg har clip on 50 cm!

  Har brukt extensions i snart 4 år. Fra en del forskjellige leverandører, blant annet Luxushair. Mine helt personlige og ærlige meninger et at Californiahair har de beste extensionsene jeg har prøvd. Passer utrolig bra til håret mitt. Kvaliteten er veldig bra, de floker seg ikke og holder seg fine lenge! Jeg er veldig dårlig til å ta vare på extensions, så er veldig glad for at dette holder seg så bra som det gjør.

  Omskrevet informasjon fra siden til Californiahair:
  Californiahair har utrolig mange fine og spennende farger, håret er 100% ekte. De benytter seg av Indisk hår, fordi det er kjent for sin sterke struktur og silkemyke utseende. De garanterer derfor et vakkert og glansfullt hår med lang levetid. Hvis du er interressert i hvor håret kommer fra, så kan du klikke deg inn HER og lese! De er opptatte av at handelen skjer på en etisk og forsvarlig måte!

  Besøk Californiahair sin nettside HER! De har også en facebookside som er veldig bra for å holde seg oppdatert på, den finner dere HER!

  //Håret er sponset, men mine egne og ærlige meninger om det.

 • 20 • 24  Fine jentene mine  Planleggingsdag på skolen i dag, så vi hadde alle fri. Superkoselig dag i byen! Høst er så fint. Sitter bare hjemme og slapper av nå! De andre kommer opp her senere, skal bare slappe av med film og masse ting vi kan proppe i oss av usunn mat! Veldig klar for å hoppe i sitte-inne-hele-kvelden-klær nå.


  Hatt en fin dag? :)

 • 20
  Skjorte, veske og skjerf Cubus Vest Y&K 

 • 37

  Travel dag i dag, stikker snart til Kvinesdal for å rigge ned etter et skuespill. Drittvær har det også vært, så fikk ikke tatt ordentlige bilder! I morgen har vi fri, så da blir det forhåpentligvis bedre blogging igjen. Hater egentlig å måtte ta bilder inne med blits, men det får gå når jeg ikke får anledning til noe annet. Ha en fin kveld :) Har byttet header igjen, og jeg personlig likte dette bedre! Likte ikke du det, så vil jeg ikke høre det heller. Tenker å skrive et innlegg om hvor lite jeg bryr meg om deres meninger om hvor syk og hemma jeg ser ut på noen bilder. Jeg kommer fortsatt ikke til å smile på hver eneste bilde på grunn av at ''det ser bedre ut'' :) Så var deeet sagt.

 • 27
  Min nydelige lillesøster Erle ♥ Vi kaller henne Perla, hvis dere skulle lure på overskriften (Erle-Perle, u see?) haha.

 • 39


  Skjorte fra Cubus.

 • 20 • 29
 • 17


  Skjerf og skjorte Monki Sko Roots Bukse Bik Bok Regnfrakk Ilse Jacobsen

  Drittvær for tiden. Gjør ikke akkurat bloggmotivasjonen noe bedre. Nå holder jeg på å rydde i stua. Må bruke dagen på å rydde rommet og badet og. Ser helt grusomt ut! Skal trene i kveld. Skremmende lite som skjer om dagen. Har tatt en pause fra fotballen. Det tok jo all tiden min på di dagene vi hadde trening og kamp, så skjønner godt at jeg merker at det er borte. Gjorde det fordi det ble litt mye reising frem og tilbake, var alltid avhengig av at noen kunne kjøre meg. Er jo heller ikke det samme å spille i Kvinesdal som det var å spille her hjemme. Savner det veldig, og det var rett og slett ikke like gøy lengre. Kjenner jeg savner fotballen litt allerede da, så får se igjen til våren om jeg begynner igjen. Nok prat, nå må jeg rydde ferdig. Ha en fin dag :)

 • 20
  Det er som sagt ikke mitt eget hår jeg har farget, bare extensionsene. Er veldig glad i forandringer, men tør ikke farge mitt eget hår, så da kom jeg på at å bare gjøre noe annerledes med extensionsene var en god ide! Liker det jeg. 

  Så bra at så mange allerede har meldt seg på konkurransen, bare å fortsette! Avslutter den som sagt i slutten av uka. Øvelseskjørte til Haua og hilste på bestemor og bestefar i går, og vips så forsvant så godt som hele dagen. Da jeg kom hjem spurte plutselig pappa om jeg ville være med på kino og se Taken 2, slo selvfølgelig til! Jeg er veldig glad i eneren, så hadde ganske store forventninger. Synes at den var en bra etterfølger etter den første. Absolutt en bra film! Stikk og se den folkens! Nå skal jeg bare skifte før jeg stikker på jobb. Skal trene etterpå!

  Ha en fin kveld :)

 • 861

  Jeg skrev på facebooksiden til bloggen min at dette innlegget skulle ha kommet på lørdag, men det ble utsatt til i dag pga travel helg. For ca en uke siden mottok jeg en Studded Bra fra Madlady.se, denne hadde jeg uheldigvis bestilt i feil størrelse. Så den var for liten til meg! I stedet for å sende den tilbake, fikk jeg lov til å heller gi den ut i en konkurranse til dere. 


  Haha, ville virkelig få frem hvilken størrelse den faktisk er i, og at dette er den eneste jeg har. Som vil si at hvis du har større front enn dette, så kan det bli problematisk å delta i konkurransen! Avslutter konkurransen i slutten av uka, så det er bare å melde seg på til da. Hadde selvfølgelig vært bedre om hvem som helst kunne ha deltatt, men nå ble det altså sånn! Kanskje jeg får til noe bedre etter hvert :)

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN:
  1. Gå inn på Mad Lady sin facebook side HER og klikke på liker-knappen!
  2. Gå inn på Madlady.se og finne et plagg du hadde villet kombinere Studded Bra med!
  3. Legge med linken til plagget du ville ha kombinert bhen med + emailadressen din i kommentarfeltet!

  Dere skal altså like facebooksiden deres, derretter gå inn på siden deres og finne et plagg du hadde likt å kombinere sammen med bh-en! Enkelt og greit!


  LYKKE TIL :)

  AVSLUTTET! 

 • 16  Lang dag på jobb. Klar for å gå ut med bra folk!

 • 19

  Utrolig koselig kveld hos fine Malene i går! Fine jenter, latter, veldigmangefinebilderhehe, god mat. Gratulerer så mye med dagen, vennen  Håper du får en utrolig flott dag! Besøk bloggen til Malene HER og legg igjen en gratulasjon til henne, vet at hun hadde satt veldig pris på det! Malene er den personen jeg kjenner som er mest ''bursdagsjente''. Dere skulle sett ansiktet hennes da klokka vippa over 00.00 i går, haha!

  Bare til info: Jeg la ut et bilde på twitter av at hårfargeinnpakning og skrev at noe om at endelig skulle det bli forandring. Mange reagerte selvfølgelig på dette, og tenkte å avsløre at JA jeg farget hår i går, men jeg farget IKKE mitt eget hår! Jeg farget tuppene på de gamle extensionsene! Jeg kommer aldri til å tørre å farge mitt eget, vertfall ikke i nærmeste fremtid. Sier litt når jeg ikke tør å gjør det lysere eller noe. Nei, jeg har fortsatt aldri gjort noe med håret mitt! Skjønner ikke hvorfor mange har så vanskelig for å tro  på dette, haha. Ser litt funky ut på bildene over da, for håret mitt er jo naturlig mørkere under, og med blits blir det enda mørkere. Så ser ut som at jeg har møkt hår på toppen, så en lys del, før det fortsetter med mørkt på bunnen igjen! Haha, jaja. Jeg er veldig glad i forandringer, og har veldig lyst til å gjøre noe med håret mitt (men som sagt så tør jeg ikke). Så da tenkte jeg at jeg heller bare gjør noe annerledes med extensionsene. Da ble det dette! Må si det virkelig føltes godt med noe annet. Langt hår ble det og, YESS!

 • 35

 • 22


  Skjørt Cubus Skjerf H&M Genser ? Jakke  Blend of America

 • 45

  Er det noe jeg er veldig flink til, så er det så skyve ting under teppet. Nei, nå mener jeg ikke bokstavelig talt under et teppe. Rett og slett skyver ting til siden, sniker meg forbi problemer, legger dem i glemmeboksen. Jeg går på en smell hver gang - og det vet jeg så utrolig godt, men jeg gjør ikke noe med det. Hvorfor? Det spør jeg meg selv også noen ganger. Jeg gidder ikke? Smellen kommer jo en eller annen gang, og av og til med et realt brak og, men det varer jo bare en liten stund. En liten stund med anger og konsekvenser. Så er det over, og jeg fortsetter med å skyve ting bort. Langt bort. Jeg er ikke en person som går rundt å gjør mye galt, tingene jeg skyver bort av ting som skjer her hjemme er ikke store ting, men det at jeg stadig overser disse tingene - gjør dem gigantiske til slutt. Kom igjen Martine, det er bare å rydde om klærne du har slengt på bakken etter at du har funnet klær om morgenen. Min unnskyldninger er alltid at jeg ''ikke fikk tid til å legge dem på plass''. Småting, ja. Bagatell. Dere skulle likt å sett rommet mitt nå. Hvor jævlig det ser ut. Har planer om å rydde da. Snart. Om ikke så lenge. Når jeg orker.   Dette hadde ikke vært noen big deal, hvis det ikke hadde blitt sånn at det gikk ut over skolen.  Jeg har aldri hatt så veldig gode arbeidsvaner, men har alltid fått gjort det jeg skulle og fått bra karakterer. Dette stoppet brått da jeg begynte på vidergående. Vi fikk utroolig slakke tøyler, altfor mye tid bak skjermen på facebook og andre sosiale medier. Det gikk fint i begynnelsen, men ble bare verre og verre for min del. Jeg begynte å ikke gidde. Jeg gjorde en del av det som skulle gjøres og leveres, men da ofte for sent. Jeg er også veldig flink til å utsette ting til siste minutt. Vi har jo sååå lang tid, det er ikke vits å starte enda, vel? Så sitter jeg der den siste uka og har ikke starta en gang. Jeg liker miljøet vi har på skolen jeg går på og folkene jeg går i klasse med, men dette er egentlig det eneste positive jeg klarer å presse frem akkurat nå. Jeg klarer ikke å konsentrerer meg, har mistet helt motivasjonen til å i det hele tatt gidde. Jeg vet jeg kan, jeg vet utrolig godt at hvis jeg kan- så klarer jeg det dritbra, men nei. Jeg orker ikke prøve en gang, jeg gidder ikke. Jeg tenker ikke over konsekvensene. Selv mener jeg jo egentlig ikke at det er et problem, fordi jeg har det jo fint NÅ. Egentlig så må jeg bare ta meg sammen. Jeg kan jo ikke bare slutte å prøve en gang. Jeg vil flytte til Kristiansand til neste år. Jeg vil gå på en ny skole. Jeg vil få en ny start. Det er det jeg tror at jeg trenger. Jeg trenger et spark bak, et spark inn i realiteten. En ordentlig tid til å virkelig stå på egne ben, prøve å bli ''voksen''. Fordi hvis jeg ikke bor hjemme, hvis jeg får en ny start på en ny skole- så MÅ jeg gjøre mitt beste, da blir jeg tvunget til å pushe meg selv til å gjøre mitt ytterste. Fordi at da vet jeg at jeg blir stående med en vaskekost i hendene hvis ikke jeg tar meg sammen. I tillegg så er det noe jeg har veldig lyst til. Jeg passer ikke inn i Flekkefjord. Det bor mange helt fantastiske folk her, men Flekkefjord er ikke en by for meg. Jeg vil bort! Jeg blir deprimert av at alle dager her er like, både hjemme og på skolen. Jeg trenger en ny start, og det skal jeg få og!   Nei, det går ikke dritdårlig med meg på skolen. Jeg har noen veldig dårlig vaner, det har jeg. Noen som kan gå veldig skeis hvis de strekker seg lengre. Jeg er bare glad dette ikke har gått ut over hva jeg gjør i fritiden og når jeg jobber. Jeg elsker å jobbe, da føler jeg meg selvstendig. Jeg har tjent og omtrent bare brukt egne penger siden jeg var 13. Jeg solgte VG på dørene i over 3 år, noe som var en veldig givende jobb. Jeg gikk med avisen selv om jeg hadde snø opp til knærne og så ut som en snømann der jeg gikk. Nå vasker jeg på treningssenter, i tillegg til at jeg står bak kassa på byens bakeri! Måtte faktisk bare legge til en del der jeg faktisk klarer å ta meg sammen, fordi dette ble veldig følsomt (for meg) og negativt. Når sånt sies så må jeg legge til at når jeg først kommer i gang, så er jeg flink! Muntlig og har masse bra å kommentere i timene (som oftest, heh). Jeg skryter av meg selv litt her nå. Det er jeg veldig klar over, og det er ved den fulleste bevissthet. Når noe er bra oppi noe som er ganske negativt, så føles det å skryte litt av seg selv dritbra! Jeg skal klare dette, det har jeg bestemt meg for. Det kommer nok til å ta tid å komme inn i den gode vanen igjen, men det kan ikke bli verre nå!

  Biter tennene sammen og straker opp ryggen. Ønsk meg lykke til! 

 • 21


  Fikk plutselig dårlig tid i dag morres, det førte til at jeg bare hev på meg en av pappas skjorter og sprang ut døra. Dårlig hårdag har jeg og, så da ble det lue. Fint eller hva? Er såå utrolig sliten akkurat nå, at jeg tror jeg skal legge meg på sofaen og sove i et par timer. Skal ikke noe annet enn å trene i dag, såvidt jeg vet! Hææliiii. Ser ut til at jeg skal beholde headeren jeg har nå! Var sånn en person eller noe som ville at jeg skulle bytte tilbake til den jeg hadde, haha. Jeg har heller ikke blåveis på outfitinnlegget i går, det er bare skyggen fra solbrillene og redigeringa som har gjort det sånn.

  Ha en fin dag :)

 • 107

  Som dere sikkert har lagt merke til så byttet jeg header i dag. Siden jeg fikk et par kommentarer om at jeg burde bruke dette bildet som header, så tenkte jeg å prøve. Selv vet jeg ikke helt hva jeg synes, bildet er ganske beskjært fra før av, så størrelsen ble ganske rar, i tillegg til at det ser ganske kornete ut. Vet ikke om jeg vil bytte tilbake, eller om det faktisk ser kult ut slik det er? Så denne ganga vil jeg at dere skal bestemme om jeg burde bytte tilbake eller ha den nye. Ikke noe ''liker begge'', fordi det er ikke interessant i denne sammenhengen, selv om det selvfølgelig bare er en positiv ting :) Ellers ganske dårlig blogging i dag, men noen sånne dager må man vel også ha!

  Personlig liker jeg begge, synes egentlig kanskje den gamle er finest med tanke på redigering og kvalitet, men er litt lei av den. Så vil på en måte ha noe nytt og!

 • 28


  Vest Gina Tricot Skjorte Sand T-skjorte, solbriller, øredobber og sko H&M Bukse Bik Bok

 • 42
 • 15

  I høstferien mottok jeg en pakke fra Coverbrands.no! Oppi den lå det blant annet de to leppestiftene på bildene over. Er allerede forelsket i begge! Hadde vel egentlig planer om å legge ut bilde av meg med dem på, men det var så dårlig lys at det ikke lot seg gjøre, gjør det bare senere! Synes uansett at fargene syntes ganske greit på bildene. Min favoritt av de to er ''Vibrant Wine'', den er litt rød-lilla i fargen og utrolig fin! Liker veldig godt ''Royal Red'' og, rødfargen er suuperfin! Kan trygt si at disse to kommer til å bli brukt en del! De er veldig lette å påføre, samtidig som at de er lette å ta av. Noe som er et veldig stort pluss for meg, hater når jeg må skrubbe i hundre år for at leppestiften skal gå bort, så ender du opp med å bli rød og hoven rundt hele munnen, huff. Så veldig glad for at disse går så lett av! Har ikke hatt problemer med at de smitter av på tennene heller, de holder bra og ser veldig fine ut på.

  Studio makeup er en helt ny ekslusiv makup serie med fokus på høy kvalitet, high fashion farger og et rent/sofistikert design. Det forhandles kun hos Coverbrands i Europa (i tillegg til Galeries Lafayette, Paris)!


  Klikk HER for direktelink til Rich hydration leppestiftene! Har også fått en rabattkode, den er ''ubquc og gir 25% på Rich Hydration leppestiftene i alle nyansene! • 17
  Skjørt og solbriller H&M Skinnjakke Carlings Sko Roots Genser Cubus Smykke Dobb.no

  Stikker til byen med jentene rett etter skolen, blir koselig. Må utnytte de dagene det faktisk er fint vær! Mamma er dirigent for et nytt ungdomskor her i byen, så tenkte å bli med der i kveld for å sjekke det ut. De synger bare moderne og kule sanger, så blir nok bra! Mest sannsynlig skal koret reise på tur til New York i påsken. Så hvis noen i Flekkefjordsområdet har lyst å være med (både gutter og jenter), så er det i i Ungdomshallen i kveld kl 19.30! Komkom. 


  Elsker det nye smykket mitt fra Dobb.no! Sjekk ut siden, de har masse fint til en billig penge. Direktelink til smykket HER!

 • 27

  Akkurat nå ser den slik ut! Den har gått gjennom en del forandringer. Først så den SLIK ut (hadde ikke gjort noe med den), så så den SLIK ut (lekte meg med en gammel t-skjorte), før jeg gjorde DETTE med den (kjøpte flate nagler og fjernet fillene på ryggen). Linkene blir åpnet i ny fane, til info. I høstferien var vi inne på en sjappe i Oslo som jeg ikke husker navnet på, fant noen kule nagler til en billig penge, og festa dem på armen. Sååå fant jeg ut at nei, dette her ble ikke bra. Ble rett og slett for mye med de flate naglene på samme side osv. Flyttet dem først ned på bunnen på motsatt side, men likte heller ikke det. SÅ JEG FLYTTA DEM BAK, og nå er jeg fornøyd. Litt hvertfall. Skal kjøpe fler neste gang jeg får mulighet, men inntil da liker jeg den jajajajajaja.

  Jakka er fra Blend of America, jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller hvordan man kan få tak i den. Den er forresten et par år gammel. Beklager!

 • 28  Mottok helt utroooolig fine extensions i posten fra Californihair.no rett før høstferien! De er en blanding av fargen jeg alltid har brukt (lysblond 613) og en litt mørkere striper. Tror at fargen jeg har på disse er 613 Honey! Passe perfekt nå som håret mitt blir mørkere om vinteren. Skal ta bedre bilder og skrive et ordentlig innlegg om dem i løpet av uka, klarte bare ikke å holde meg unna å prøve dem på nå og da ble det seff bilde på instagram som førte at jeg likså godt kunne blogge og. Tror ikke jeg kommer til å begynne med extensions igjen riktig enda, men er gøy å se hvor fort ansiktet mitt forandrer seg med en gang håret blir langt. Selv synes jeg at jeg ser eldre ut med langt, vet at de fleste av dere synes det motsatte! Skjønner det ikke jeg, heh. Ansiktet blir også veldig mye smalere, noe jeg liker. Har så dilemma med dette at dere aner ikke, men kommer som sagt ikke til å starte med extensions fast. Kanskje av og til? Kort hår er jo mye deiligere å gå rundt med da. Nei. Nå må jeg slutte.

  Besøk nettsiden til Californiahair HER!  Er du blond er det virkelig å anbefale å teste ut denne nye fargen, 613 Honey! Den ser veldig naturlig og fin ut! Kommer som sagt med bedre innlegg og bilder i løpet av uka :)

  Dere finner bildet til venstre i farger på instagram! Heter ''martineegeland'' der!  

 • 30


  Skjerf Monki Tights H&M Skjorte og genser Cubus Sko Roots Jakke Blend of America

 • 12
  Klærne kommer i outfitinnlegg i morgen. Så hvis dere lurer på hvor det er fra, så får dere følge med da!

  Dette innlegget er tidsinnstilt. Når jeg skriver dette så er klokka snart 7 og jeg holder på å pakke ned de siste tingene mine. Skal bort til foreldrene til Christoffer og være der til toget mitt går (siden Toffer og gutta boys er i studio eller noe). Koselig! Skal spise og bare slappe av. Må nesten komme meg bort snart, skulle egentlig ha gått allerede, men måtte vente på en fyr som skulle komme å hente noe i leiligheten.

  Ha en fin søndag videre!

 • 26
  Solbriller, skjørt og t-skjorte H&M Sko Roots Jakke Blend of America Skjerf Cubus

  Dongerijakka er den samme som alltid, har bare kjøpt og festa på nye nagler (fikk spørsmål om den i forrige innlegg). Har endra litt på den etter at disse bildene ble tatt, kommer innlegg om jakka i morgen, mest sannsynlig. Har flytta de flate naglene osv fordi det ble for mye. Litt usikker på hvor jeg skal ha dem. Får se hvordan det blir! Fornøyd med de nye hvertfall. 

 • 11

  Hadde en veldig fin dag i Oslo i går! Vi var sykt heldige med været, utrolig fint. Kjedelig å tenke på at jeg må tilbake på skolebenken i morgen. Vil ikke hjem og vertfall ikke på skolen. Har hatt en fin uke! Siden Christoffer skal være borte myyyyee frem til Januar, så er jeg glad jeg valgte å tilbringe hele ferien med han. Tror nok jeg må bruke store deler av turen hjem på å sove, er helt kaputt! Ble vekket kl 9 av katten til søstra. Burde egentlig ha brukt ferien på å sove liiitt mer, men det har ikke blitt noe lengre enn vanlig. Satser på at det går greit. Får bare drikke masse kaffe fremover. Nå skriver jeg baare masse piss. Nå er klokka 9:34 hos meg, så dette er et forhånsskrevet innlegg, wihu. Tenkte det var greit å bare lage dette og outfit fra i går med en gang, så er jeg sikker på at de vertfall blir postet! 

  Hatt en fin ferie? TIl dere som nettopp begynte på deres; HELDIGE! Nyt det.

 • 22

  Haha herregud så dårlig jeg er på overskrifter for tiden. Sløste bort all tiden min i går til å ligge på sofaen, så fikk ikk tid til å blogge. Nå skal vi bare spise frokost før vi stikker inn til byen. Skal bare vandre i Oslos gater, Christoffer skal klippe seg blant annet. Blir nok en bra dag!

 • 28

  Dusjet og fikset meg med en gang jeg våkna, la meg igjen etterpå. Bra Martine. Fikk ikke lov til å få popcorn til frokost. Fikk heller kyllingvinger og pomfritt. Thanks, hun! Finfin start på dagen. Skal bare slappe av og finne ut hva jeg skal ta med meg av klær osv til Oslo, før vi reiser litt senere i dag! Blir en bra avslutning på høstferien! Blir nok hardt å begynne på skolen igjen neste uke, kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Såvidt jeg har fått med meg så skal dataen bli med til Oslo, så det blir mest sannsynlig blogging der! Skal prøve å få poste et innlegg til før vi reiser i dag.

  Ha en fin dag :)

 • 37
  Skjørt og skjerf Gina Tricot Topp Monki Skinnjakke Carlings Solbriller H&M Sko Roots

 • 15  Mens Christoffer var på øvelse med bandet gikk jeg rundt i Kristiansand med Malene. Utrolig koselig! Passa veldig greit at hun hadde litt tid til overs akkurat nå de hadde øvelse. Så slapp jeg å sitte alene i leiligheten og... ta bilder av meg selv osv. Nå skal vi snart ha hjemmelaget kebab til middag, se på Star Wars tror jeg. Haha. Outfit kommer senere!

  Besøk fine Malene sin blogg HER

  Ha en fin dag videre!

 • 21  Liker egentlig høsten, når jeg tenker meg om.

 • 16

  Finfin dag med de beste ❤ Godt å få en dag med dem selv om jeg ikke er hjemme denne ferien. Var koselig!

 • 17


  Sko Roots Bukse Bik Bok T-skjorte Carlings Jakke Blend of America Skjerf Monki

  Vi ble plutselig borte hele dagen i går, så fikk ikke blogget mer enn det ene innlegget som egentlig bare var helt tilfeldig. Heldig med den da. Tok så vidt noen bilder heller, bare de få over her fordi jeg måååtttee jo hjem å blogge hehehe. Nei. Var en koselig dag da! Hjemmelaget kebab, film, sov en time på sofaen til foreldrene, spiste litt for mye godteri. Har ikke snakket med jentene siden før jeg reiste, men såvidt jeg vet så skal de på en liten tur til Kristiansand i dag, så da skal jeg vel ut å møte dem. Blir braaa. Nå skal vi og forresten en tur til Oslo til helga! Finfin ferie.

 • 19

  Ha en finfin dag

 • 23
  Sko og solbriller H&M Bukse og bluse Bik bok Blazer og lue Fretex 

 • 14

  Har fått kjøpt nye enkle høstsko og et par småting jeg trengte. Hopper rett i slappisklærne nå, vi skal spise kyllingvinger og bare slappe av. Fin dag i Kristiansand i dag, sola har til og med vært fremme en tur. Outfitinnlegg kommer senere. Ha en finfin dag :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde