Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

47


Lue H&M / Sko Din Sko / Jakke Weekday / Strømper ? / Kjole Motelrocks.com

 • 212

  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Mineral Fusion. I likhet som sist så kan dere velge ut ett produkt selv, som dere får i tillegg til at jeg velger ut tre produkter ekstra som vinneren kommer til å få tilsendt hjem i posten! Avslutter konkurransen om en uke! :)

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA: 

  - Like Mineral Fusion på Facebook HER

  - Følge dem på Instagram HER

  - Følge dem på Twitter HER 

  - Legg til link i kommentarfeltet med det produktet du vil ha (nettside HER)

  Vi vet at det ikke er alle som er på alle disse sosiale mediene. Derfor hadde det vært veldig bra om dere kunne ha skrevet ned i kommentaren deres om hva dere har fått gjort av tingene over! Dette vil ikke ha noe å si på trekningen av vinner. HUSK Å LEGG TIL MAIL! Lykke til :) Har forresten trukket vinneren av instagramkonkurransen jeg hadde, hun er kontaktet!
 • 33


  Jakke Urban / Bukse og t-skjorte Cubus / Sko Din Sko / Belte Bik Bok / Solbriller Aldo

  Må bare anbefale disse buksene fra Cubus. De heter ''Hannah'' og er ganske nye (hvertfall her i Flekkefjord). Helt annerledes enn noen andre bukser fra Cubus, har aldri likt de noe spesielt, men disse er dødsgode! Tror jeg gikk med dem hver dag forrige uke (hysj hysj). Akkurat nå sitter jeg hos Marte med et par jenter og jobber med lekser. Senere blir det jobb og trening før jeg skal hjem, snakke med kjæresten og så sove leenge og vel! Ha en fin dag videre! :)

 • 31


  Bukse, ringer og genser Gina Tricot / Sko Din Sko / Solbriller ?

  Kaller disse buksene for søppelsekkbuksene. Kan ikke akkurat legge skjul på at det er akkurat det de ser ut som. Legg forresten merke til skoene. De har høy hæl! Klarer såvidt å gå på disse jeg, det sier vel egentlig sitt. Hadde helt glemt bort at jeg hadde de. Har veldig mange ideer til antrekk fremover, men det er så utrolig stygt vær. Bare heldig med opphold i dag. Meldt regn de to neste ukene. I kveld blir jeg kastet ut av huset, fordi min kjære mor som har bursdag i dag (GRATULERER MAMSEN), skal ha folk her og feire det! Må bare prøve å få kontakt med noen venner som kanskje har lyst å tilbringe kvelden med meg. Er ganske slitsom av meg så kan forstå hvis de unngår å svare på de tusen meldingene jeg allerede har sendt. Neida, har sånn halvveis lagt planer. Nesten.

  Tusen takk for all den fine responsen på innlegget ''Bare skriv noe''! Dere er fine.

 • 14

  Da har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut en rabattkode til dere. Legg inn koden i kassen og rabatten blir trukket fra totalsummen! Dere får altså 20% på det dere kjøper. Koden er gyldig ut morgendagen, dere kan altså bestille i dag og i hele morgen! 


  Genser fra Junkyard! Har den i M, og dere finner den HER. Den har blitt brukt myee etter at jeg fikk den!

 • 39

  Før var det å skrive en betydningsfull tekst det letteste i verden. Nå klarer jeg såvidt å skrive at det ikke kommer like lett for meg lengre. Det meste jeg skrev var jo som dratt ut rett fra bibelen til alle emokidsa i verden. Neida. Joda. Jeg hadde det vanskelig, og da var det lettere å få ting ned. Vet at mange av dere likte hvordan jeg blogga før. Jeg vil gjerne ha det slik igjen, for slik jeg blogger nå holder absolutt ikke mål. Jeg har jo ikke lagt ut noe her siden fredag! Angående det så har jeg mine grunner, har hatt det veldig travelt og så godt som ikke vært hjemme. Nok unnskyldninger. Det letteste i verden er jo å komme med unnskyldninger, og det kan jeg love dere at jeg er flink til. Ekspert faktisk. Jeg kan love dere at jeg har startet på mange tekst-innlegg. MANGE. Har klart å skrive et par setninger før jeg blir helt tom. Helt blank. Tror jeg assosierer det med noe vondt. Jeg klarer det bare ikke. Høres kanskje helt på jordet ut. Til og med innlegg som ikke har handlet om følelser eller lignende har vært pain in the ass å prøve å skrive. Forventer ikke at noen skal forstå, fordi jeg forstår det såvidt selv. Bare fordi jeg faktisk har det utrolig bra for tiden, så klarer jeg ikke å uttrykke meg på bloggen om noe? Er det det jeg skriver? Ler litt av meg selv her jeg sitter. For nå mestrer jeg det jo faktisk. Jeg skriver et innlegg med masse tekst, jeg klager. Ja jeg er litt rar, det er lov å innrømme det. 

  Jeg vil forbedre ikke bare bloggen, men meg selv. Hva vil dere at jeg skal skrive om? Hva savner dere fra min side? Jeg har veldig mye å komme med, men trenger et spark i ræva for å få det ut. Vil høre at det vil bli satt pris på fra hvertfall en person. Det holder i massevis.
 • 28


  Bukse Bik Bok / Skjorte Carlings / T-skjorte Jallabod / Skinnjakke og veske Cubus / Solbriller Aldo

 • 23
  Jakke Weekday / Sko Din Sko / Bukse Bik Bok / T-skjorte Lapsyche.eu / Solbriller Aldo

  Har fått en del spørsmål om hvor jeg kjøper klærne mine fra Weekday. Butikken ligger rett bak Monki i Karl Johan i Oslo! Er bare der jeg har sett butikken, så hvilke andre steder den ligger eller om den har nettbutikk vet jeg dessverre ikke! :) I dag har vi skrevet stil på skolen, så fikk gå hjem tidligere. Vi har fikset maling og gulv til russebilen og vært en tur på Kaffebørsen! Thomas kommer i kveld, så skal rydde og fikse litt greier før det. Gleder meeg! Tror det blir en bra helg. Skrev jo at jeg ikke fikk sett han før i midten av november, men vi fikk skvist det inn denne helga heldigvis! Gleder meg veldiig. Trekker vinneren av junkyard-konkurransen i morgen (fordi Thomas ville gjøre det, haha)

  Nomineringen av bloggene til Vixen Blog Awards 2013 har forresten startet nå! Det var ekstremt stort for meg å bli nominert- for så å vinne kategorien ''Beste dagens outfit'' i fjor. Det betydde virkelig mye for meg! Tusen takk til alle dere som gjorde akkurat det mulig!! Hvis dere synes jeg fortjener det samme i år og, så har dere sjansen til å nominere HER! Det går an å nominere folk frem til 1 november! Takk på forhånd! :)

  Ha en finfin kveld :) 

 • 11


  I dag starter det en ny kampanje hos Mineral Fusion, denne gangen på verktøy. Dette vil si koster, spisser, sminkefjerner og blotting papers - alt dette finner du HER! Hvis det er noe jeg aldri har brydd meg noe spesielt om, så er det koster. Man bruker dem jo bare til å klisse på litt sminke her og der, det er jo det samme hva kvaliteten er på det? Har insett at dette er feil. Det er faktisk litt utrolig hvor mye bedre sminken blir med koster det er kvalitet på! Flekkete resultat med base og solpudder er ofte grunnet dårlig kost. Jeg hadde samme kost i hvertfall 3 år, og den var fra H&M. Ikke rart jeg så ut som en brun dalmatiner i løpet av mine år på ungdomskolen! Haha. Synes at Mineral Fusion sine koster er superbra, resultatet blir også plettfritt!  Har også blitt veldig avhengig av ''blotting papers''. De er utrolig praktiske å ha etter gym på skolen for eksempel! Det er vel da jeg bruker dem mest. Trykker bare forsiktig papiret rundt forbi i ansiktet, svetten og glansen forsvinner og sminka sitter fortsatt fint på. 

  Kampanjen starter som sagt i dag og varer helt til 1 november! :) Kampanjen finner du HER!

 • 24


  Hvor klærne er fra står i forrige innlegg!

 • 31
  Strikkegenser Gina Tricot / Topp Weekday / Veske Cubus / Solbriller Urban Outfitters

  I dag ble jeg vekket av pappa kl 10, jeg måtte vaske og male gulvet på badet mitt. Som forklarer alt det hvite på høyrebenet mitt. Prøvde så skrubbe det bort, men til ingen spesielt stor suksess. Ser egentlig bare ekkelt ut nå, for ser ikke ut som maling lengre haha. Har vært en tur i byen med Inga, utrolig godt å få vært litt med henne igjen! Lenge siden sist nå. Nå ligger jeg i senga og prøver egentlig bare å få slappet av litt før jeg skal ut i kveld. Skal på ''personalfest'' med den ene jobben min (bakeriet), vi har 20 års jublieum i år! Tror det blir veldig koselig, skal også prøve å få med meg 18 års dagen til to venninner. Håper og tror at det blir en vellykket kveld! Selv kommer jeg nok til å ta det relativt rolig. Ha en finfin kveld alle! :)

 • 24


  Sko Junkyard.no HER / Genser Junkyard.no HER / Lue Junkyard.no HER / Jakke Weekday / Bukse Bik Bok / Solbriller Aldo

  Fikk pakken min fra Junkyard i dag, og herregud så fornøyd jeg er!! Elsker både genseren og skoene. Kommer nok til å bli brukt en deeel fremover jepp. Fikk bare 3-4 timer med søvn i natt, så har egentlig vært i et ganske så irriterende dritt/sutrehumør i dag. Ble bedre etter hvert heldivis, holder såvidt ut med meg selv når jeg blir sånn, så skjønner ikke at vennene mine ikke bare myrder meg på stedet. Dere husker kanskje at jeg klarte å glemme laderen min hos Thomas? Vel, vi fant ut at vi ikke kommer til å se hverandre på over en måned (utrolig kjipt, irriterer meg grønn over det), så da kommer den snart hjem i posten hos meg! Blir bra. Holder ikke ut dette tidspresset med å blogge osv. Strømmen forsvinner på et blunk. Skal snart på hytta til Malene og spise med jentene. Får lade dataen der, så da blir det hvertfall litt mer blogging i helga! Ha en fin kveld, alle! :)

 • 6

  I dag hadde russen bad taste til temadag! Utrolig morsomt og gøy. Slitsomt å gå med så masse random klær på seg da. Dumt at ikke alle gadd å bli med da, er så kjipt når noen virkelig går inn for det og andre ikke i det hele tatt. Sånn kommer det nok alltid til å være da. Uansett så ser lett hvem som er de kuleste på trinnet etter denne dagen, haha. Neida. Satser på at alle blir med neste gang! Ser dere forresten hvilket klesskap Jenny har invadert? Haha, hun kom innom i går kveld for at vi skulle hjelpe hverandre å finne noe å gå med. I dag ble jeg minnet på hvorfor jeg aldri viser kløft. Føler meg aldri så stygg som når jeg går med det, synes det ser helt for j. ut. På bilde nr 6 ser dere forresten hele gjengen jeg har russebil sammen med! Gleder meg så utrolig mye til russetiden med disse fine jentene. Frøken flyvende lilla afro er vår kjære russepresident. Oh yes, vi har selveste presidenten med på bilen vår. Måtte tigge og be og grine oss til det, men gikk til slutt. Haha! Kommer snart et lite russeinnlegg med mer info om oss osv! :) 

 • 4

  Thomas synes jeg var så veldig treig med å svare på spørsmålsrunden jeg hadde for ikke så lenge siden. Så han spurte om han kunne gjøre det for meg, klarte ikke å si nei til det valpetrynet der. Så da ble det litt sånn denne ganga! Han har svart veldig bra på de spørsmålene han klarte! Ble forresten veldig overrasket over at han visste hvor de trekanta øredobbene mine var fra, haha! Greit nok at han var med når jeg kjøpte de under Hove-uka i sommer, men hallåå. Han følger hvertfall med! Jeg har svart på et par spørsmål han ikke svarte på i slutten.


  THOMAS SINE SVAR:  Har du tips til ungdommer som leter etter en liten jobb?
  - Martine har 4 jobber inkludert bloggen, så dette er jo ekspert på, men kan klare å svare på dette jeg også! Hun har fått jobbene sine via kontakter/venner eller enkelt og greit bare stilt opp på arbeidsplassen og spurt. Ta med CVen din til plasser du kunne tenkt deg å jobbe, og bare håp på det beste.

  Hvor henter du inspirasjon ifra? Med tanke på stilen din.
  - Jeg trooor ikke Martine har noen spesiell inspirasjon, hun liker veldig godt å dille og dalle selv med kule ting hun finner på nettet eller butikken. (Martine: Her legger jeg til at mine største inspirasjonskilder er de svenske bloggerne Angelica Blick og Fanny Lyckman!)

  Elsker du mote og nye trender osv?
  - Martine tenker ikke bevisst så mye på trender og mote, ho kjører heller sitt eget løp. (Martine: Jeg er veldig glad i mote, og det er noe som interesserer meg. Kjører ikke bevisst forskjellige trender, kjøper det jeg liker. Uavhengig om det er ''inn'' eller ikke!)

  Hvilken butikk handler du mest i? evt. nettbutikk?
  - Butikker Martine sleper meg oftest inn på er H&M, Bik Bok, Cubus og Gina Tricot. Ho liker også veldig godt Weekday og Monki, sikkert mange flere. På nettet handler hun mye fra choies, junkyard osv.

  Hvordan vil du beskrive stilen din?
  - Et intervju for side2.no: "Hun beskriver sin stil som avslappet, samtidig som hun er opptatt av å ikke kle seg som alle andre."

  Kan du lage et innlegg eller linke til hvilken sminke du bruker. Vet du har gjort det en del ganger før, men jeg finner det ikke i arkivet :-)
  -  Video om hverdagssminken hennes HER!

  Kan du ha sminkevideo?
  - Jeg tror dette er det nærmeste dere kommer sminkevideo. Martine er ikke veldig komfortabel med å bli filma tror jeg, men skal prøve å overtale ho!

  Lurer bare på om du faktisk bruker sminken fra mineralfusion, eller om du bare sier det fordi du er nødt? (I og med at du er fjeset dems og sannsynligvis blir sponsa) Du er iallefall utrolig fint sminket!!
  - Martine bruker etter alt jeg vet, kun Mineral Fusion. Er hvertfall det eneste jeg ser når hun har tar over badet mitt når hun er på besøk.

  Hvor lenge har du og Thomas vært sammen?
  - Vi ble sammen 14. April, så veldig snart et halvt år! 

  Hvor ofte ser dere hverandre? Fordi dere bor vel ikke i samme by såvidt jeg har fått med meg?
  - Vi bor 1,5 time med bil eller 3 timer med buss fra hverandre, så noen ganger blir det litt vanskelig. Men vi ser hverande ca annen hver helg. Ser hverandre mye oftere i feriene, så vi klarer oss fint! :) 

  Hvis jeg skal være helt hundre prosent ærlig så ser forholdet ditt med Thomas tusen ganger bedre ut enn med de du tidligere har vært sammen med. Du gløder, vi ser det og du ser mer lykkelig ut rett og slett. Jeg har en greie for par og setter meg alltid litt for mye inn i dem kanskje. Det er nok bare fordi jeg synes kjærlighet er en så fin ting. Jeg håper dere varer! Det tror jeg faktisk virkelig at dere gjør og.
  - Så fint sagt! At det varer håper og tror vi også! :)  

  Hvor høy er du?
  - 170cm!

   Hvor jobber du?
  - Martine jobber på et bakeri, treningssenter, Kiwi også har hun jo bloggen!

  Spiler du fortsatt fotball?
  - Nei, hun har slutta. Men savner det veldig!

   På dine tidligere spørsmålsrunder har du alltid hatt så forskjellige svar på dette spørsmålet! Så jeg er selvfølgelig nysgjerrig denne gangen også:):) Hvordan har du det for tiden?
  - Etter alt jeg vet har Martine det veldig bra for tiden! Det er i alle fall det ho sier, og det virker sånn på henne :)

  Er du lei av blondt hår siden du har hatt det hele livet?
  - Martine nevner av og til at hun er lei av både fargen og frisyren sin, men tror ikke hun har helt konkrete planer på hva hun vil forandre.

  Om du har silikon?
  - Martine er hundre prosent naturliiiiiig, og det håper og tror jeg ho forsetter å være en goood stund til.

   Du har helt sykt fin kropp!! Gjør du noe for å holde den så fin, trening, sunt kosthold etc.?
  - Ja, det er jeg enig i. Kostholdet hennes er ikke veldig mye å skryte av, ho er litt for glad i sjokolade, chips og pizza. Men ho er flink til å trene når ho først kommer inn i det, så hun får det ikke gratis :)

   Hvordan møttes du og Thomas?
  - Vi møttes på den moderne nye datingmåten, sosiale medier. Vi hadde fulgt hverandre lenge på både twitter og instagram, helt til en dag vi kom frem til at vi skulle snakke sammen. Etter noen uker med chatting hele dagen, fant vi ut at begge to hadde fri dagen etter. "KOM TIL FLEKKIS" skrev ho da, og dere kan jo tippe hva jeg gjorde :)

   Bodde/bor Thomas på Evje før/nå?
  - Jeg bor på Evje nå! Jeg er oppvokst her, man har bodd et år i Grimstad, så et år i Arendal for å gå på vgs. Men nå har jeg returnert hjem til mooor!

  Hva pleier du og kjæresten å gjøre på? Er ikke så kreativ av meg, så er ikke så flink på å finne gøye ting å gjøre.
  - Neeei, hva finner vi på? Lager mat, ser film, kjøreturer, er med venner, ut og spise, kino, sloss. Finner på noe med søsken, som i sommer da vi tok med hver vår lillesøster og var i dyreparken i Kristiansand en hel dag.

  Kan vi få se rommet ditt?
  - Etter hun har pusset opp, tror jeg nesten ikke ho kan vente. Kommer nok bilder i nær fremtid!

   Hvilke er dine favoritt-twitrere?
  - @thomasuleberg er den helt klart favoritten! Heeeeh neida, det er jeg faktisk ikke sikker på hvem er.

   Hva er din favorittsjanger når det kommer til musikk? Og hva er din favoritt artist/gruppe?
  - Det er kanskje vanskelig å se det på henne, men Martine er metalchick. Jeg har fått hun grisehekta på Bring Me The Horizon. Hun liker også godt In Flames, Adept, While She Sleeps osv.

  Hei! Siden jeg hørte at du hadde fått deg en ny jobb, lurte jeg på om du hadde noen tips angående dette. Jeg har selv også akkurat fått ny jobb, og føler nemlig at jeg bare er i veien.
  - Tips angående ny jobb kommer helt ann på hvilken jobb det er. Hvis det er en sånn type jobb som både jeg og Martine har, en butikk der du behandler kunder, er det viktigste å møte på tida og holde humøret oppe. Erfaringer kommer etterhvert, så det er bare å prøve sitt beste og ta til deg alt du kan lære fra de som har jobbet der en stund. 

  Trener du mye?
  - Når Martine kommer inn i treningsrutinene sine er det opptil 4 ganger i uka med trening på treningssenter. Hun har sluntra unna en deeeel i sommer, men tror ho prøver å komme back on track snart!

  Hva er tingen eller personen som alltid lyser opp dagen din?
  - Det er nok sjokoladen om morgenen og kjæresten hennes tenker jeg. tehe

  Hva er ditt største ønske/drøm?
  - Martine har ingen konkret drøm som jeg vet om, jeg tror hun blir fornøyd så lenge ho får flotte, flinke barn og fint hus og deler livet med en flott, snill og best kjæreste(ja meg)

   Hvilke blogger leser du?
  - Martine leser fast Fanny Lyckman, Angelica Blick, Victoria Tornegren, Martine Sorthe,  og er innom de fleste bloggene på topp 20-40 på topplista!

  Hva vil du studere etter videregående? Og hva vil du bli?
  - Hun har ikke snøøøring. 

  Noe du ikke kan leve uten?
  - Sjokolade, chips, pizza og snus........

  Brettspill vs. tvspill/mobilspill?
  - Mobilspill!! Martine får superhekta på forskjellige teite apps. Boom, Jelly Splash etc. (jeg er bedre enn ho i alt)

  Favoritt artister?
  - In Flames og Adept er band ho har likt veldig godt veldig lenge hvertfall. Men for øyeblikket er jeg ikke sikker, Bring Me The Horizon kaaanskje?

   Hvem tar bildene av deg? eller bruker du bare stativ og fjernkontroll når du er nede ved bryggen og andre steder?
  - Det er lillesøstra Erle, og bestevenninna Jenny stort sett. Jeg har også fått lov noen ganger!

  Kan du legge ut link til spotify lista di?
  - Martine bruker min spotify, og har laget denne lista: http://open.spotify.com/user/thumzy0/playlist/2hSSDdKhdAcApDhpYLg4UI. Ellers er spotifyen hennes bare et eneste rot med en spilleliste for hvert band ho liker, haha.

   Har du lyst på barn? hvor mange da?
  - Jeg tror ho har sagt ho har lyst på to. Ikke flere hvertfall! (håper jeg heh)

  Hvor har du lyst til og bosette deg?
  - Hun har sagt ho vil bo i Oslo.

  Går du på skole der Thomas bor?
  - Nei, jeg går på skole i Flekkefjord, og Thomas i Evje.

  Er du russ i år eller neste år?
  - Hun er russ i år! Russesiden til bilen hun er med på finner dere HER!

  Har du noen favorittsanger som er under katogorien pop/hiphop nå til dags, feks noen på topplisten på Spotify?
  - Ho sang litt på One Republic - Counting Stars for noen uker siden, men ho hører veeeldig sjeldent på den sjangeren.

  Har du slanket deg? I såfall, hvordan gjorde du det så bra?
  - Les HER!

  Kjæreste?
  - Jepp, hun har kapra seg verdens feteste gutt! 

  Hvor har du kjøpt de øredobbene du bruker hele tiden? De som er en slags trekant ellernoe. De er dødskule!
  - De har ho kjøpt på Gina Tricot! Hvorfor vet jeg dette

  Hvilken mobil har du?
  - I sommer fikk ho endelig bytta ut den slitte iPhone 3GSen sin med en iPhone 5, så den bruker ho nå.

  Syntes du selv at du ligner på Tone Damli?
  - Jeg mener hun har noen like ansiktstrekk, kanskje øyepartiet? Men ellers er de ikke veldig like, etter min mening.

  Hva er ditt beste tips til folk som har mye på hjertet, men er så sjenert at de heller velger å være stille? Sliter veldig med dette. Kjempekjipt..
  - Finn en person å stole på som du kan åpne deg for, kanskje dele følelser med? Etter mine erfaringer er det beste mot sorg å snakke med folk om det! 

  Hvilke band/artister så du på Hove?
  - Asking Alexandria, Kings of Leon, The Script, Macklemore, Volbeat osv! Hun gleda seg utrolig mye til Enter Shikari, men så fikk hun plutselig akutt spysyken(alkohol) og endte heller i teltet istedet for å se bandet ho gleda seg mest til å se. Hihi. (Det var den beste konserten unnskyld)

  Har du tumblr og hva er den?
  - Martine vet såvidt hva det er, tehe. Men dere kan se på denne: http://wherestheboat.tumblr.com/

  Hvor kjøper du weekday-klærne dine? Nettbutikk?
  - Klærne ho har fra Weekday er kjøpt i Oslo, de har en fet butikk i Karl Johan!

  Hvor lang tid bruker du på å stelle deg på morgenen?
  - Martine bruker alt fra 10 minutter til 2 timer, spørs hvor effektiv ho gidder å være. Jeg synes ho er ganske rask!

  Hvordan er humøret ditt for tiden?
  - Martine er gladgladglad! Stort sett hvertfall.

  Hvilket redigeringsprogram bruker du? På blogg og instagram!
  - Til bildene på bloggen bruker ho Photoshop og Photoscape. På instagram bruker ho VSCO cam.


  MARTINE SINE SVAR:  Hva står øverst på handlelisten din denne høsten?
  - Et gigamonster skjerf som jeg kan tulle meg inn i hver morgen. Har ikke skjerf for øyeblikket. 

  Hvor mange tremeninger har du?
  - Vet folk hvor mange tremenninger de har?? Jeg har hvertfall ikke peiling! 

  Hva synes du om tcmn, sophieelise og andre toppbloggere?
  - Jeg leser Sophie Elise sin blogg fast, og har veldig stor respekt for henne! Kikker også innom Therese sin en gang i blandt.  Leser de fleste bloggene på topplista. Synes egentlig det er litt viktig å følge med på de andre bloggerne!

  Favoritt sang for øyeblikket?
  - Har ingen spesiell for øyeblikket!

  Kan du fortelle litt om Thomas?
  - Thomas er verdens snilleste person, utrolig omtenksom. Er så glad for at jeg kan ligge i senga uten sminke, håret i strikk og dobbelthaka på tørk, og fortsatt få et kyss på kinnet og få høre at  jeg er nydelig (takker søtt og kysser tilbake selv om jeg hører på stemmen at det er bullshit). Neida, joda. Hva skal jeg fortelle? At han er dritkjekk er ingen hemmelighet. Han er fra Evje, spiller håndball, jobber på Joker, han har en gaanske awesome kjæreste, kule venner, svett gamer, elsker skrekkfilmer (noe jeg hater), gnisser tenner når han sover. Haha! Er så glad for at jeg har han i livet mitt.

  Hvilken selvbruning bruker du?
  - Bruker ikke selvbruning! Synes ikke det ser så fint ut. Kommer nok til å bruke det en eller to ganger i vinter, men ingen spesiell. 

  Hvilken strl bruker du i bikbok bukser (27,28,29 osv)?
  - Har ikke peiling. Varierer ikke det fra bukse til bukse? I super flex buksene til Bik Bok bruker jeg S og XS (helst S, sprekker litt på XS), ellers bruker jeg som oftest 27-28. 

  Når begynte du å tørre å gå med din egen stil?
  - Usikker, tror det er 1-2 år siden jeg begynte å gi faen :) 

  Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?
  - Sjokoladeboller (3 eller 6 stk, kommer an på tilbud) og en random sjokolade fra statoil til frokost (er nabo med statoil, det er farlig), spiser ca 6 brødskiver (dør av sult hvis jeg ikke har med over 4 skiver til skolemat) + noe fra kantina til lunsj, middag kommer helt an på hva foreldrene mine føler for å lage, men har blitt ekstremt mye pizza de siste månedene. Kvelds spiser jeg bare masse forskjellig. Og nei jeg tuller faktisk ikke heller. Bare å spørre ut venninnene mine og Thomas, haha! Jeg har et helt ufattelig dårlig kosthold. Har vel noe å gjøre med at jeg hater salat og de fleste grønnsaker, men mamma sier alltid at det kommer med årene. Så om et par år er jeg supersunn! Nei, men har faktisk planer om å klare å vende meg til salat. 

  Hva spiser du når du skeier ut? Spiser du godteri, junk osv flere ganger i uken? Og spiser du liksom en hel plate i gangen?
  - Skeier ut en eller flere ganger til dagen, haha. Har et enormt sukkersug, og blir utrolig rastløs og til og med i dårlig humør hvis jeg ikke får i meg noe søtt. Går helt sikker bare på det psykiske da, men jeg har et må ha-behov for sjokolade og diverse. Det det går mest i er pizza, ostepop og sjokolade. Klarer sjeldent å spare på mat, så hvis jeg først kjøper noe, så går det rett ned.

  Er du lei av og blogge eller mer lei enn hva du var får 1 år siden f.eks ?
  - Jeg er ikke direkte lei, har bare ikke samme motivasjon som jeg har hatt tidligere. Ganske dumt egentlig, fordi jeg har mer å komme med nå enn det jeg hadde for ett år siden (føler jeg selv)!  

  Har du noen gang havnet i konflikt med noen av eksene til Thomas?
  - Nei, det har jeg ikke. Ser ikke hvorfor eller hvordan jeg skulle ha kommet i en heller! :) Det handler litt om respekt og at fortid er fortid.  

  Hvordan er det å bo i flekkefjord?
  - Jeg er veldig glad i Flekkefjord, det er en superkoselig by, og om sommeren elsker jeg å bo her! Ellers så føler jeg ikke at jeg får utviklet meg nok her, føler jeg hadde fått det bedre til på sosiale medier hvis jeg hadde bodd i en storby og hatt større tilgjengelighet på ting! Ellers er jeg veldig glad for at jeg har vokst opp i en liten by som Flekkefjord. Det er noe helt annet enn å bo i en storby med vegger av bygninger over alt. Den høyeste bygningen i Flekkefjord er vel kirka, haha. Nå som jeg vokser opp har jeg veldig lyst til å komme meg bort til en større by for å oppleve mer, men kan se for meg at jeg kommer tilbake igjen til Flekkefjord i mine eldre dager. 

  Hvis du kunne endret/reist/gjort HVA du ville akkurat nå, hva ville det vært?
  - Hallo du kan ikke spørre om sånne vanskelige ting. Har ikke noe bra svar her, akkurat nå sitter jeg i aulaen på skolen og fryser. Så nå vil jeg helst ligge på en lang hvit strand på en øde øy med Thomas og bare slappe helt av.

  Har du noen gang vært nervøs for å ha vært gravid før?
  - Alle som har samleie gjevnlig har vel noen gang vært hvis ikke nervøse, så hvertfall urolige for det. Har aldri virkelig trodd at jeg har vært gravid. 

  Hva er din største drøm?
  - Reise MYE! Jeg vil over alt. Jeg vil oppleve så mye som mulig. 

  Hva fikk du i snitt i fjor?
  - Det husker jeg ikke. Nok til å komme inn på påbygg med 30 søkere i kø bak meg som ikke kom inn! 

  Kan du legge ut en video der du viser åssen du setter i extesionet med og uten hestehale? det ser heeelt ekte ut på deg!
  - Ja, har tenkt å lage en slik video! Når det isåfall blir har jeg ikke planlagt enda. 

  Jeg lurer bare på hvor du fikk tak i det armbåndet fra amnesty?
  - Jeg fikk det i en goodiebag på et event jeg var på i Oslo! 

  Hvor får man kjøpt acne i oslo?
  - Jeg har vært innom en Acne butikk en(?) gang i mitt liv, så det har jeg ikke peiling på dessverre! 

  Hvilken blogger synes du har best stil?
  - Den svenske bloggeren Angelica Blick! 

  Hvilket kamera og objektiv bruker du?
  - Nikon D5000, bruker et 55mm objektiv og et helt vanlig objektiv med litt større zoom. (grunnet dårlig forklaring er dårlig hukommelse) 

  Har du mye selvtillit?
  - Jeg har ganske god selvtillit, men mener det er på en ikke overfladisk måte. Jeg har selvtillit, men blir selvfølgelig (som mange andre) usikker. Mener at det er en forskjell her! Man trenger nødvendigvis ikke å sette det så på spissen å si at man har dårlig selvtillit på grunn av at du mener at rumpa di er for stor. Det kaller jeg heller en usikkerhet. Jeg er selvsikker på meg selv, og er heldig som har Thomas som hjelpende hånd hvis jeg har en dårlig dag!

  Er det mye negativt rundt deg med tanke på at du er så fin? Negativ misunnelse e.l?
  -  Isåfall så kunne jeg ikke brydd meg mindre om det. Misunnelse for ditten og datten (trenger ikke nødvendigvis å være utseendet) kommer man til å oppleve uansett så fort man blir en litt mer profilert person. Folk er ikke så flinke til å si ting rett til meg, så da velger jeg å tro at det ikke er så mye negativt rundt meg :)

  Hej Martine :) Jeg lurer på hvad du gør med dine øjenbryn? farver du dem eller tegner du dem op? og kan du vise hvilken farve/make-up du bruger til dette?
  - Øyenbrynene mine uten sminke er omtrent helt klis like som med. Eneste jeg gjør med dem er å fylle inn med øyenbrynsblyant på de områdene som ikke er så fyldige!

 • 477

  AVSLUTTET!

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no. Denne gangen kan dere velge ut produkter for hele 2000 kr! Synes deeet er en veldig god deal. Kan få veldig mye fint for de pengene! :) Venter selv på en pakke nå som jeg gleder meg til å vise dere! Junkyard har uten tvil blitt en av mine favorittbutikker på nett. For et utvalg! Bestilte et par joggesko denne ganga + noe ekstra, neste gang må det nesten bli et par med nye Dr.Martens. Har ikke helt kommet inn i ''det er iskaldt ute''-modus. 

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:
  - Like facebooksiden til Junkyard.no HER!
  - Legge til link til det du hadde valgt fra Junkyard hvis du hadde vunnet (trenger ikke nødvendigvis å være det du velger hvis du blir den heldige!)
  - Hvis du liker DENNE facebooksiden (russebilen vår) så blir sjansene dine større for å vinne, men det er ikke et krav!  

  LYKKE TIL! :) Trekker vinneren om en uke!
   

   

 • 13


  Ringer Gina Tricot / Armbånd Treasureisland.se / Neglelakk Mineralfusion.no

  Endelig en hvit neglelakk som holder og ser bra ut! De jeg tidligere har prøvd har sett helt forferdelige ut. Godt Mineral Fusion faktisk leverer produkter med kvalitet! Denne hvite neglelakken er jeg helt forelsket i. Slang meg på trenden med disse ringene. Synes egentlig de bare er irriterende å gå med, men det er absolutt ingen tvil om at det ser kult ut!

  FUN FACT! Får ofte spørsmål om hva jeg ikke liker med meg selv, og om jeg har noen av disse såkalte ''feilene''. Vil ikke akkurat si at dette er veldig stort og skremmende og ekkelt og herregud kan ikke leve, men irriterende stygt er det. Når jeg først legger ut bilder av hendene mine, så hvorfor ikke. Hvis dere ser på det øverste bildet, og tar en ekstra kikk på lillefingeren min, så er den skeiv. Haha. Sånn er alle fingrene på høyrehånda mi, og egentlig ganske mye skeivere enn lillefingeren på venstrehånda i tillegg. Leddene er også litt tykke (skjelettet), så ingen ''normal'' ringstørrelse passer på den hånda. Gleder meg til jeg skal gifte meg, woho! Dette er ikke så veldig synelig, og folk legger som oftest ikke merke til det med mindre jeg gnurer hånda inn i trynet på dem eller at jeg nevner det (skjer veldig skjeldent), men litt irriterende er det jo. Har en tendenes til å skjule fingrene på hånda mer, gjør det helt automatisk. Tar aldri frem høyrehånda hvis noen feks skal måle størrelse, eller noe annet som krever en hånd. Haha, høres helt drastisk ut, men jeg synes hvertfall at det ser helt forferdelig ut. De bøyer seg liksom til en side. Haha, nei huff. Kommer nok ikke bilder av den. Noen gang. :) Hahah

 • 9


  Caps H&M / Jakke Weekday / Bukse og veske Cubus / Genser Pappa sitt klesskap / Sko Converse 

 • 8

  Haha jeg er et håpløst tilfelle av en person som er over grensa giddalaus. Hvorfor klarer jeg bare ikke å ta hånd om ting med en gang? Herregud Martine, nå får du skjerpe deg. Tok nesten ingen bilder i Oslo, har utsatt å trekke vinnerne av begge de siste konkurransene, siden jeg ikke gadd å ta noen bilder så gadd jeg heller ikke å blogge. Jaa, så sånn er det. Skulle jo egentlig hjem på fredag, men stakk heller til Thomas en ekstra helg. Var veldig koselig, og glad det fiksa seg så jeg kunne reise rett dit heller! Uansett så har jeg en del tanker om hva jeg kan blogge om fremover, så forhåpentligvis kan jeg klare å få meg selv til å gjøre de tankene om til et par handlinger. Vi satser på det. Man skulle kanskje ikke trodd at jeg har samvittighet, men jeg har det. Noen ganger.

  Veldig mange som har meldt seg på både konkurransen med Mineral Fusion og Junkyard, da blir jeg så glaaad! Har endelig fått meg selv til å trekke vinnerne, og de står skrevet under her! 


  DE HELDIGE:
  Vinneren av Mineral Fusion konkurransen ble Elise, har sendt mail til deg! Produktene hun får er; Pressed powder foundation (HER), Kabuki brush (HER), Color stick (HER), Nail polish (HER).  Vinneren av Junkyard konkurransen ble Nora Charlotte Sønstebø, har sendt deg en mail! GRATULERER SÅ MYE TIL BEGGE!


  Kommer flere konkurranser både med MIneral Fusion og Junkyard fremover, så det vil si flere muligheter for andre til å stikke av med premien! :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde