Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

21
Nå sitter jeg å spiser yoghurt, mens jeg snakker med folk på skype . Dette ble vist en sykt slapp dag, orker ingenting lengre . Tar omtrent aldri initiativ til å gå ut selv, så sosial jeg har blitt ! Sitter på ræva og snakker med folk på skype ? What a life sier jeg bare ! Neida, men joda ..

Hva gjør du ?

 • 35
 • 28  Fikk Erle til å røre LITT, det likte hun kjempe godt;
  Alltid like fin når hun spiser ..


  Kaia; ''Erle, sjå på fingaren'' *Erle ser* Kaia; ''Nei,nei,nei''


  Erle; ''Ååå, Kaaiaaa! Du e så teit''

  Just an ordinary day around the table ! Haha, det er ikke kødd heller, skjønner virkelig ikke hvorfor de to sitter ved siden av hverandre . Erle går i morgenkåpe fordi hun er syk, sånn .. btw ! Jeg elsker forresten blomkålsuppe, haha ! Skolen i dag var helt ok igrunn, vet ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen . Må gjøre litt lekser, men ellers .. Jo, Jenny ? Det kan være jeg ringer det senere, oooook ?

  Hva hadde du til middag i dag ?

 • 33
  Noen som husker at jeg sa at jeg elsket å sitte foran peisen ? Vel, det gjør jeg fortsatt . Mamma skulle ha konferansetimer tidligere i dag (hun er lærer), og det siste hun sa til meg før hun gikk var; 'MARTINE, PASS PÅ PEISEN' ! Passe på peisen ? Skjønte etter hvert at jeg skulle passe på at flammene ikke dæva . Vel, hadde ikke noe i mot det . Så har sittet på pcen foran peisen i en goood stund . Deilig !

  Hva har du gjort i kveld ?

 • 73


  Et spørsmål jeg får flere ganger til dagen, er hvilket kamera jeg bruker . Selv om jeg har laget innlegg om dette før, så har jeg nok fått en del nye lesere siden den gang, derfor lager jeg bare et nytt . 

  Jeg bruker Nikon D5000, kjøpte det i April eller Mai (?) i fjord . Det kostet 5400 kr (inkludert bag til kameraet og minnekort), ja jeg brukte mine egne penger . Har bare standard linsa (18-55 mm), men ønsker meg virkelig en som er bedre . Zoomen er virkelig ikke noe å skryte av, for å si det sånn . Ellers er jeg veldig fornøyd med kameraet, har det med nærmest over alt ! Det kan filme i HD, kan ikke akkurat si at jeg filmer så mye med det da . Noen bilder jeg tok raskt i stad, bare for å vise dere noen eksempler;  Hvilket kamera bruker du ?

 • 24
  Mattetentamen kan jeg erlig si gikk helt ræva, men nå får vi se da .. Oppgavene var vanskelige . Rart jeg i det hele tatt overlevde ! Dere som er flinke i matte; jeg misunner dere så sykt, dere burde virkelig være stolte over å kunne det faget . Etter tentamenen gikk jeg til byen med Tor, vi kjøpte bare pakkekalender til skolen, så gikk vi hver for oss 

  Pappa har reist til Bergen igjen, så da blir det vel spaghetti og tomatsuppe hele uka .. fml !

  Til dere som lurer på hvor jeg har kjøpt denne 'nydelige' lua, så er den fra cubus ! Hater egentlig å gå med luer, fordi jeg ser ikke ut med de, haha .. Greit å ha da, spesielt etter svømmetimer, whoooho .

  Hva skal du i dag ?

 • 38
  JEG HATER MATTE ! Nå har jeg sitter i snart 3 timer og gjort oppgaver fra repetisjonsark og nettet . Er driiiitlei, og jeg føler at jeg ikke har kommet noen vei .. Årh, matte er virkelig ikke mitt fag !

  Liker du matte ?

 • 38

  GRATULERER MED DAGEN, INGA I LOVE YOU  Hadde en kjempe koselig kveld hos Inga i går, vi spiste god mat, så film og ellers bare snakket osv . Haha nei, jeg gikk ikke på de ultra høge hælene jeg har på på bildene, det er Inga sine . Utrolig fine sko ! Vi byttet, hun har på mine . Tor og Erik kom etter hvert med presang til henne, hun fikk en tegneblokk, Hannah Montana kulepenn og 2 biler ! Verdens fineste presang, ja . Dere skulle sett henne da hun fikk presangen av oss, aww !

  Hun har forresten bursdag i dag, men vi feiret den i går ! Si gratulerer med dagen til henne da :D

  Hadde du en fin kveld i går ?

 • 30


  Kan ikke legge skjul på at jeg følte meg som en eskimo når jeg gikk med avisene i dag ! Det var nok rett før føttene mine datt sammen av kulde . Tok conversene pga de er mye lettere å gå med enn uggs, angreeeer . Det var ISKALDT ! I dag må jeg øve til mattetentamen, weeee .. Ha en fin dag videre !

  Skal du noe spesielt i dag ?

 • 32
  Haha, random overskrift (fordi jeg må kjappe meg litt) ! Nå sitter jeg egentlig bare å prøver å få varme i kroppen, det var ikke bare litt kaldt å stå oppe på stadion .. Vi satt for det meste i klubbhuset da, med fin utsikt ned til banen . Så alle 3 kampene, så var der oppe i ca 5 timer ! Nå må jeg hoppe i dusjen og fikse meg . Skal i selskap til nydelige, herlige og søøøte Inga i dag, blir gøy !

  Hva gjør du nå ?

 • 27
  Fant nettopp ut at vi tok sykt få bilder i går .. Haha jaja, shit happens ! Hadde vertfall en kjempekoselig kveld i går . Jeg og Jenny var på spor2 (vårt superstore, fine, elegante og supre 'senter') i 2 timer (!!), det må være rekord .. Det verste var at vi egentlig ikke gjorde noe, ble litt surr med møtetidene, og folk som glemte penger osv .. haha ! Vi fikk gjort det vi skulle til slutt da . Vi gikk på pizza inn (hadde bare kakao) og deretter til Hanne, der spiste vi og så på film . Etter hvert kom det 3 pyromaner og trengte seg på, koselig .

  Nå stikker jeg snart opp på stadion for å vertfall se en eller to kretskamper, det skal spilles tre, men siden det er så syykt kaldt ute, så spørs det hvor lenge jeg orker å stå der i kulda . 

  Hadde du en fin kveld i går ?

 • 23
  Haha, sorry for dårlige bilder, men må jeg springe og fikse meg litt, håret står til alle kanter . Stikker ned til byen om noen få strakser for å møte Jenny, Inga kommer når hun blir ferdig på jobb . 

  Personen på det øverste bildet er forresten moren min, sånn her finner vi henne vanligvis for tiden, under verdens beste teppe og dataen i fanget, haha . Ikke så rart egentlig, det er iiiiskaldt inne hos oss ! Eller, det er vel bare jeg og mamma som synes det, vi er noen frysepinner begge to .

  Er det kaldt inne hos deg ?

 • 26
  Nei, det er jorda, og her på jorda er det ISKALDT ! Vi har kjempe fint vær, synd det blir mørkt bare 2-3 timer etter at vi kommer hjem fra skolen . Hater kulda, vil ha sol og varme .. Haha, er det noe jeg er flink til, så er det å klage på været ! Senere i dag skal jeg til byen med Jenny, Louise og Sofie, skal kle meg gooodt . Ha en fin dag videre !

  Hva skal du i dag ?

 • 47  Etter at jeg fikk den nye headeren, har noen av dere spurt hvordan jeg får sånn stjerner oppå bildet . Vel, finn det ut selv ! Søk på google elns, er ikke vanskeligere enn det . For det første så orker jeg ikke å forklare, og for det andre så liker jeg ikke at alle andre har det samme som meg .

  Nå skal jeg på konferansetime, ønske meg lykke til ? Håper jeg ikke trenger det, men man vet jo aldri . Må egentlig kjappe meg litt, ser ut som en dass, og vi drar om noen veeldig få minutter . Ha en fin kveld videre ♥

  Hva skal du i kveld ?

  Follow my blog with bloglovin

 • 23
  She's dressed in black, but still she shines. That light is coming here, It's fire in my eyes

  There is a distance here, I can't erase. Why can't you see that I am here to make it real?

  Say what you will, I'll come to the end for you. Lead my away, I'll change the whole world

  I stand on my knees, giving my heart to you. Show me the way, I'll change the whole world

  Her head is resting, upon my lap. The eyes are closed, and I'm just staring at her face

  I try to speak, let the wind stroke her hair. I want to tell her, but I don't know what to say

  Say what you will, I'll come to the end for you. Lead my away, I'll change the whole world

  I stand on my knees, giving my heart to you. Show me the way, I'll change the whole world

  Say what you will, I'll come to the end for you. Lead my away, I'll change the whole world

  I stand on my knees, giving my heart to you. Show me the way, I'll change the whole world

 • 36

  Vi hadde nynorsktentamen på skolen i dag ! Egentlig så digger jeg nynorsk, helt til vi kommer til det stedet der jeg må skrive en stil på det . Håper det gikk bra, men tviler egentlig på det . Må egentlig le litt av meg selv, kan virkelig ikke skrive nynorsk . Er utrolig spent på karakteren !

  Har du hatt nynorsktentamen i år ?

 • 40

 • 27


  Soooo gooooood ! Haha, kjøper det aldri selv, men hadde det med på tentamen i dag . Selv om jeg blir småkvalm av kanskje tre stykk, så er det utrolig godt .

  Liker du dots ?

 • 33


  Vi hadde norsktentamen i dag, følte den gikk nokså bra . Skrev 4 sider om diskriminering mot jentefotball osv !  Ble ferdig 10.30, så gikk til byen med Inga en tur . Det er 30% salg på klær på cubus i dag, så endte opp med noe der . Vi møtte flere folk etterhvert som de ble ferdige med tentamenen, vi gikk på bakeren og etterpå vimset vi bare rundt . Kom inn døra for ikke så lenge siden, derfor litt sen blogging ! Ha en fin dag videre .

  Hva har du gjort i dag til nå ?

 • 30

  .. komme meg i dusjen nå ! Da jeg kom hjem holdt pappa på og vaske badet, så jeg måtte vente med dusjinga . Tok heller å spiste i mellomtiden . Måtte vente enda lengre når jeg fant ut at Erle også skulle dusje . Vel, endelig er det min tur . Blir deilig, er iiiskald etter sonetreninga ! Den var forresten bra i dag og, til tross for få folk .
  Sorry for dårlige bilder, men Erle ville egentlig ikke bli tatt bilde av rett etter at hun hadde dusjet . Derfor fikk jeg bare ta et, men snek meg til to . THUMBS UP FOR ET INTERESSANT INNLEGG !

  Hva gjør du nå ?

 • 31
  Snøen er heeelt borte ! Den kom på lørdag, og var helt borte igjen på mandag, wuhu . Nå sitter jeg bare og slapper av, er syyykt stiv, over alt . Årh, er så irriterende ! Burde vel egentlig finne meg noe å spise snart, tror jeg dør av sult ! Skal på sonetrening om ikke så lenge, lurer på hvordan deeeet kommer til å gå .. Ha en fin dag videre alle sammen ! Kommer kanskje et innlegg til før jeg går, hvis jeg rekker det .

  Hva skal du i dag ?

 • 30

  At himmelen er helt blå;


  Sukkerspinnet, som egentlig bare smakte dritt;


  All isen;
  Sjømaten;


  Strandlivet;
  All badingen;


  Båtlivet;
  Tivoli;

  Jeg savner sommeren så mye at det gjør vondt, det er ikke kødd en gang . Har sittet å sett på disse bildene helt siden kulden kom, og savner varme, blå himmel og sol bare enda mer for hver dag ! Har tatt alle bildene selv, i sommer . Alle utenom et bilde er fra Mandalturen med Maren ♥

  Savner du også sommeren ?

 • 33
  Nå sitter jeg i joggebukse og strikkegenser, og har på verdens beste tøfler . Erik og Tor ringer å ringer og vil ha meg med ut .. 'nevaahhh' . Skal baaare slappe av resten av kvelden, har vært å jogget med Jenny, vi tok to runder rundt lysløypa i dag og . Var herlig !

  Sier dere klementin eller mandarin ? Jeg sier mandarin .

 • 43

  Åååj, sorry for lite blogging i går ! Hadde egentlig planlagt vertfall to innlegg til ! Etter at jeg kom hjem fra Moi, spiste vi osv, så ringte Inga og spurte om jeg ble med på kino i Kvinesdal, vi så den nye Harry Potter filmen . Jeg syntes at den var bra, litt frustrerende at vi må vente så lenge på del 2 da .. Hadde egentlig tenkt blogge når jeg kom hjem igjen, men det ble så sent, så jeg orket ikke .


  I dag går jeg forresten med hestehale, haha . Det er IKKE ofte ! Bruker bare hestehale når jeg trener . Hater egentlig å bruke det (føler meg skalla, har så rundt hode, haha), men tok bare den letteste utveien i dag !

  Går du ofte med hestehale ?

 • 40
  Maren har gått, og jeg har nettopp kommet hjem fra en liten tur til Moi med mamma og Kaia . Vi var innom verdens nydeligste butikk, har vært der før, mamma sang på åpningen av den . Utrolig fine ting ! På vei hjem kjøpte vi kjeks (haha), derfor er det bilde av to kjeks over her . Safari kjeks faktisk !

  Liker du safarikjeks ? hahah

 • 48
  Det er første gang jeg prøver meg på dette, så sorry for ganske så amatørbilder .. Jeg og Maren har nettopp tatt av ansiktsmasken vi prøvde ut i stad, og stikker snart ned til Nikolai for å se film . 

  Tycks ?

 • 24

  Image and video hosting by TinyPic Hahaha, fordi vi hadde sykt fritids !

 • 34


  DET SNØR ! Og den har faktisk lagt seg, wow . Det snødde vist når vi var i polen (selvfølgelig) ! Føler vi var den eneste byen i hele Norge som ikke hadde fått snø enda . Håper den blir en stund, fordi i det siste har jeg virkelig hatt lyst på snø ! Ha en fin dag videre .

  Er det snø der du bor ?

 • 26
  Haha, fine morgenbilder ! Nå stikker vi til byen for å spise frokost på bakeren . Vi skal vel bare vimse rundt i byen etter det . Ha en fin dag alle sammen !

  Hva skal du i dag ?

 • 33
  Nå sitter vi å knasker på sukkerene dere ser på bildene over . Polkaputene til Maren smakte vist mint, og det var æsj .. Haha ! Om ikke så lenge skal vi opp på klubbhuset, vi skal ha fotballavsluttning . Ha en fin kveld !

  Hva skal du i kveld ?

 • 24

  Vi hadde egnelsktentamen i dag, den gikk .. greit ? Eller vent ! Gjorde det virkelig det ? Må innrømme at jeg tror at det er den kjedeligste stilen jeg noen gang har skrevet, skrev bedre stiler på barneskolen . Vil nesten ikke ha den tilbake, men på en måte vil jeg, for å kunne le av meg selv etterpå .. jaja, vi får bare vente å se på hva resultatet blir ! Vi hadde en 2 år gammel eksamensoppgave, skulle sett hodene på klassen da læreren sa at vi fikk eksamensoppgaver, haha ! Trodde det bare var vanlig tentamen ..
  Siden jeg endte opp med å gå i joggebukse i dag på skolen, og sitter i morgenhkåpe nå . Får dere heller noen bilder i fra i går, skal spare dere for synet av meg i dag, vertfall nå . Nå må jeg finne noen klær å hive på meg, og så må jeg rydde rommet, . Maren jenta mi kommer i dag, derfor stresser jeg litt (rommet ser ikke uuuuut) ! Gleder meg til å se henne igjen ♥

  Har dere begynt med tentamener igjen ?

 • 21


  Jeg klarer vanligvis å motstå slike fristelser . Det er ikke noe jeg vil bli avhengig av, for å si det sånn ! Må innrømme at jeg sprekker noen ganger, halloo .. se så god den ser ut, og den smaker enda bedre ! 

  Er du god på å holde deg unna slike greier ?

 • 33

  Okei .. Noen her som husker innlegget mitt om det nye designet mitt ? I innlegget skrev jeg først; Ble vertfall mer fornøyd med det jeg ordnet i går kveld, bortsett fra at det ser ut som at jeg har en meter med ettervekst da .. pga redigeringa !

  Da fikk jeg en kommentar der det stod; når du skriver at du har en meter med ettervekst.. når du svarte på spørsmålene sa du at det var din naturlige hårfarge? :p

  Så jeg tenke .. javel ? Noen som ikke har lest ordentlig . Så da skrev jeg (sånn at alle skulle få det med seg) i slutten av innlegget; FORRESTEN ! Noen av dere missforstod litt ! Skrev at det så ut som at jeg hadde en meter med ettervekst, pga REDIGERINGA ! Jeg har fortsatt aldri farget håret :) 

  Da jeg kom hjem fra messa i dag, hadde jeg fått en del nye kommentarer siden jeg sist var inne å så . Da fant jeg denne; hvis du ikke farge håret? koss kan du da ha ettervekst? som du sa du hadd på headeren, som du forsåvitt har?...

  ER DET MULIG ? Jeg vet, det er bare en bagatell .. blablabla, men hallo ! Blir så utrolig irritert på folk som er SÅ korttenkte . Gidd å les hele innlegget ! Hvis det er noe du reagerer på (eller lignende) så LES VIDERE for å se om det står svar på det du lurer på osv . For det gjorde det i dette tilfellet ! Hadde ikke reagert på dette hvis jeg ikke hadde skrevet det to ganger i et innlegg .

  Skriver det en gang til, og denne gangen håper jeg virkelig dere tar dere 2 min og leser dette !
  JEG, Martine Rødland Egeland har aldri farget håret ! Jeg har verken bleket det eller stripet det . Det SER UT som at jeg har en meter med ettervekst på headeren PGA REDIGERINGA ! Ok ? :)


  Har ellers hatt en fin kveld på messa, fått vite mye ny og nyttig informasjon, og forhåpentligvis kommet litt lengre i tankegangen om hvilken linje jeg skal søke på . Til dere andre; sorry for et veldig irritasjonsinnlegg, men er gaaanske så trøtt og sliten nå, så det sprakk for meg, haha . Håper alle har hatt en fin dag !

  Har du hatt en fin dag ?

 • 32
  Hvis det er noe som er standard meg, så er det å kjøpe Caffè mocca når jeg er på kaffebørsen ! Jeg elsker det, rett og slett . Haha ! Hva skulle jeg gjort uten ? Ikke ta spørsmålet seriøst .

  Liker du Caffè mocca ?

 • 31


  Nå sitter jeg bare og slapper av og ser på tv . Tror jeg må ned å spise noe nå, før jeg dør av sult ! Fikk tilbake norskstilen jeg skrev om Polenturen i dag, ble ganske fornøyd, fikk 5- . Det som hadde trekt ned var at hun ikke hadde klart å plassere stilen innen en sjanger .. jajaa ! I kveld er det 'messe' på vidergående . Folk fra alle de vidergående skolene i området vårt kommer og skal holde foredrag, gleder meg egentlig litt . Ha en fin dag !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 31 • 31


  Etter skolen gikk jeg og jentene på bildene over + Louise ned på Kaffebørsen . Kjempe koselig ! Vi satt der i en time elns, før vi vandret videre . Kom hjem for ikke så lenge siden ! Får ikke lov av Erle å skrive mer .. jeg må vist sette inn pizzaen i ovnen ! Skal egentlig på konferansetime i dag, men siden mamma er i Oslo og pappa ikke rekker hjem før den begynner, så må jeg prøve å få den utsatt på et eller annet vis .

  Hva har du gjort i dag så langt ?

 • 58

  Haha, JA ! Jeg har byttet header/design igjen . Synes egentlig ikke at det jeg hadde før var noe fint, ble litt for kjedelig for meg . Ble vertfall mer fornøyd med det jeg ordnet i går kveld, bortsett fra at det ser ut som at jeg har en meter med ettervekst da .. pga redigeringa ! Haha, bildene jeg bruker nå, tok jeg bare for kødd her om dagen fordi jeg kjedet meg noe inni granskauen ! Håper dere likte det nye designet da .  Hva synes du ?
  FORRESTEN; Noen av dere missforstod litt ! Skrev at det så ut som at jeg hadde en meter med ettervekst, pga REDIGERINGA ! Jeg har fortsatt aldri farget håret :)

 • 31
  Haha, sjekk det trynet ! Nå sitter jeg og skreller meg noen mandariner, hopper straks i dusjen . Har vært på joggetur med Jenny, vi jogget to runder i lysløypa og tok en runde rundt Søyland, helt grei rute ! En joggetur var akkurat det jeg trengte, var utrolig deilig ! Det er sykt kaldt ute nå, så har såvidt følelse i fingrene . Vil si jeg sliter litt med å skrive, haha ! Nå må jeg nesten hoppe i dusjen, snakkes senere .

  Har du trent i dag ?

 • 30


  Skjønner ikke hvorfor dette innlegget kommer akkurat i dag, fordi hos oss er vært enten kjempe fint, eller så pøsregner det . Nå vil jeg faktisk ha snø ! Kanskje for første gang på mange år .. Nå må jeg skrive en naturfagsrapport . Selv om den skal leveres neste tirsdag, så vil jeg bli ferdig tidlig . Skal ut å jogge med Jenny senere ! Ha en fin dag videre !

  Hva skal du i dag ?

 • 42


  Fra da vi var i Tyskland (Berlin) med 10'trinnet ! Kommer aldri til å glemme den turen, Berlin er en by jeg virkelig skal tilbake til ! Fantastisk, fantastisk, fantastisk, fantastisk !

  Har du vært på starbucks før ? Isåfall; hvilken by ?

 • 33


  På innlegget om leppestiften min, så skrev jeg at jeg hadde kjøpt et pudder og . Da var det noen som spurte om jeg kunne lage et innlegg om pudderet, så da gjør jeg det ! Som dere ser så er pudderet også fra merket Rouge bunny rouge, kjøpte det sammen med leppestiften . Fikk nesten sjokk da dama som jobbet i den butikken jeg kjøpte produktene i kom med den store boksen ! Måtte le litt da jeg åpnet boksen og så den lille boksen som lå inni, litt av en innpakning . Pudderet er egentlig ganske lyst, men det gjør ikke noe, for det synes ikke (fargen heter Adagio og er nr 004) ! Det dekker veldig bra og er utrolig fornøyd med det . Husker ikke prisen ! Vet fortsatt ikke om man kan få kjøpt dette merket i Norge, men de har fortsatt hjemmeside; http://www.rougebunnyrouge.com/ !

  Hvilket pudder bruker du ?

 • 38
 • 50


  På skolen i dag har Louise vært helt vill etter pikachu, ikke spør hvorfor .. det er litt som at hun plutselig blir vill etter å tegne katten sin, som hun har hatt i over 10 år ! Haha, hun er så søt . Vertfall, så begynte vi å diskutere om pikachu var gutt eller jente . Hun insisterte på at han/hun var jente, mens jeg trodde gutt . Vi begynte å spørre andre folk i klassen om hva de trodde osv . Haha, uheldigvis kom vi ingen vei, eneste vi fikk ut av spørsmålet var en syk diskusjon . OM PIKACHU FOLKENS ! Må nesten le litt, haha .

  Jeg gikk hjem fra skolen i matfri i dag, var sykt kvalm og svimmel, og orket ikke tanken på å sitte der i 3 timer til . Så spurte om jeg fikk gå hjem ! Sovnet med en gang jeg la meg i senga, i 4 timer ! Var mye bedre når jeg våknet igjen . Bildene over ble forresten tatt rett etter at jeg stod opp i stad, derfor ..

  Såååå .. er pikachu gutt eller jente ?

 • 45
  Er det noe jeg elsker, så er det å sitte foran peisen og bare stirre inn i flammene, kjenne varmen ! Endte opp med å sitte foran peisen i en time en gang, måtte le litt av meg selv etterpå . Er egentlig utrolig fascinert av flammer, elsker det ! Haha, jeg er litt rar ..

 • 38

 • 33
  Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvilken leppestift jeg bruker . Jeg kjøpte den i polen for 99 zloty (det blir vel ca 200 norske kroner) ! Merket heter Rouge bunny rouge (faktisk), kjøpte pudder og . Er veldig fornøyd med både pudderet og leppestiften ! Vet ikke om man kan få kjøpt dette merket i norge, men de har vertfall en hjemmeside; http://www.rougebunnyrouge.com/ !

  Bruker du leppestift ?

 • 36  Pleier du å dyppe pepperkakene i melk ?

 • 28


  Pappa sin jakke, liiiiiiiiker den ! Utrolig deilig å gå med, fargen er fin,og den er stoooor . Kommer nok til å bli mye brukt av meg fremover . Sorry for litt 'jeg er trøtt' bilder, men hva kan man forvente på en søndag ? Nå sitter jeg og ser på cupfinalen, holder med Follo ! 

  Ser du på cupfinalen ?

 • 62
  Prøvde å få bildene så like som mulig, men siden jeg måtte ta med selvutløser, så ble det litt rart . Lyset ble også snålt . Har fått mange spørsmål om jeg kunne legge ut bilde av meg selv uten extensions ! Vel, versegod . Bare for å få sagt det; på det første bildet har jeg i extensionst, på det andre har jeg ikke . På bildet rett over her har jeg ikke i . Som jeg skrev i innlegget om håret mitt i går, så er extensionsene mine fra luxushair.com, de er 50 cm ! Er veldig fornøyd med dem, og som jeg har sett så er alltid 50 cm clipsene deres på tilbud ! Jeg har et helt normalt sett med 7 deler (3 store, 2 'middels' og 2 små) .

  Fikk denne kommentaren i går;
  Jeg bestilte extensions fra luxushair, og fikk det her i uka. Jeg bestilte også 50 cm. Men, når jeg fester det på ser man skikkelig tydelig hva som ikke er håret mitt. Det henger liksom noen tynne "pistrete" hårstrå (exstentionet) ned fra der det ekte håret mitt slutter. Hvis du skjønner :p

  Hvor mange extension-pakker har du? Klipte du det til, eller klipte du opp håret ditt? Hadde satt skikkelig pris på om du kunne lage et innlegg om dette, eller svare på spørsmålene mine :)

  'Svar';
  Først må jeg bare si at det må være utrolig kjipt ! Skjønte hva du mente med det, og skjønner godt at det ikke kan være spesielt gøy . Jeg har èn pakke, som sagt med 7 deler (3 store, 2 'middels' og 2 små) . Jeg gjorde ingenting med håret mitt eller extensionsene når jeg fikk dem . Jeg har ganske tynt hår, så det kan kanskje ha noe med det å gjøre ? Og hvis du har klippet håret ditt helt rett i bunnen, så kanskje det er det som er grunnen ? Nå vet jo ikke jeg hvordan håret ditt er da .. Vet ikke helt hvordan jeg kan få gitt et godt svar, egentlig !

  Bruker du extensions ?

 • 29


  Eller ikke ! Dette er faktisk første ganga jeg kjøper en kartong selv . Pleier alltid bare å stjele av alle andre ! Den er ganske god da . Første gang jeg smakte den var en av de første dagene den kom til byen, jeg og Malene spleiset på en liten kartong, førsteinntrykket husker jeg at ikke var spesielt bra, men nå synes jeg at den er veldig god ! Tror ikke at jeg kommer til å bli avhengig og kjøpe den ofte osv da .

  Liker du 'Q' ?

 • 32
  Som jeg skrev i innlegget om parkasen min, så har Kaia (søstra mi) helt lik jakke som meg bare i rød ! Så i dag bestemte vi oss får å byttelåne . Nå står Kaia å maser meg i opp i hodet om at jeg må få ræva i gir . Vi skal til byen for å kjøpe noen presanger . Ha en fin dag alle sammen ♥

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 35
  Okei, kan vel begynne med å skrive at den filmen vi så på kino i dag .. var DRITDÅRLIG ! Virkelig den dårligste filmen jeg har sett . Filmen vi så var den nye norske, Trolljegeren (elns) ! Etter filmen gikk vi på pizza inn, der vi ble servert kald pizza som smakte dritt . Wow, what a perfect day med sløsing av penger ! Neida, men joda, ellers var den en grei kveld med de beste folka .

  Hvordan har din dag vært ?

 • 36

  Jeg får utroooolig mange spørsmål om håret mitt, så jeg tenkte at jeg bare kunne lage et innlegg om det . Har egentlig ganske dårlig tid nå, så må kjappe meg, men skal prøve å svare så bra som mulig .

  Ja, jeg har extensions ! Mine er 50 cm og jeg bestilte de på luxushair.com, hadde de i omtrent et halvt år før jeg bestilte nye for ca 3 måneder siden . I slutten var de utrolig slitt og det var bare omtrent 10 cm igjen med hår på den ene 'remsa' (haha) !  Håret fra luxushair er ikke bare bra, men veldig billig . Anbefales !

  Jeg retter ikke håret mitt ! Det vil si; håret som henger naturlig til skallen min . Jeg har helt rett og glatt hår, gjør ingenting med det . Håret mitt holder ikke på krøller, hvis jeg dynker det i hårspray holder det kanskje 10 min lengre .. det sier litt ! Jeg retter extensionsene hvis de har blitt bølgete av fuktighet/regn elns .

  Jeg har aldri farget, bleket eller stripet håret mitt ! Den blonde fargen du ser på bildene er helt naturlig . Sånn, slipper jeg fler spørsmål om hårfargen min nå ? Forresten; siden jeg ikke farger det, så vil jo det også si at håret er helt lyst på sommeren, men blir en anelse mørkere (helst 'under' håret) om vinteren .  Jeg bruker ingen som helst kur for håret mitt ! Har aldri brukt det før, og siden jeg ikke føler at jeg trenger å proppe i fult av produkter (som helt sikkert funker altså, sier ikke noe annet) i håret mitt når jeg ikke trenger det, så gjør jeg det jo ikke . Bruker vanlig shampoo og balsam !  Fikk du svar på det du lurte på ? Noe jeg glemte å svare på ?
  Kommer innlegg om hvordan håret ser ut uten extensions i morgen (tror jeg) !

 • 32

  I dag så pøsregner det, og da orket jeg bare ikke å kle meg noe særlig .. endte opp med joggebukse, t-skjorte (med genser under da), converse, lue og jakka mi . Så sikkert ekstremt babe ut ! Nok prat om mitt 'fine' antrekk . Skoledagen i dag gikk altfor sakte, og jeg kan med hånden på hjerte (blir alltid flau av å si det der, av en eller annen grunn) si at jeg er overlykkelig over at det er helg nå ! I kveld skal jeg på kino med masse folk, planene for resten av helga .. vel, vi tar det som det kommer ! Ha en fin helg alle sammen !
  Bildene ble tatt i går ! Aldri om dere får se bilde av meg sånn som jeg ser ut i dag, haha .

  Hva er dine planer for helga ?

 • 32

 • 26


  Vi bakte jo brownies i går kveld, men denne gangen valgte vi å ha røra i muffinsformer . De ble kjempe gode ! Hadde en kjempe fin kveld, ble litt sent for oss kanskje . Jeg så nok ut som en vandrende zombie på skolen i dag ! Har nettopp spist og sitter nå å ser på Veronica Mars . Ha en fin dag videre !

  Hva gjør du ?
  Skulle (måtte) forresten hilse fra Daniel ! Han tror han er kul :)

 • 28
  Nå lager jeg, Jenny, Sofie og Louise brownies . Louise er ikke med på bildet, pga hun var vilt opptatt med å .. fikk ikke med meg hva hun holdt på med ! Nå må jeg tilbake til kakebakinga . Ha en fin kveld videre !

  Hva gjør du i kveld ?

 • 33
  Haha, denne lappen hadde Erle hengt på kjøleskapet ! Whaaat, tror hun ikke at vi merker det hvis hun henger den en annen plass eller ? Jeg er hjemme alene i dag/natt/morgen så Louise skal sove over og holde meg med selskap . Erle og Kaia sover hos noen venninner, mamma er på kurs i Stavanger og pappa er på noen jobbgreier i Bergen . Stikker snart til byen med Jenny, så kommer Louise litt senere ! Ha en fin dag videre !

  Hva skal du i dag ?

 • 60

  Som dere kan se, så har jeg fått meg nytt design . Trengte en forandring, var så lei av hvit bakgrunn med et vanlig bilde som header . Nå har jeg fått sidemeny igjen, mange som har kommentert at det var litt irriterende (?) at jeg ikke hadde det . Håper dere likte det sånn som det er nå da ! Skal skaffe meg tekst på headeren etter hvert, bare orker ikke å gjøre det nå, må i dusjen . Sonetreninga var gøy, kjente ikke noe i ryggen (heldigvis) !

  Hva synes du om det nye designet ?

 • 23

  .. har vi tomatsuppe til middag i dag, derfor ble det skiver på meg . Nå slapper jeg bare av og koser meg med reklame (wee) . Skal på sonetrening om ikke så lenge ! Vi trener i Lyngdal, derfor blir jeg borte en stund . Får kanskje skvist inn et innlegg før jeg drar, hvis jeg får tid . Ha en fin dag videre !


  Er helt sykt trøtt i dag, føles ut som at det bare er bena mine som er våkne, resten bare sleper jeg med meg som en sekk med poteter . Sounds good ? Ikke egentlig .

  Hva hadde du til middag i dag ? Hehe, random

 • 42


  BERLIN VAR FANTASTISK ! Skal så absolutt tilbake dit, så fort som mulig . Det gjelder vel egentlig Krakow også ! To utrolig fine og innholdsrike byer . Kjenner at jeg gleder meg til å reise ned dit igjen (for det skal jeg virkelig) ! Vi startet dagen i Berlin med å ha en liten omvisning i byen, så gikk vi på et kjøpesenter (Arkaden) der vi fikk gå fritt . Den makronen dere ser på et av bildene over her er forresten den beste jeg noen gang har smakt, den var himmelsk ! Frukta jeg fikk var også kjempe god, dyppet den i vanlig naturell yoghurt .

  Har du vært i Berlin før ?

 • 28

  Noen av dere har sikkert fått det med dere allerede, for de har publisert det på alle store nettaviser i Norge. Det har skjedd et drap, i lille Flekkefjord ! Det var en mann i 60 årene som ble drept, han ble funnet i dag tidlig . Huset han ble drept i, er det tidligere 'spøkelseshuset' (som det ble kalt før de pusset det opp) ! Scary shit .. Hvis du vil lese mer om saken, kan du bare besøke nettsidene til en av disse avisene; Avisen agder, VG, Fedrelandsvennen, Dagbladet, Stavanger Aftenblad . Har ikke giddet å sjekke om de har skrevet det på flere . Nrk var her også i dag, så kommer sikkert på nyhetene i kveld !  I de 3 første timene i dag hadde vi stil, vi skulle skrive en essay om opplevelsene våres fra Polen . Hadde egentlig gledet meg litt til denne stilen, nå få vi bare vente å se hva resultatet på den blir .. Var også hos tannlegen i dag, har aldri hatt hull i tenne før og hadde ikke det denne gangen heller, heldigvis !


  Stikker ut å trener om ikke så lenge . Pappa har reist til Bergen på jobbgreier, det vil si at det er mamma som lager middagene .. Kan vel si at det går for det meste i spaghetti og tomatsuppe, akkurat de to tingene jeg fordrar så inni granskauen . Så blir vel brødmiddag på meg i dag ja ! Sonetreningene begynner igjen i morgen, og siden jeg har strekk i ryggen (den er bedre nå) så har jeg gått i omtrent 2 måneder uten ordentlig trening . Så det er godt at kondisen min er på topp, jaaaa ! Årh, kommer til å drite meg så sykt .

  Har du hatt hull i tennene før ?

 • 30

  Hvilken mascara bruker du ?
  Denne;
  Den er fra Max Factor ! Fikk den av Inga fordi jeg hadde gått tom og fordi hun ikke syntes at den var noe god . Jeg synes den er bra !

  Hva er det meste med lesere du har hatt ?
  Rett over 1000

  Kunne du ha laget et innlegg om hva slags sminke du bruker, eller vise når du svarer ?
  Det har jeg gjort, flere ganger . Bare å lete i arkivet hvis dere gidder det (hadde ikke jeg gjort) ! Kan sikkert lage et nytt et ..

  Hva slags kamera bruker du ?
  Nikon D5000

  Hvorfor er du så sinnsykt pen ? :D
  Hm ..

  Når startet du å blogge, og når kom du først på topplisten og fikk så mange lesere ?
  Startet og blogge i sommeren 2009, i juli en gang . På topplisten over bloggene i norge kom jeg vel på i sommer en gang, men på 'jenter 13-17' har jeg ikke peiling, har vært der en stund ! Leserene stiger gradvis, holder ikke styr på sånt .

  Hvorfor blogger du ?
  Av de normale grunnene vil jeg tro .. Jeg liker å blogge, legge ut bildene mine og få tilbakemeldinger på dem og det jeg skriver . You make my day ! 

  Hva inspirerer deg ?
  Dette har jeg lenge tenkt på å lage et innlegg om, men har bare utsatt det (ikke spør hvorfor) . Jeg blir inspirert av alt ! Ser at mange blogger lager flere innlegg om hva som inspirerer dem osv, men det hadde ikke jeg klart .

  Hvor mange lesere har du ?
  For tiden  har jeg mellom 600-700 innom bloggen om dagen .

  Hvor høy er du ?
  1.70 

  Hvilken skostørrelse bruker du ?
  37 og 38 

  Hva er yndlings sminke merket ditt ?
  I have nooo idea 

  Yndlingsfarge ?
  Liker alle slags farger jeg, hoho

  Yndlings sport ?
  Fotball, uten tvil !

  Hvem er din beste venn ?
  Jenny ♥

  Er du forelsket ?
  Hehe

  Hvor mange seriøse forhold har du vært i ?
  Haha, er ikke helt forhold typen .. Det må jeg ærlig innrømme . 2 !


  Bruker du extensions, isåfall hvor har du kjøpt dem ?
  Ja, de er fra luxushair.com !

  Hva er dine fremtidsplaner ?
  Vet virkelig ikke, er så mye jeg vil ..

  Beste film ?
  Haha, som om jeg kommer til å klare å velge en .. My sisters keeper ? Taken ? Vet ikke .

  Leser du mye bøker ?
  Ja . Elsker å lese !

  Jeg digger deg, digger du meg ?
  Haha, heeeeelt sikkert ! 

  Er du sammen med noen ?
  Single and free, that's me . 

  Hadde du det bra i polen ?
  VELDIG

  Er du sånn at du ikke kan være venn med noen hvis de ikke er like fine som deg ?
  Er det i det hele tatt et spørsmål ? Selvfølgelig er jeg ikke sånn ! 

  Kan du hilse til meg når du svarer ?
  Hadde vel funket bedre på video, men; HEEEY ISABELL :)

  Kan du ha flere outfits og noen hårvideoer ?
  Outfits kan jeg sikkert få til fler av, hårvideoer derimot . Hva skulle jeg laget på dem ? Føler at alt er brukt opp, haha. 

  Er du modell ?
  For tusende gang; nei ! Selv om jeg bare tar det som et komplement å få dette spørsmålet . 

  Hvordan får du så glatt hud ?
  Gjør ikke noe spesielt med den ! Vasker fjeset og smører det inn med fuktighetskrem hver kveld og morgen . 

  Slitt med kviser, isåfall tips ?
  Har aldri slitt noe spesielt med kviser, får så klart en av og til, men det er ikke noe jeg plages av . Hvis du vil ha tips mot kviser, så spør de på apoteket eller søk på f.eks. google (haha) .

  Sminke ?
  Sminke ? Sminke hva ? 

  Yndlingsbutikker ?
  Hm, vet ikke .. Handler på de butikkene jeg finner noe fint på, kan man si ! 

  På ønskelista ?
  Bedre objektiv til kameraet hadde vært greit . Ellers er det ikke noe spesielt !

  Favoritt klesplagg ?
  .. Hvor lang betenkningstid får jeg ? Vet ikke .. Kanskje jakka mi ?

  Favoritt accessories ?

  Elsker dette smykket .

  Elsker du meg ?!?!??!?!!?!?!?!
  Ja, det tror jeg virkelig jeg gjør .

  Hvorfor har du så fint hår ?
  Håret mitt har jeg arvet fra moren min, haha ! Gjør ikke noe spesielt med det, bruker ingen kurer eller noe . Vanlig balsam og shampoo ! Det at jeg ikke har farget det før, og at jeg ikke retter det, har vel litt å si .

  Yndlingssang ?
  Hadde aldri klart å velge en !

  Hvor langt er egentlig håret ditt ?
  Kommer et innlegg om dette snaaaaaart .

  Kan du svare på videoblogg ?
  Ikke denne gangen .

  Er blond din ordinære hårfarge ?
  Ja, har aldri farget, stripet eller bleket håret .

  Hvor ofte går du til frisøren ?
  Omtrent aldri, kan ikke huske sist jeg var hos frisøren . Klipper håret mitt selv !

  Har du hund ?
  Nei, men skulle ønske jeg hadde !

  Hvor mye veier du ?
  Er det noe jeg driter i, så er det hvor mye jeg veier . Har ikke veiet meg på århundre .

  Har du vært i Trondheim før ?
  Nei, men har lyst til å reise dit en gang !

  Hvorfor var du i Polen ?
  Var der med skolen, for at vi skulle få innblikk i hva som skjedde der når Hitler hadde styringa .

  Kommer du fra Polen ?
  Hehe, nei . Er helt norsk !

  Har du slekt i Polen ?
  Nope

  Drar du ofte til syden ?
  Ikke ofte nok, etter min mening .

  Blir du fort brun når det er sommer og sol ?
  Hm, jeg synes ikke .

  Er du sosial ?
  Mja, kommer vel litt an på . Ville sagt ja, tror jeg !

  Er du god i fotball ? (telles ikke som skryting hvis du sier du er god)
  Det er ikke opp til meg å vurdere, derfor vil jeg heller ikke uttale meg om det !

  Ser du ofte på tv ?
  Tv har det bare blitt mindre og mindre av . Ser av og til på kveldene !

  Hvilken pc har du ?
  Har acer, men siden jeg er så kul så har jeg klistret apple klistermerke på den .

  Hvor mange måltid spiser du til dagen ?
  Vertfall 3

  Du sa frokost var det viktigste måltidet for deg, så spiser du ALLTID frokost ?
  Med mindre jeg forsover meg og får veldig dårlig tid elns, så ja .

  Er du populær eller upopulær på skolen din ?
  Upopulær ! Alle hater meg, jeg blir spyttet på, folk kaster steiner på meg og stjeler matpakken min . Ja, heeelt sant!

  Leser du mange blogger ? Hvilke ?
  Leser en del blogger, men har 4 blogger jeg er fast innom flere ganger til dagen, og det er; voe.blogg.no, mne.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no, carolinemaria.blogg.no ++ og vennene mine sine !

  Liker du pop eller rock ?
  ROCK

  Hvor bor du egentlig ?
  Vest-agder, Flekkefjord . Ligger på Sørlandet !

  Er du sunn eller usunn ?
  Ser ikke på meg selv som spesielt usunn .

  Er det sånn at du bare får godteri på lørdager ?
  Oooog noen ganger fredager .

  Skal du kjøre opp til scooter ?
  Nei, bortkastet penger .

  Yndlingsmat ?
  Wok, tror jeg . Klarer ikke å velge !

  Har du noen allergi ?
  Nei .

  Siste forhold du hadde, hvor lenge varte det ?
  Haha, nesten sånn at jeg ikke husker det .. omtrent 2 måneder ?

  Ser du på disney kanalene ?
  Hehe, nei .

  Har du facebook eller nettby ?
  Har begge deler, men bruker bare facebook . (Martine Rødland Egeland)

  Drar du ofte på shopping ?
  Ne, shopper når jeg har penger . Som ikke er særlig ofte !

  Hvor mye penger bruker du på klær i måneden ?
  Som sagt så shopper jeg når jeg har penger . Noe jeg ikke har stort av, og da bruker jeg dem når jeg først har noe.

  Har du masse sko ?
  Hahaha, neeeiii . Har 2 skopar som faktisk er mine !

  Spiser du ofte junkfood ?
  Aldri .

  Har du kalt noen bitch face to face ?
  Antageligvis, men om jeg mente det er et annet spørsmål .

  Er du sjenert eller veldig utadvendt ?
  Er ikke spesielt sjenert av meg nei .

  Du er sykt fotogen, er du sånn i virkeligheten også ?
  Nope, er egentlig dritstygg .

  Har du noen venner som er yngre enn deg ?
  Ja, de betyr like mye for meg som de som er på min egen alder !

  Sminker du deg hver dag ?
  Kommer an på hva jeg skal, har noen sminkefrie dager også .

  Hvor ofte dusjer du håret ?
  Omtrent annenhver dag .

  Tar du hårkurer ?
  Nei .

  Hvilken shampoo bruker du ?
  Bruker en fra define .

  Har du piercing ?
  Har bare hull i ørene .

  Hvor mange hull i ørene har du ?
  2 i hvert øre .

  Liker du store eller små øredobber best ?
  Store, eller middels ?

  Kjole eller skjørt ?
  Vet ikke, skjørt tror jeg .

  Dongeri eller tights ?
  Tights

  Små eller store t-skjorter ?
  Stooore

  Hettegenser eller cardigan ?
  Hm .. 

  Lue eller pannebånd ?
  Lue

  Sokker eller sko ?
  Haha, må jo gå med sko ute .. og jeg tar jo av skoene når jeg er inne ? 

  Du har fine tenner, har du hatt regulering ?
  Nei, skal ikke ha heller . 

  Har du krøller, eller normalt glatt hår ?
  Har normalt glatt hår . 

  Hvilken rettetang har du ? Hvis du har .
  Bruker mamma sin på extensionsene noen ganger, vet ikke hvor den er fra . 

  Bruker du briller eller linser ?
  Nei, det gjør jeg ikke . 

  Hvilken årstid liker du best ?
  Liker alle, men sommeren er helt klart favoritten ! 

  Gleder du deg til jul ?
  Pleier aldri å gjøre det, men i år er jeg helt vill . Haha ! 

  Liker du sushi ?
  Har aldri smakt det før, men har syykt lyst ! 

  Det var noen, håper jeg svarte bra nok ! Resten av svarene kommer nok etter hvert . Har fjernet alle smilyene osv, ikke det at jeg tror det betyr så veldig mye . Til dere som har skrevet søte kommentarer i slutten av kommentaren deres (ja, det ble litt rart det der); tuuusen takk, blir så utrolig glad :D 

  Personen som skrev flest spørsmål i en kommentar hadde 68 spørsmål å stille ! Ble litt sjokkert, men samtidig glad for at hun fikk så mye ut av det, haha . Håper hun får greie svar på spørsmålene sine, vertfall ! 

  Svarte jeg greit nok ?

 • 32

  Bestemor og bestefar kommer på besøk ! Ender alltid opp med å sitte å prate . Uansett om jeg er med i samtalen eller ikke, er det alltid like interessant å høre på . Så har alltid bestemor med noe mat . Denne gangen var det eplekake og boller som stod på menyen !
  Bra vi har noen normale i familien !


  Nå skal jeg få meg selv til å svare på spørsmålsrunden jeg hadde da jeg var i polen, svarene kommer skriftlig ! Det er sååååå mye enklere . 

  Gjort noe spennende denne søndagen ?

 • 31
  Nå sitter jeg med en kopp caffe latte i hånda og ser på frustrerte fruer . Prøver å få i varmen i kroppen igjen, det begynner å bli en stund siden jeg kom hjem, men fryser fortsatt . Det er ikke akkurat varmt ute ! 

  Hva gjør du ?

 • 46
  Etter å ha vært i byen i noen timer, gikk vi hjem til meg .. Guess what ? Døra var låst og jeg hadde ikke nøkkel . YES ! Hvorfor jeg ikke hadde nøkkel ? Fordi pappa hadde glemt sin og derfor tok han min .. Vi satt utenfor i ca 15 min før pappa kom, han var bare å handlet heldigvis .  Hva har du gjort i dag ?

 • 30  The agonist- Thank you, pain . Dritbra sang !

 • 27


  Hadde en koselig kveld i går, med mange folk, vi så på film osv . Nå må jeg springe, skal til byen for å møte Jenny, er allerede for sen . Hoho, nå blir hun vill ! Ha en fin dag !

  Hva skal du i dag ?

 • 30


  For at fangene ikke skulle komme seg ut av leiren . Det var strøm i gjerdene, så hvis man sprang på dem døde man, hvis man ikke ble skutt før man kom så lang da .. De fortalte oss om en vakt som hadde lovet en av fangene at hvis han kom seg over gjerdet, så skulle han få gå (bli satt fri med andre ord) . Fangen tok en stokk og skulle hoppe over, rett før han landet på andre siden ble han skutt . Han hadde klart det .

 • 41

  Har fått utrolig mange spørsmål om parkasen min ! Den er fra Nelly.com og kostet vel 899 kr ? Den lå på bordet da jeg kom hjem fra polen, fin timing . Kaia har i rød, så vi kan bytte ! Hetta er stooor, men det liker vi bare .  Har du parkas ?

 • 24
  Har ikke stort å si, annet enn; WOW ! I'm impressed .

  Vært i saltgruvene før ?

 • 27


  Sitter egentlig bare å slapper av, tror jeg skal hente meg en mandarin . Oh, jeg elsker mandariner ! I stad var jeg i byen med Jenny, Tor og Joakim, vi var ikke så lenge fordi Joakim skulle se på hotel cæsar (wtf liksom?!) og Tor skulle på trening ! Ha en fin kveld videre !

  Hva gjør du i kveld ?

 • 26

  Ikke tro at det er noe alvorlig .. For i forhold til tusen andre ting jeg kunne ha skrevet til denne overskriften, så er det vel bare en bagatell .. Selv om jeg seriøst holdt på å grine når det skjedde ! Hvorfor jeg ikke har blogget om det før, har jeg ikke peiling på . Var vel for sjokkert til å kunne skrive om det . Jeg mistet mobilen min på lørdag ! UTE ! Vet at det var ute, for jeg hadde nettopp låst døra og var på vei ned til byen da Jenny ringte og spurte hvor jeg var . Hvor babyen min er nå vet jeg ikke ! Da jeg fant ut at jeg hadde mistet den, fikk jeg selvfølgelig panikk . Eller, Jenny synes jeg var overraskende rolig, men i hodet mitt gikk alt i hundre . Vi gikk gjennom veska mi en million ganger og gikk akkurat der jeg hadde gått den dagen . Jenny prøvde å ringe til mobilen, men den var av (?) . Tror jeg får igjen ny på forsikring da .. Forhåpentligvis ! Akkurat nå har jeg lånemobil, pappa's gamle . Jippi !


  Skikkelig babe !

  Har du mistet mobilen din før ?

 • 34

  Et spørsmål jeg har fått ofte i det siste (spesielt etter at jeg la ut innlegget 'redigert/uredigert') er om hvilket redigeringsprogram jeg bruker, jeg har laget flere innlegg om dette og skrevet det ca femtusen ganger, men siden det tydeligvis begynner å bli en stund siden, så lager jeg et til . Kommer også til å vise dere de effektene jeg oftest bruker på bildene mine !

  Jeg redigerer alle bildene mine i Photoscape, som du kan få lastet ned gratis . Søk på google !

  Thubs up for verdens beste bilde ! I photoscape kan du redigere bilder, lage montasjer, animere bilder osv.


  De 'redigeringsmetodene' jeg bruker mest er film-effektene, må si jeg elsker dem . Du må først trykke på 'filter', så på 'film-effekt' som du finner helt øverst, så er det bare å prøve seg ut på de forskjellige effektene . 


  Etter at jeg har valgt en effekt, redigerer jeg ofte på kontrast og lysstyrke . For å gjøre det må du trykke på 'klarhet/farge' (husk å trykk på selve navnet og ikke den lille pila for å få opp boksen på bildet), så endrer du bare sånn som du vil . Lysere, mørkere, svart-hvit, kontrast osv !


  Redigerte dette bildet en gang til, på en litt annerledes måte, bare for å vise (og fordi jeg ikke husker hvordan jeg redigerte det sist, haha) . Slik gjorde jeg det;
  Filter to Film-effekt to Kino-Middels to Klarhet/Farge - så redigerte jeg bildet først litt lysere, så litt mørkere .

  Håper dette var til hjelp, og at jeg forklarte det sånn halvveis okei . Haha, sorry for at jeg brukte dette bildet igjen, men følte det var ganske enkelt å vise på .

  Hvilket redigeringsprogram bruker du ?

 • 34


  Når vi hadde minnemarkering i Birkenau, sa gamlerektoren (han er reiseleder) at det var flott å se oss stå sånn . Så ba han oss se ut mot utgangen (bildet over), og så sa han noe om at vi burde tenke på hvor heldige vi var som skulle ut av denne leiren ! Med tanke på alle de tusen menneskene som ble drept der . Når de først ble sendt inn i leiren, kom fåtallet ut igjen . Før vi ankom stedet, ble vi fortalt at dette stedet var det folk som hadde vært på turen tidligere hadde sagt var verst  . Må si at min første tanke var; 'holy shit så svært' ! Vi gikk inn i leiren, rett frem var det tog skinner og en vei som gikk et godt stykke bort over, til høyre så du noen brakker og ekstremt mange krematorier, til venstre så du enda flere brakker . Leiren var veldig stor, vi gikk vel ikke gjennom halvparten en gang . Kunne egentlig ha sittet å skrevet om ikke bare denne leiren, men alle 3 vi besøkte i timesvis, men det hadde nok blitt utrolig kjedelig å lese . 

  Du vil nok ikke greie å forstå det før du har vært der og sett med egne øyne, og til og med da vil du antageligvis ha vanskeligheter med å forstå hva som virkelig skjedde . Kan innrømme at jeg enda ikke har tatt det helt innpå meg, og at jeg rett og slett ikke følte stort da vi gikk rundt i leirene . Følte meg tom, trist til tider, veldig sjokkert, men for det meste tom . Det er så uvirkelig at man på en måte ikke tillater seg selv til å føle noe heller . Hvem kunne vel trodd at mennesker kunne gjøre sånt ? At et menneske kunne synke så dypt at den personen drepte en annen uten engang å blunke . Det er for meg uvirkelig, og jeg kommer nok aldri til å skjønne noe av det !

  Det gikk mer innpå meg når jeg kom hjem, så gjennom bildene og tenkte på alt som ble sagt gjennom turen . Vi skrev loggbok, tror jeg har lest igjennom det jeg skrev i den tusen ganger . Har nesten vanskeligheter for å si det, men holder på å få tårer i øynene her jeg sitter . Har begynt å ta det innpå meg, noe jeg nesten er glad for !

  Det er forresten ikke jeg som har skrevet 'Martine' i mursteinen på et av bildene, det sto der ifra før av .

  Hva synes du om bildene ? Har du vært i disse konsentrasjonsleirene ?

 • 38

  Kom nettopp inn døra, har vært i Lyngdal på hospitering . I fjord var jeg på KVS idrett og i år ble det musikk, dans og drama ! Det var veldig gøy . Jeg valgte å bli med på koring, så vi sang mesteparten av tiden . I første time hadde noen av elevene på skolen en konsert for oss, kjempe flinke alle sammen !


  Helt tilfeldig spør selvfølgelig musikklæreren oss fra Flekkefjord om det er noen her som kjenner Jorun ! Jeg ble dritflau og klarte å skvise frem at ja, det er moren min . Haha ! Selv om jeg egentlig har veldig lyst til å holde på med musikk, så føler jeg ikke at jeg er flink nok i det hele tatt, og jeg har også (kanskje mer) lyst til å gå på idrett . Vi får se, har litt tid til å tenke enda . Media og kommunikasjon har jeg også lyst å gå på .. åå, klikker !

  Hvilken linje går du på ? Eller har lyst å gå på ?

 • 40


  Dette sitter jeg og Louise å koser oss med nå . Vi følte vi måtte unne oss noe godt !

  Nam ?

 • 22
  Sitter stille i mitt lille hjørne og hører på at regnet plasker ned utenfor .. Ehehe, køddaaaaaa ! Har nettopp spist og hjulpet Erle med matteleksene, nå må jeg kjapt rydde rommet . Louise kom nettopp, vi stikker til byen om forhåpentligvis ikke så lenge ! Akkurat nå ligger Louise på alle fire ved siden av sofaen for å finne en penge hun mistet .. haha 'Martine, eg fant an!! Ånei, d va bare ein popcorn, hahaha' ! Haha, døde litt der .

  Hva skal du i dag ?

 • 57
  Fikk en kommentar tidligere i dag; 'hvorfor redigerer du alle bildene du er på ? kan du ikke vise et normalt bilde av deg? ;)' ! For det første så redigerer jeg alle bildene mine, så ser ingen grunn til å ikke redigere dem av meg (?) . For det andre så synes jeg at bildene blir mye finere når de er redigert, uansett hva som er på bildet . For det tredje så lurer jeg virkelig på hva du mener med normalt, 'Amanda' ?

  Jeg redigerer bildene mine på den måten jeg vil ha dem . Synes jeg at svart hvitt over redigerte bilder (eksempel) er fint, så vil jeg jo da selvfølgelig legge ut sånne bilder ? Nå stoppet plutselig hjernen opp, og jeg finner ikke på mer å skrive .. Uansett; jeg redigerer bildene mine sånn som jeg vil ! Normalt eller ikke, mitt valg .

  Det øverste bildet er forresten redigert og det nederste er uredigert .

  Redigerer du bildene dine ?

 • 36


  Har nettopp trent, det var sykt herlig . Føler meg som den slappfisken for tiden, har trent altfor lite ! Blir nesten sur på meg selv fordi jeg har vært så lat . Okei, grunnen har jo vært pga den drittryggen, men likevel . Nå må jeg hoppe i dusjen, tenkte bare at jeg skulle oppdatere bloggen først . Håper alle har hatt en fin dag til nå !

  Forresten; håret mitt ser sykt bustete og ekkelt ut på bildene, og jeg veeeet det . Kunne kanskje ha tatt meg det bryet og børstet håret mitt før jeg tok bildene, men Kaia var på badet og jeg gadd ikke vente ! Bra jeg skal i dusjen nå eller ? Ohyes.

  Har du trent i dag ?

 • 33
  Det var nesten for fint der (utenfor) til å skjønne hva som egentlig har skjedd . I denne leiren gikk vi for det meste inne i 'husene', vi hadde med oss en guide som fortalte oss en hel del . Vi fikk øretelefoner og en liten radio (kan man si), så alle skulle få med seg hva som ble sagt, det var veldig mange andre der . Vi gikk først en runde med guiden, så gikk vi og spiste, deretter fikk vi gå i leiren på egen hånd (ta bilder osv) .

  Sener på kvelden hadde vi temakveld, alle var kjempe flinke !

  Hva synes du om bildene ?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde