Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

10


HAHAHA LOUISE, DU ER BEST!! Det verste er at alt stemmer, selv om jeg ikke helt forsår hvor John McCain kommer inn. Besøk den fine bloggen til Lui HER forresten.

Kom nettopp hjem fra en fin treningsøkt med Jenny. Nå skal jeg dusje og snakke litt i telefon med Sondre, dagens høydepunkt å få snakke med han. Gleder meg så til helga, kan ikke få sagt det nok ganger!

God natt!

 • 22
  Det var ikke planlagt å skrive så mye, halleduuussaaan.

  Klarte selvfølgelig å forsove meg i dag, så hadde 20 min på meg til å stå opp å rekke bussen. Gikk heldigvis greit da, haha! Ellers skal jeg brette sammen noen klær og bare slappe av. Stikker å trener i kveld, gleder meg! Fikk en kommentar her om dagen om hvorfor jeg aldri skrev om trening lengre. Noe jeg sånt sett forstår, for ca 1 år siden skrev jeg maaaasse om trening, men da ble det også mye mer prioritert og jeg hadde bedre tid. Ofte så gidder jeg ikke å skrive at jeg skal på trening osv. Merker selv at jeg savner motivasjonen, den skal jeg få tilbake igjen!

  Ja, jeg sutrer heeeele tiden. Alt jeg skriver på bloggen er bare negativt og jeg virker helt sikkert som en person som går rundt og er sur døgnet rundt. He-he. Alle har sine perioder. Jeg er ikke av den typen som skjuler det hvis jeg er irritert/sur/har en dårlig dag, da blir det bare verre (trust me). Har sagt det før, og jeg sier det igjen; hvis du føler at du blir i dårlig humør av å lese bloggen min, så er det rett og slett å bare ikke lese. Jeg har ingen planer om å skrive et innlegg med masse smilefjes og happymoments jeg har opplevd den dagen hvis jeg langt ifra har hatt en så bra dag.

  Nei, jeg klager ikke alltid, men en del slike innlegg har kommet, og det kommer mest sannsynlig til å komme 756439272 KLIS like i fremtiden. Skal som sagt til Sondre i helga, og er veldig sikker på at jeg blir i bedre humør etter et par dager med kjæresten. Tusen takk for fine mail og kommentarer etter innlegget i går! Litt søte er dere jo, hoho.

  (Etter å ha lest dette tenker sikkert noen av dere; OMG, ENDA ET KLAGEINNLEGG, SERR!!!)

  Ha en fin dag videre :)

 • 32

  Statistikken går sakte, men sikkert nedover. Skjønner vel egentlig veldig godt hvorfor. Blogglyst har jeg heller ikke! Selv om jeg har en grunn til hvorfor jeg ikke har blogget i dag, så kan jeg innrømme at det å skrive innlegg her blir veldig lite prioritert for tiden. Får ikke lyst å ta bilder når jeg ser ut som en dass. Ingenting å ta bilde av fordi det blir mørkt før jeg har fått kommet meg hjem fra skolen. Berit. 

  Mange som spør om sminkeinnlegg. Kommer et innlegg om sminken jeg bruker så fort jeg får tatt bilder av den. Til helgen stikker jeg til Sondre, skal bli godt å se han igjen! Ellers skal jeg prøve å få blogget litt mer, men det er faktisk ikke så lett som man skulle trodd. 

  Som sagt så har statistikken sunket, men det er ikke mangel på søte kommentarer av den grunn. Det er så koselig at dere bruker tid på å skrive lange brev/kommentarer til meg! Setter veldig stor pris på det. Spesielt når jeg ikke har så veldig lyst til å blogge. Dere gjør virkelig dagen min bedre! Ja, jeg er dårlig til å svare, men det betyr ikke at jeg ikke leser kommentarene eller bryr meg om hva som står. Så; Tusen takk!

  Burde vel egentlig ha lagt ut et superfint bilde her, MEN jeg orker ikke finne/lage et. Ha en fin kveld! 

 • 11
  Klarte å utsette vekkerklokka 5 ganger i dag morres, sov på bussen, sov i 2 friminutt, sovna under en film som handlet om klipping av film, sovna etter skolen. Jeg legger meg ikke sent, jeg våkner heller ikke grytidlig, likevel har jeg to Rema 1000 poser under øynene og klarer med masse hell og sope meg selv gjennom en hektisk Martine-dag. Det blir mørkt 10 min etter at jeg har kommet hjem fra skolen. Det gir masse bloggmotivasjon, wihu.

  Ellers har det vært en fin dag. Jobb og trening sto blant annet på dagens program. Bildene er forresten tatt etter trening, følte for å nevne det. I morgen stikker jeg med mine to søte små til Lyngdal for å besøke de tre bortkomne venninnene våres. Blir koseliiiiig! Inga har forresten bursdag i dag, endelig har drittungen blitt 16 år. GRATULERER MED DAGEN INGOLF 

  Hatt en fin dag?

 • 21

 • 28


  Tok på meg de gamle extensionsene tidligere i dag. Gikk gjennom bilder fra i sommer, og kjente at jeg savnet det lange håret en deeeel. Er glad jeg slipper å tenke på extensions da, selv om jeg liker håret mitt best med, så slet det veldig og er det noe jeg ikke trenger så er det tynnere hår. Hvis noen skulle lure så er de fra luxushair.com, har bare prøvd extensions derfra. Billig og bra! 

  Nå sitter jeg bare å slapper av, tror jeg finner meg noe mat og setter på noen episoder av Prison Break. Ha en fin kveld!

 • 15


  Sorry Johanne, men jeg måtte bare! Fordi du fortjener det, vennen. Klikk HER for å komme inn på bloggen!

  Vært innom denne før? 

 • 26


  En samtale med kjæresten gjør nok ting bedre. God natt!

 • 23

 • 20


  Mange som lurer på hvor jeg jobber. Jeg vasker på byens beste treningssenter også står jeg i kassa på Presterud (bakeri). Er veeldig fornøyd med begge jobbene! Fint forkle? Det skal jeg ta på meg om noen minutter. Stikker på jobb nå, ha en fin dag!

 • 28


  I dag er det et halvt år siden jeg offisielt ble sammen med verdens beste gutt. Føler vi har vært sammen veldig mye lengre, men det er faktisk ikke mer enn 6 måneder. Forhåpentligvis kommer det til å vare, det har jeg virkelig tro på! Dumt jeg ikke kunne reise til Larvik denne helga, men da blir det endra bedre neste. De beste månedene i mitt liv!

 • 39
 • 37

  Har solgt kaker og lignende i hele dag, jobb rett etterpå. Skal bare slappe av i 1 time nå før jeg stikker til Moi for å spille treningskamp. Flott at kondisen er så bra som den er da. Fikk tilbake facebookprofilen igjen, heldigvis. Åh, er så trøtt og sliten... Har foredrag jeg må skrive i tillegg. Ha en fin dag videre alle sammen!

 • 19

  Gleder meg veldig til at DENNE nettsiden kommer ordentlig i gang. Det har allerede blitt publisert et par antrekk og jeg har vertfall blitt inspirert til å kle meg litt annerledes etter å ha sett disse bildene. Spesielt nå som det det er lyst ute i 3 min før mørket kommer og sparker oss bak. Jeg får veldig lite lyst å kle meg fint nå om dagen. Da er det greit med litt inspirasjon, enda bedre når inspirasjonen er norsk. Kvinnemagasinet Femelle har opprettet siden norskgatemote.no 


  Skriver dette innlegget frivillig, fordi jeg ble så glaaad når jeg fikk se denne siden. Ble faktisk spurt om å være gatemotefotograf for dem, men siden jeg bor på bondelandet (i forhold til storbyene så er det bondeland ja) så gikk ikke det. Hadde vært utrolig gøy da! Vel, anbefaler dere å stikke innom siden. Gleder meg til nye oppdateringer!

  Vi på bondelandet har faktisk en jente som skiller seg ut blandt oss andre når det kommer til klesstil. Flotte ANNA! Virkelig en stoooort inspirasjon. Klikk på navnet hennes for å komme til bloggen.

 • 21  Da var jeg borte fra facebook igjen, kom ikke som et kjempe sjokk. Gjorde det jeg alltid gjør når noen klarer å få den fjernet, og håper nå på at den kommer tilbake snart. Forbanna som f. Ellers er det snart mat, så skal jeg lage cookies med Jenny til i morgen. Vi skal samle inn penger til TIF-dagen vi har her på skolen. Ha en fin dag!

 • 32
  Best best best.

 • 24


  Bildet var i så dårlig kvalitet, at jeg tenkte at da kunne jeg likså godt gjøre det verre. Skulle egentlig ta turen til Larvik i helga, men det blir ikke noe av. Forhåpentligvis neste! Sitter langt inne i tetrisverden for øyeblikket og måtte tvinge meg selv til å blogge. Hvis jeg får dratt meg opp av sofaen; så stikker jeg å trener om ikke så lenge. Ha en fin dag!

 • 45


  Mørkekjøring om 1 time, jobb rett etterpå. Dropper trening i dag, orker ikke. Vet ikke helt hva jeg har planer om å skrive i dette innlegget, så enten så kommer jeg til å avslutte det nå, eller så blir det flere setninger med bare dritt som 97% av dere kommer til å droppe å lese. Vi har nesten sett på film i hele dag, ikke det at jeg har noe i mot det. Kan vel si det sånn at filmen var ok, men siden spenningsnivået lå på rundt 0 gjennom hele 2 timer, så kokluderer jeg med at jeg synes den var kjedelig. Det var til og med drap innblandet. Har nettopp spist, men til min store overraskelse (ånei) så er jeg sulten igjen. Ha en fin dag!

  Planer for kvelden?

 • 55

  Image and video hosting by TinyPic
  Det går greit for denne gang, men bare fordi det er søndag. Kjedet meg litt. Nei, det siste bildet beveger seg ikke. Ja, det er faktisk sjokoladeansiktsmaske. Nei, jeg fikk ikke lyst å spise den fordi den luktet godt. Lenge siden sist, utringing. Ja, jeg er dødsfjortis. Nå må jeg ha mat, vi snakkes kanskje igjen.

 • 16


  Hekta på Prison Break, Sondre har dratt, trøtt, ser frem til en lang dusj.

 • 17


  Søte, snille, herlige Emilie! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har anbefalt denne bloggen tidligere.. Klikk på navnet hennes, så forstår dere.

  Vært innom denne bloggen før?
  Kommer kanskje en til i kveld, siden jeg ikke fikk anbefalt noen forrige søndag. 

 • 29


  De beste.

 • 22

  Min


  Kjæresten min er fantastisk.

 • 12


  Var herlig å våkne opp ved siden av Sondre igjen. Pappa hadde laget pannekaker til frokost. Dere mååå prøve kanel på pannekaker. Det er utrolig godt. Selvfølgelig med sukker og smør også da. Har tipset om dette før på bloggen, og da var det ei som bare hadde tatt på kanel, og det sier vel seg selv at daaa smaker det ikke like godt. Tipper vi tar oss en tur til byen snart. 

  Ha en fin dag!

 • 28


  Eller så rydder jeg litt, ser litt på tv og sitter litt på dataen mellom klesplaggene som sakte, men sikkert plukkes opp fra gulvet. Kan jo ikke ha det rotete når verdens beste kommer på besøk! Om under 3 timer får jeg lov til å holde rundt kjæresten min igjen. Har følelsen av at denne helga kommer til å bli bra.

  God helg! 

 • 28

  En kompis av Sondre. SYYYKT FLINK!

 • 34


  Jeg blir så glad av å se eldre mennesker holde hender med hverandre. Tenke på hvor mye de må ha gått gjennom, både godt og vondt. Tenke på hvor mange år de har holdt sammen. Kjærlighet. Et bevis på at alt er mulig. Fineste som finnes.

  Dette søte paret tok jeg bilde av på togstasjonen i Kristiansand. Smiler.

 • 26


  BLITS BILDER!!!!!! Venter på at Johanne skal sende meg noen bilder fra dagen. I mellomtiden får dere nøye dere med disse fine bildene tatt med blits. Hater det. Spesielt fordi bildene tatt med mitt kamera med blits, blir skrekkelige. Søtt at jeg er med på alle bildene forresten. Har vært en lang, men koselig dag. Kom hjem fra Kristiansand i 6 tiden! Vi fikk en del tid til å bare gå rundt i byen, noe som var ganske koselig. 

  Hatt en fin dag? 

 • 24


  Chimaira

  Trivium

  Threat Signal


  Machine Head

  Mnemic

  Shadows Fall


  The Devil Wears Prada

  Atreyu

  We Came As Romans

  Caliban

  Bring me the Horizon

  Kvelertak

  Eskimo Callboy

  Lost Eden

  Deception Of A Ghost

  Avenged Sevenfold

  As I Lay Dying

  Whitechapel

  Death Anxiety

  Rise To Remain

  Lamb Of God

  Parkway Drive

  Raised Fist

  Adept

  Five Finger Death Punch

  DevilDriver

  Dimmu Borgir


  In flames

  Haha, okei nå orker jeg ikke å legge ut fler. Noen liker at jeg legger ut sanger, andre ikke. Noen digger at jeg skiller meg litt ut, andre forstår det ikke. Har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut mer musikk på bloggen. Tror ikke at jeg kommer til å legge ut mer enn det jeg gjør. En sang en gang i blandt og slike lister funker. Noen av de jeg la ut her har jeg antageligvis lagt ut før. Satt å hørte gjennom sanger til band jeg hørte mye på før så det er ikke mye nytt, men mye bra! Nå sitter jeg å hører på denne sangen (som var aaaaweesoome live). 

  Bare så dere slipper å reagere noe spesielt på det; så er jeg klar over at musikksmaken min ikke er heeelt forventet ved første øyekast, men hvem bryr seg. Er forresten ganske glad i bildet over, tok det i fjord sommer!

 • 18


  Er ganske sikker på at jeg har blitt syk, passer jo dødsbra. Ligger å fryser meg ihjel, vondt i halsen. Har nok feber eller noe, går sikkert over snart. Skjønner det vel egentlig, det å stå ute i kø i en tynn genser er vel ikke det smarteste jeg har gjort. I morgen skal vi tydligvis til Kristiansand med skolen, vi skal besøke Gimlekollen mediehøyskole og Sanden media. Til helga kommer verdens beste kjæreste på besøk! FIkk truffet han litt når vi var i Oslo, trengte virkelig å se han igjen. Nå skal jeg bare slappe av og prøve å sove litt. 

  Ble så lei av det forrige bildet jeg hadde i sidemenyen, så endret litt på designet på skolen i dag. Tror jeg ble fornøyd med det sånn. 

  Hva gjør du?

 • 21


  Tirsdag, morgen, Stabekk. Kjedelig å være tilbake på skolebenken.

 • 17


  Dette er Gordon, vi traff han på operataket. Burde bli modell eller noe.

 • 31
  Ny genser fra B-young og bukse fra Bik bok. Bildene er tatt i dag morres før vi reiste. Sov nesten hele togturen hjem, noe som var utrolig deilig. Passet egentlig utrolig bra med tanke på at jeg ikke fikk nett og ikke kunne høre på musikk fordi jeg glemte ipoden hjemme, og fordi mobilen har blitt ødelagt. Ellers har jeg hatt en utrooolig bra langhelg, konserten i går var heelt fantastisk! Har dritvondt i nakken i dag, haha. Har en tendens til å gå amokk. Nå slapper jeg bare av med musikk. Ha en fin kveld alle sammen!

  Hatt en fin helg?

 • 16
  Spiste sushi for første gang i helga og ble positivt overrasket! Det var faktisk ganske godt! Kan innrømme at jeg var litt skeptisk i begynnelsen. Utseende på maten er jo også ganske fancy, haha.

  Har du smakt sushi før?

 • 40

 • 23
  Tror ikke jeg har nevnt at jeg klarte å glemme billetten til konserten hjemme? Det viktigste, det eneste jeg ikke kunne glemme. Flink jente! Heldigvis så fikk Daniel hentet den, så jeg fikk den i dag! Livet mitt er reddet. Dette har vært den mest innholdsrike søndagen på leeeenge. Liker meg i Oslo jeg! Tror heller ikke at jeg har nevnt at Sofie klarte å glemme iphonen sin på stasjonen når vi skulle inn til Oslo i går. STRESS! En gammel mann fant den da, og det ordnet seg til slutt. Flottflott. I morgen stikker vi ganske tidlig til byen, før vi skal på konsert på kvelden. Blir best!

  Hatt en fin dag?

 • 0

  Har skrevet et innlegg om dette før, men får vel gjøre det igjen daaaa.

  'hvorfor sperrer du 3 fjerdedel av innleggene dine for kommentarer? tåler du ikke litt konstruktiv kritikk når du er så negativ i nesten alle innleggene dine på bloggen din? har du gått helt emostyle eller noe? jeg skjønner ikke hvorfor bare la være isteden for og smitte over dårlig humør. '

  Overdrivelse. Tåler ikke konstruktiv kritikk? Jo, det gjør jeg. Jeg sperrer ikke kommentarfeltet på innlegg der jeg tror jeg kommer til å få 'konstruktiv kritikk'. Jeg sperrer innlegg enten fordi jeg ikke ser vitsen i å ha det åpent på hvis alt det handler om er info om f.eks hvorfor designet mitt ser rart ut osv, eller fordi jeg skriver om hvordan jeg egentlig har det, følelser osv. Hvis det at jeg klager litt på bloggen gjør at DU blir i dårlig humør, så er det faktisk ikke vanskeligere enn å la vær å lese innleggene mine. Vet ikke helt hva du ville skrevet som konstruktiv kritikk på et innlegg der jeg skrev om hvordan jeg har det. Jeg sperrer de personlige innleggene for kommentarer fordi jeg ikke er ute etter at folk skal synes synd på meg, men samtidig vil jeg heller ikke at de få enkeltpersonene her i verden som vil gjøre livet mitt verre ikke får sjansen til å kommentere dritt på et innlegg der jeg åpner meg. 

  Ingen er like, ingen blogger er like, du velger selv om du vil lese innleggene eller ikke. Med tanke på at jeg faktisk har 5-6 lesere på denne bloggen om dagen (kanskje fler), så vil jo det si at noen faktisk liker det jeg skriver. 

  Bare fordi at jeg liker å irritere og fordi at jeg kan; så sperrer jeg dette innlegget for kommentarer. Haha, søt jeg er.

 • 19
  Haha, tok 7 bilder i går elns. Var altfor opptatt med å springe inn og ut av butikker. Ikke hver dag vi fra bondeland er i storbyen nei. Føler jeg ikke kjøpte en dritt, men det røk en del penger. Beste kjøpet ble vel en skinnjakke fra Carlings som dere antageligvis får sett senere. Togturen var lang, men koselig. Vi bor hos Onkelen min på Stabekk, de flyttet inn i et splitter nytt hus for ikke så lenge siden og det er DØDSFINT! Tror jeg bare flytter inn. I dag skal vi bare vimse rundt i Oslo, så har Daniel invitert oss på middag (du betaler Dæniæl. hihi). Nå er det frokost, snakkes seneree!

 • 25


  Eller jo, så tok jeg meg faktisk bryet å stille klokka tilbake bare for å virke kul. Nå er vi snart i Bø, jeg er skrubbsulten, gleder meg til vi kommer frem. Pizza venter på oss på Stabæk! Fra Sira til Kristiansand var toget stappet med fulle rogalendinger, noe som egentlig var ganske underholdene. Nå har vi fire seter for oss selv, og sitter vel egentlig bare å irriterer oss over hvor utrolig dårlig nettet er her. Sofie er forresten best, hehehe.

 • 16


  (stjal bildet som Johanne la ut på facebook, orket ikke finne frem kamera å ta et selv, slapp ja) Var på intervju med lokalavisen her i forrige uke! Morsooomt. Det er nå det faktisk begynner å gå opp for meg at jeg har blogg, etter to laange år. Nå må jeg pakke ferdig før jeg setter turen til OSLO med beste Sofie  Dette har vært en ganske grei dag, vi hadde ikke lærer de tre første timene, noe som var ganske greit på en fredag. Den 4 timen hadde vi bare quiz, frister veldig å si at vi vant hele greia, men det er faktisk det stikk motsatte som er fakta. Vi prøvde vertfall, og det var en jevn konkuranse, haha. 

  Hatt en fin dag?

 • 18
  Haha, dårlig blogging for tiden. Har bare hatt det utrolig travelt for tiden, og det er mørkt når jeg endelig får satt meg ned for å blogge, og da blir ikke bildene bra fordi jeg liker ikke å ta bilder med blits. Skal bli bedre!

 • 23
  Skole, direkte på jobb, hjem og spise, konferansetime og nå pakker jeg sånn halvveis. Dette har vært en ganske travel uke, ser nesten frem til å bruke nesten hele morgendagen sittene stille på et tog med Sofie. Gleder meg til Oslo! Til dere som bor i Oslo osv; hvordan er været der oppe egentlig?

 • 28


  Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne være anonym. Ikke over nett, men i virkeligheten. Bare forsvinne, slippe tak på plikter og bekymringer. Være ukjent. Se det hele fra 'utsiden'. Når ting er på de tungeste, redder anonym dagen.

  Har ikke orket å blogge i dag. Vet det er mye klaging for tiden om at jeg er sliten og trøtt. Skal prøve å slutte med det, men siden klaging er min beste egenskap så kan det bli vanskelig å legge av seg. På skolen i dag ble jeg lei av at jeg er den eneste som ikke sitter å spiller tetris gjennom hele skoledagen, så jeg startet, og ble avhengig. Var så opphengt at jeg glemte å spise, og da er det noe galt. Brb, skal bare spille litt.

  Hatt en fin dag? 

 • 0


  (trykk på navnene for å komme inn på bloggene, de kommer opp i ny fane)

  HANNE

  FRIDA OG ADINA

  SARA

  KBPFOTO 

  KAROHFOTO 

  Tilfeldig rekkefølge! Valgte bare 5 denne gangen. Har ikke blogglyst i dag, men skal prøve å få postet vertfall 1 innlegg til! Sperrer dette innlegget for kommentarer fordi jeg har lyst.

 • 0


  Dere finner facebooksiden til bloggen HER! Hvis dere har spørsmål så kan de bli stilt enten der eller på mail: explodeblogg@hotmail.no

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 29

  Var så vidt hjemme i går, og har så vidt vært hjemme i dag. Morgendagen er jeg ikke helt sikker på enda, men i min hverdag så er onsdager de værste uansett om jeg skal gjøre noe eller ikke. Torsdag må jeg på jobb, egentlig konferansetime, men siden jeg må jobbe så kan jeg ikke det, jeg må pakke til Oslo fordi vi reiser neeesten rett etter skolen dagen etter. Fredag: OSLO!!!!!!!!! Gleder meg litt. I tillegg til mye å gjøre om dagen så er også skoledagene utrolig lange, og det å måtte kjøre litt under en halvtime til skolen hver dag hjelper ikke akkurat på humøret, hehe (jada, sikkert noen som har det verre).

  I dag har jeg vært på møte med rokeklubben, trent, vært på møte ang det fremtidige kulturhuset og nå har jeg nettopp trykket i meg noe så orginalt som 3 pølser i brød. Jeg er trøtt, sliten og ser egentlig bare frem til en avslappet samtale med verdens beste kjæreste.  Hvordan har din dag vært?

 • 22

 • 33

  Fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om julegavetips til kjæresten. Vel, det kunne jeg ha gjort hvis jeg hadde hatt den minste anelse på hva jeg skal gi min. Blir litt rart å gi tips til dere når jeg har veldig lite kreativitet innen dette området selv. For å si det sånn så har jeg nok ikke råd til å gi Sondre Ipad 2, slik som Sophie Elise skal gi til kjæresten hennes. Så da spør jeg heller dere; har dere noen julegavetips til kjæresten?

 • 28
  To av bildene jeg tok av Kaia tidligere i dag. Kommer fler bilder senere!

 • 22


  Har nettopp vært ute å tatt noen bilder av Kaia til en skoleoppgave. Nå skal jeg øvelseskjøre og senere jobb og trening! Ha en fin dag videre alle sammen! 

 • 33


 • 20

 • 31


  Tror det har vært fint vær ute i dag! Er ikke helt sikker fordi jeg har sovet i omtrent hele dag. En søvn jeg virkelig trengte! Har dusjet i evigheter og hatt på ansiktsmaske (som forklarer de hvite strekene på det ene bildet). Nå ligger jeg bare å slapper av og ser på bilder av meg og kjæresten fra i sommer. Lykke.

  Gjort noe spesielt i dag?

 • 20


  Besøk den finefinefine bloggen til May-Teresa HER!

  Stikk også innom bloggen til Natalie!

  Vært innom noen av disse før?

 • 0

  Jeg er så trøtt, så utrolig trøtt og sliten. Ja, jeg har noen ville humørsvingninger, men det har vært litt ekstremt siden etter sommeren. Har bare bygget seg på. Jeg har blitt kjedligere. Jeg går hjem tidligere enn alle andre. Jeg er trøttere. Jeg er motløs. Jeg blir lett irritert. Jeg hater at folk ikke forstår. Jeg vil at folk skal forstå. Jeg orker ikke forklare. Jeg vil ikke forklare. Jeg er bekymret for å miste alt. Jeg føler at jeg skyver folk bort fra meg. Jeg vil at folk skal bry seg. Jeg liker ikke at folk bryr seg. Jeg mener ikke å bli sur for så godt som ingenting, og jeg hater at det går ut over andre. Jeg hater avstand, men jeg klarer det. Jeg skal klare det! Jeg er ikke svak, jeg er ikke dårligere enn andre, jeg skal ikke gi opp, men trenger å komme meg bort litt.  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 20

  Neida, jodaaa... Okei, dette er nytt for meg så ver snil !

  Først å fremst så kan jeg vel begynne med å presentere meg selv. "Eg e då Hanne, ja, så nå vett du d, skrive d på dialekt sånn at d blir litt mer personelig liksom. Ja, jei vet, sjempe zøtt." Neida.

  Tilbake til overskriften. Martine maste så om at hun måtte blogge osv osv, men det gadd hun seff ikke. MEN så sa smarte meg at JEG kunne blogge! Jepp, du leste riktig, så dette kommer til å bli et kjempe kjekt og interessant innlegg, ike saant. Neida. Joda. Skal se om jeg ikke klarer å rote fram noe verdifult for dere kjekke ungdommer, og kanksje voksne(?) å lese. 

   

  ATM:  Martine sitter å flesker seg i sofaen med jentene sine, og meg seff<333 Chips i kjeften(as always) mens hun synger "BABY; BABY OOOOH!" (Ja, så nå vett dere det, hun er skap Justin Bieber fan!) Anyways, nå har vi tenkt å se filmen The note book. Vedder på at de fleste girlsa her inne allerede har sett den sånn ca tusen trillioner ganger fra før av, men samma det. Ellers har flinke Johanne (www.haneb.blogg.no) og Louise snuppa bakt buller og kanel i svingene som vi skal kose oss med mens vi ser denne helt fantastiske sippe filmen! 

   

  For vel avslutte dette fantastiske kreative innlegget written by mouah<3 Hanne <3 med noen kule bilder, hehe..  SNAKKES PEPZ ! (Hvis hun noen gang lar meg blogge igjen etter dette da.) 

     Dette er da meg! Er faktisk ikke så bleik, er ganske bleik, men ikke så bleik det er nok blitzen som må få litt av skylda her azz. (Lover, hehe.)

   

  Også her har dere et annet fint bilde av meg når jeg hoppet i strikk i sommer, var ganske impulsivt egentlig. Bestemte meg kl.2 om natta at jeg skulle være med en god gjeng til Rukjan å hoppe i strikk. Det var ca. 5 timer i fra hvor vi bor, altså Fleskesvor(Flekkefjord, is tha shit!). Var ikke skremt i det hele tatt. *kremt* 

   

  On my way down.   100m fritt fall! Ubeskrivelig følelse! Angrer ikke et sekund. Virkelig en opplevelse for livet! ANBEFALEST! 

   

  Håper dere koste dere skikkelig, også må dere bare legge i gjen et lite pip om dere vil at jeg skal blogge en gang til lizm, hehe <3 (Hvis Martine lar meg da.) 

  Ha synes dere om innlegget?

  Også tenkte jeg at hvis dere hadde noe på hjerte ang. Martine, eller om det var noe dere lurte på så om kanskje jeg kunne være så heldig å få svare på dette i et senere innlegg? WATCHATHINK?!? Amazing I know. 

  Goodbyye !

  (Bare sånn for å spare dere bryet om å en gang gidde å kommentere det. JA, jeg har noen kraftige skriveleif, men det er altså med meningen. Det er liksom "our gang" sin humor. Morsomt, jeg vet.)

 • 32


  Er utrolig trøtt etter å en fin, men lang dag på jobb. Egentlig ikke min helg, men var snill mot Caroline igjen. Vær så god! Var på fotballavslutning med damelaget i går kveld, noe som var veeeldig koselig! Vi har besøk av søskenbarnet vårt fra Haua nå, han skal sove over til i morgen. Har nettopp sett Shrek 3 med han, funfunfun. Johanne maser som bare flesk på at jeg skal komme opp til henne nå. HA HA, good one. Jeg skal vertfall slappe av i en halvtime til.

  Hva har du gjort i dag?
  Til dere som spør: Kaia har aldri hatt helt rødt hår, bare en stor del av tuppene (det vil si at et bilde forfra ikke ville gitt det dere spør om). Hun har også farget det mørkebrun igjen, og hun tok heller ingen bilder av seg selv med de røde tuppene. Hvis dere vil se bilder av Kaia, kan dere gå inn på bloggen hennes eller vente til den ene ganga i året jeg legger ut et bilde av meg og henne ;)

 • 24

  Har Martine en eller flere merkelige vaner?
  Hun har mange! Noen av de er f.eks at hun plutselig bryter ut i sang for full halls midt i timen på skolen (f.eks når hun begynte å synge Møkkamann midt i norsktimen). Også dere, hun har verdens sykeste nys. Når hun nyser blandt folk får de alle en syk opplevelse. Det kan ikke beskrives. Hun raper også helt sykt (alltid i offentlighet). Også spiser hun altfor mye sjokolade og usunne ting...... og hun knekker alltid fingrene.

  Hvordan er hun i oppførselen?
  Hun er utrolig snill, herlig og ei sjønn jente.  

  Er Martine bortskjemt?
  Nei, faktisk ikke. Hun har jo 3 forskjellige jobber, så hun tjener sine egne penger.

  Kan du si 3 positive ting om henne og 3 negative?
  Tre positive: utseende hennes, latteren hennes og personligheten. Tre negative: blir vanskelig og bare velge tre... tulla! Kommentarene kan til tider virke veldig frekke selv om de kanskje ikke er ment til å være det, spiser veldig mye usunt og hun skifter humør veldig rask til tider.

  Hva er typisk Martine å si og gjøre?
  Hun har mange merkelige kommentarer. To av de er: "Åh, fleskepannekaga" og "piss og kanel". 

  Er hun flink i fotball?
  Ja, hun er hakket over Lionel Messi.

  Hvorfor er Martine en god venn?
  Fordi hun er så sinnsykt lik meg. Vi har samme stygge humor, og hun er utrolig moro å være sammen med. Også er hun jo til å stole på!

  Hva er Martines yndlingsmatrett?
  Haha, vet at ikke godteri er noe matrett, men hos Martine kan man nok kalle det matrett. Smash topper alt hos Martine!

  Beskriv Martine med 3 ord på hennes dårlige dager.
  Sur, skummel og voldelig.

  Hvis du var Martine en dag, hva er det første du hadde gjort?
  Lett! Logget inn på bloggen og skrevet et milevis langt innlegg om hvor awesome Johanne er.

  Hvordan er Martine som venn?
  Hun er utrolig herlig. Alle som ikke kjenner noen som Martine, går virkelig glipp av noe. Det er jo litt fett og ha en kjendisblogger som venninne, isn't it?

  Hvordan er hun når hun er hyper?
  Vet ikke helt om jeg har opplevd henne sånn skikkelig hyper, men når jeg tenker meg slik som hun er til vanlig så er jeg bare glad for at jeg ikke har opplevd henne hyper.. Ikje bra.

  Er hun snill?
  Nei. Joda. Neida. Joda. Neida......Joda!

  Snakker hun mye, eller er hun den som er stille og sjenert?
  Hun er nok den typen som sitter forever alone i et hjørne av klasserommet og ikke sier et ord. Nei er du gal, hun er totalt motsatt. Det er Martine som sørger for å få liv i klassen, og hun er ikke sjenert, og vertfall ikke stille!

  Blir hun fort sur?
  Hun kan bli det, ja.. da er det best å bare holde seg langt vekk fra henne.

  Retter Martine håret ofte?
  Aldri. (Ja, hun har faktisk så fint og rett hår naturlig)

  Bruker hun sminke hver dag?
  Omtrent, men det er dager hun går uten. Men hun er jo bare helt nydelig uansett.

  Er hun flink på skolen?
  Ja, det vil jeg si. Men av og til kommer 2erne snikende.. men så er hun jo bff med et par av lærerne, såeeh.

  Kan du legge ut bilde av lillesøsteren hennes, Kaia?
  Besøk heller bloggen hennes, her.

  Hvordan er Martine med mennesker hun ikke kjenner (som hun går forbi på gata)? 
  Hun er ikke personen som dømmer folk hun ikke kjenner, så hun gjør vel ikke noe spessielt?

  Hvilken humor har Martine? Hva ler hun av?
  Haha, wordless. Martine sin humor er den sykeste i verden. Hun ler av alt, virkelig. Martine og meg har nokså lik humor, så vi ler av helt idiotisk ting, som f.eks av merkelig navn (Haldis Mildrid og Harry Gordon). Sånne ting kan vi le av i månedsvis. Say no more.

  Hvordan er hun på skolen?
  Oppførselen? Hun er en gledesspreder, tar ofte en trall i ny og ne, ler av det læreren sier (hih), følger med i timene, snakker mye om bloggen osv, spiser som oftest noe hele tiden og sånne ting.

  Hvilken personlighet har Martine? Føler hun er ganske så snill. 
  Da føler du feil...hun er ikke snill en plass. Tulla, vennen! Hun er skikkelig snill og har et godt hjerte.

  Hva liker hun å se på tv?
  Hun ser ikke ofte på tv, men om hun gjør går det i Criminal Minds, Prison Break, CSI osv.

  Hvordan er hun når du og hun er sammen?
  Hun er som hun pleier. Snill, morsom, tullete også videre. Hun er skikkelig moro å være med, nettopp fordi vi er så like!

  Hvor/når møtte du Martine?
  Første klasse. Har gått i paraellklasse med henne i snart 11 år.

  Hva liker du best med henne?
  Åh, klarer ikke velge. Er så sinnsykt mye jeg liker med Martine. 

  Drikker/røyker/snuser hun?
  Nei, nei og nei.

  Hva var snittet når hun gikk ut av ungdomskolen?
  Det var faktisk veldig bra - 4,5. Flinke flinke Martine.

  Hvilken skole går hun på?
  Hun går på Medier og kommunikasjon i Kvinesdal (en gudsforlatt plass på sørlandet, trykk her for å se bilde)

  Hvordan er hun som person? Sjenert, utadvent, vanlig?
  Sjenert. 
  .
  ..
  ....
  Bare tulla. Hun er skikkelig utadvent, og hun elsker å bli kjent med nye folk og å være sosial.

  Hva slags humor har hun?
  Den tørreste på jord. Hvis jeg bare sier "bæsj" eller "promp" så får hun en stygg latterkrampe som kan vare i evigheter.

  Hvor mye elsker du Martine som venn, altså i prosent?
  2%, tror jeg. 

  Har hun noen dyr?
  Jepp, en katt som heter Nosse. Skikkelig godklump!

  Smiler og tuller hun masse, eller er hun veldig seriøs?
  Hun smiler og tuller heeeele tiden. Men hun liker å leke seriøs, og hun liker å si hva hun mener.

  Snakker hun mye om Sondre? 
  Hun snakker en del om han, ja. Men det er bare koselig, fordi det er så søtt og høre hvor mye hun elsker han, og hvor mye hun savner han.

  Er hun gøy å være med?
  Jepp, har det alltid gøy i hennes nærver. 

  Er hun bitch eller oppmerksomhetssyk?
  Ja seff, hele tiden liksom ass.

  Hvordan gjør hun det på skolen karaktermessig?
  1,2,3,3,3,2,1,1,2,1,5(!!!!), 2,3,2,1,1. Neida, hun får som regel toppkarakterene.

  Hvordan er hun mot småsøskenene sine?
  Med Kaia er hun ikke så veldig godhjertet, men Martine og Erle har et veldig søtt søskenforhold.

  Syns du Martine er pen og snill?
  Pen? Ja, hun er helt syk på utseende. Hun er finere i virkeligheten en på bloggen (trodde ikke det skulle være mulig). Snill? Jepp, som jeg har nevnt tidligere er hun utrolig snill.

  Hva er hennes beste og verste egenskaper?
  Beste er vel... hm, det er så mye. Hun er utrolig god i fotball, men også så veldig god til å ta bilder. Også er hun veldig god til å tegne faktisk, og veldig flink til å synge!
  Hennes verste er at hun har humørsvinger ganske ofte.

  Har Martine dårlig humor?
  Elsker at dere spør om dette, for ja: hun har dårlig humor.

  Spiser hun mye?
  HAHA, det er ikke et spørsmål en gang. Trenger bare si en ting: i det ene matfriminuttet på skolen for et par uker siden kjøpte hun mat til 110 kroner på butikken. Hun kjøpte 8pk boller, chips, sjokolade, brus osv. og dette spiste hun opp på 10 minutter. No kiddin'.

  Blir du noen gang misunnelig på Martine?
  Hele tiden! Det er helt seriøst, se på henne da! Hun er feilfri♥

  Hvem er hun i klassen?
  Gledessprederen, rett og slett.

  Hvem er de feteste bloggfansene av Martine i Trøndelag?
  Helle og Johanne, garantert. De er kulest i verden (trykk på navnene for å komme inn på bloggene deres)

  Hva er typisk henne å gjøre?
  Bare være rar.

 • 27

  Neste fredag reiser jeg til Oslo med Sofie. Hovedgrunnen til at vi skal det er fordi vi skal på In flames, Trivium ++ konsert på mandagen. Holder på å fly i taket, gleder meg såå! Me andre ord; langhelg i Oslo, shopping, Sofie  , konsert. Kan nesten ikke bli bedre. Til dere som har spurt om jeg blir sur/irritert/synes det er uinteressant hvis dere kommer hit å hilser på; haha, NEI! Absolutt ikke, baaare koselig :) Sjeldent jeg angriper folk uten grunn.

  Takk for In flames t-skjorta Sina! Du e dritkul din kvindøl. Koss går d me jårplan?

 • 0

  Alle bildene jeg legger ut på bloggen har jeg tatt selv. Alle bildene med tekst lager jeg selv! Jeg bruker aldri bilder fra andre steder, hvis jeg en gang skulle finne på å bruke et bilde jeg ikke har laget eller tatt selv, så kommer jeg til å skrive under hvor det er fra. Jeg har ikke noe i mot at folk 'låner' bilder av meg, så lenge de skriver at det er jeg som har produsert det, hvis ikke eigeren blir nevnt i sammenheng med bildet så blir jo dette automastisk stjeling. 

  Selv om jeg blogger så betyr forresten ikke det å stjele identiteten min plutselig er greit. Det er ulovlig! Jeg får brev fra folk fra hele verden med linker til nettsteder der folk utgir seg for å være meg. Dette er bare tragisk! Her om dagen fikk jeg link til 5 forskjellige facebookprofiler der folk utga seg for å være meg. Skulle fått penger for hver falske profil jeg blir tipset om, hadde blitt rik. Folk går virkelig for langt når de begynner å lage profiler av venninnene og søstrene mine for at profilen skal bli troverdig. Idioti.

  Image and video hosting by TinyPic
  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 18  Møtet med rockeklubben varte i nesten 2 timer og vi snakket seriøst i 15 min. Nå er jeg bare trøtt og gleder meg egentlig bare til å snakke med Sondre! Åh som jeg gleder meg til å treffe han igjen. Vi får forhåpentligvis sett hverandre før konserten jeg skal på 14 november. Nå skal jeg ned å spise to stoooore skiver med makrell i tomat, som er noe av det beste som finnes på denne jord, så skal jeg gnikke vekk griseriet jeg har i fjeset, før jeg ringer til en fantastisk gutt som bare er minminmin.

 • 30

 • 50

  Siden jeg aldri har vært flink til å svare på spørsmål fra dere, og ALDRI har svart ferdig på en spørsmålsrunde noen gang. Så skal Johanne svare på spørsmål denne gangen! Kan bli interessant, og jeg gleder meg faktisk til å lese både spørsmål og svar! Deres sjanse til å spørre om hvordan jeg virkelig er. haha! Håper det kommer inn vertfall noen spørsmål. Har faktisk til og med vurdert å lage en videoblogg snart, men det blir utsatt og lagt til side hele tiden. Haha, kommer sikkert ikke til å skje med det første.

  Bilde av meg og Johanne fra etter sommerferien! Besøk bloggen hennes; haneb.blogg.no!

  STILL SPØRSMÅL, SÅ SVARER JOHANNE I MORGEN ELLER NOE! (vertfall før eller i helga)
  Godkjenner kommentarene under veis.

   

 • 32


  Har ikke orket å blogge før nå, er så trøtt og sliten. Har så godt som null energi for tiden! Skulle egentlig ha trent i kveld, men dropper det, tar heller en tur ut med Jenny og Johanne! Akkurat nå ligger jeg i senga og anstrenger meg for å ikke sovne. Ha en fin dag videre!

 • 31


  Falt helt pladask for denne bloggen! Klikk HER for å komme inn på den!

  Vært innom denne bloggen før?

 • 20

 • 42

 • 27
 • 0


  Klikk på navnene for å komme inn på bloggene (de kommer opp i ny fane)!

  EMMA


  RAGNHILD

  MALIN

  VILDE KATRIN

  PETRA (svensk)

  KAJA MARIE

  CELINE

  MARTINE KRISTINE

  SILJE KARINA

  ANDREA

  (Navnene er satt opp tilfeldig) Noen her som husker dette innlegget? Dere kan vel tenke dere hvor stress det har vært å kikke gjennom over 200 blogger. Legger bare ut link til 10 blogger som falt i smak i første omgang. Det kommer med andre ord flere innlegg, hvor jeg kommer til å legge ut navnet til 10 personer i hvert. Så kanskje du blir med neste gang?

  Besøk bloggene til personene over, du kommer ikke til å angre! Sperrer dette innlegget for kommentarer, for gøy.

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde