Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

11

For meg er bloggen og privatlivet mitt som to forskjellige liv. På bloggen er jeg for det meste ganske alvorlig og seriøs, smiler ikke så mye på bilder og skriver om følelser og personlige opplevelser når jeg føler for det. I ''virkeligheten'' er jeg en klovn som hele tiden smiler, tuller og ler av alt og ingenting, tar stadig stygge bilder av meg selv med venninnene mine sine iPhoner, snakker aldri om følelser eller ting som har skjedd. Dette er slik jeg vil ha det. Jeg trenger denne balansen, og jeg missliker når folk prøver å blande disse to ''livene''. Jeg liker ikke å smile på bilder, men jeg gjør det hele tiden ellers. Hva er greia? Nei si det. Jeg vil gjerne vise dere hvem ''jeg'' er, men da ødelegger jeg balansen som holder meg gående. Jeg ødelegger også det bilde av den bloggen jeg vil ha. Derfor gjør jeg det ikke. Mange har skjønt at man ikke kan dømme eller lage et helhetsbilde av en person, ut ifra en blogg. Uheldigvis henger flertallet etter. Sånn kommer det jo alltid til å være. Kanskje. Samme person, samme tanker, samme følelser, men to sider. • 10


  Vi ble tvunget til å prøve å ta julekortbilder. Søtt.

 • 25


  Cardigan og bukse Bik Bok Jakke Levi's Solbriller H&M Sko

  Fant denne kule leoprad print greia i klesskapet til Kaia. Prislappen hang fortsatt på, og det er hundre år siden hun kjøpte den. Har egentlig aldri tenkt over at hun har hatt den. Hadde nok aldri brukt den slik som mange andre kanskje hadde, over en vanlig (stram) svart eller hvit genser, men likte den utrolig godt over dongerijakka mi! Gjorde et ellers dødskjedelig antrekk litt spesielt. Ikke så mye som skal til. Nå kommer snart Jenny, må redigere julekortbildet før det, så må bli ferdig her nuu.

 • 17  Hvis dere tror at dere ser noenlunde de samme bildene fra hver gang jeg har vært i byen, så stemmer det ganske bra. Vi har en cafe her, og den går vi på hver gang vi går til byen. Haha. Vi hadde hjemmedag i dag, så fikk sovet lenge og vært på en koselig bytur med Jenny! Har gjort ferdig en fotooppgave vi har jobbet med. Tror det ble bra. Skal bare slappe av med Jenny i kveld. Blir nok kooos!

  Ha en fin kveld :)

 • 25

  Ha en fin dag 

 • 8  Jeg liker disse to bildene så sinnsykt godt! Tok dem på en konsert vi arrangerte for ett år siden ca. Liker dem egentlig bare på alle mulige måter, haha. Av alle konsertbildene jeg har tatt i mitt liv, så er disse oppe i teten på de jeg liker best. Snakker ikke kvalitet og at de er spesielt godt tatt, men energien og alt personen på bildene fremmer. Rått. Rett og slett.

  Kom nettopp hjem fra trening, skal i dusjen nå. Så snakke i telefon med min kjære. Har ''jobbehjemmedag'' (fri) i morgen, så kan heldigvis sove ut. God natt :) 

 • 18  Jeg er så avhengig av luer. Har alltid en eller annen lue i veska, bare sånn i tilfelle jeg skulle føle meg ''naken''. Haha! De på bildene over er favorittene mine nå for tiden. Har en del andre, men det er enten gamle stygge, eller luer i samme farge. Har en tendenes til å legge de fra meg rundt forbi, så har ikke tellinga på hvor mange svarte og grå luer jeg har kjøpt i løpet av livet mitt. Før takla jeg faktisk ikke å gå med luer, fordi jeg rett og slett syntes jeg så jævlig ut med dem på. En av grunnene til det er fordi jeg har ganske ''flatt bakhode'', hvis dere skjønner. Derfor legger jeg alltid inn et lite tøystykke bak i lua. I det siste har jeg brukt en bandana. Bare bretter den sammen og legger den bak inni lua! Blir bedre med en gang, og jeg klarer faktisk ikke å gå med lue uten noe i bak. Ingen av luene over har naturlig brett på, men jeg liker ikke når luene henger i en stor pose bak på hodet, og liker dem tusen ganger bedre med brett på, så lager bare selv. 

  De øverste er fra Cubus, og som jeg skrev i forrige innlegg så er den orange fra barneavdelinga for gutter. De nederste er fra Oslove.no! Litt vanskelig å se, men den helt til venstre er lilla! Noen klarer kanskje å tippe at det er den orange som er min absolutt nr en for tiden. Forelska. Må skaffe meg en limegrønn en snart. Mamma, jeg ønsker meg en limegrønn lue til jul please. Takk på forhånd :)

 • 21

  Jakke Levi's Lue Cubus Bukse Gina Tricot Solbriller H&M T-skjorte Merch

  Jeg elsker denne lua! Har fått spørsmål om jeg har skrevet feil når jeg skriver at den er fra Cubus, fordi den ikke er å finne der. Saken er den at jeg kjøpte den på gutteavdelinga for barn! Woho, haha. T-skjorta får dere nok ikke kjøpt på H&M sammen med de andre The Beatles, Ramones and so on t-skjortene. Kom dere på konsert og kjøp en i merchen der. Dagen i dag har vært helt grei egentlig! Gikk overraskende fort. Vil egentlig til byen en tur nå, bare for å komme meg ut en liten stund. Blir deppa av å sitte inne, haha. Humøret er ikke på topp ifra før av så. Selvfølgelig holder min kjære iPhone 3GS på å sakte, men sikkert si farvel til meg. Ender sikkert opp med en gammel Nokia i ett år. Skal trene i kveld. MÅ ut før det.

  Ha en fin dag :)

 • 7
  Gratulerer med dagen, vennen   Håper du har hatt en fin dag, og at du satt pris på muffinsen jeg kjøpte til deg. Den ble kjøpt med kjærlighet. Følg henne på instagram ''ingaradic''. Hun er babe!

  Hadde langdag i dag, og gikk direkte til Lyngdal for å besøke Inga etter skolen. Vi var og spiste pizza, spiste kake og ledd en god del. Finfin dag! Blir ikke noe Kristiansand til helga, så må lage nye planer. Ha ha. Tror jeg skal til Kvadrat på fredag da, med familieeeen. Koselig ja. Skulle egentlig ha skrevet mer her, men dataen går tom for strøm. God natt :)

 • 378

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Caseapp.no! Denne gangen er det TO vinnere! Det dere kan vinne er da altså et egendesignet iPhone(4/4S og 5) deksel fra denne nettsiden! Super jule/bursdagpresang til enten familie eller venner! Superkoselig å ha et deksel med et personlig bilde på, feks av deg og en venn. Trykk HER for å teste ut, og lage iPhonedekseler!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Like Caseapp sin facebookside HER
  - Trykke på facebook-liker-knappen i bunnen av dette innlegget!
  - Skrive mailen din i kommentarfeltet, samt at du er med elns! 

  Lagde tre forskjellige eksempler veldig raskt:
  De to øverste er av meg (fordi jeg elsker meg selv mer enn noe annet). Det nederste tok jeg på en konsert vi (Flekkefjord Rockeklubb) arrangerte!

  Avslutter konkurransen til helga, usikker på dag enda. Kommer tilbake til det når det nærmer seg!

  Lykke til :)

  AVSLUTTET 

 • 23

  Gjett om jeg vil ha sol og sommer igjen. Det bare regner her på sørlandet. For noe dritt.

 • 30
  Lue Cubus Vest Y&K Skinnjakke og topp Carlings Solbriller og sko H&M Bukse Bik Bok

  Kom hjem til null nett i huset, heldigvis kom det nettopp tilbake igjen. Nå skal jeg skrive litt på en stil, se halvveis på Prison Break, kanskje sove 5 min på sofaen og spise. Skal på jobb og trene etterpå litt senere i kveld! Gikk hjem litt tidligere fra skolen, satt på cafe med en venninne og redigerte bilder til en oppgave. Etter det var jeg på et veldig interessant og hyggelig møte! Har veldig mye å gjøre denne uka, men skal prøve å få skvist inn noen innlegg her og der. Stikker til Kristiansand på torsdags kveld og blir borte til søndag, hvis jeg føler for det så blir det nok litt blogging da og! Kommer en ny deksel-konkurranse med to vinnere snart, forresten! 

  Ha en fin kveld :) 

 • 39
  Jeg er helt enig med alle (?) andre, men liker ikke når det blir brukt opp. Jeg liker ikke å smile på bilder bare for å smile. Jeg gidder ikke smile på et bilde for å glede andre, når det ikke gleder meg selv.Klarte ikke å stå rett opp og ned og smile inn i kameraet, derfor ble det noen ''se på meg jeg er glad og helt gal i hodet''-bilder. Det er vel noe? Tenkte å gi dere denne lille tilfredsstillelsen sent på en søndags kveld, og minne dere på at jeg faktisk kan smile. At selv om jeg ikke smiler på hver eneste bilde, så gjør det meg ikke til en sur og kald person. Vær så snill og lær dere tenk at jeg ikke er samme person på bloggen, som i virkeligheten. I det minste at jeg ikke går rundt å bærer på det samme ansiktsuttrykket. Avslutter dette innlegget med denne: :)

 • 28

  Da legger jeg ut en bildeserie av en makeup/party look i samarbeid med Coverbrands.no! Dette innlegget kunne nok blitt bedre med tanke på bildene, men nå ble det sånn her. Dum som jeg er så glemte jeg selvølgelig å ta ''etter-bilder'', men kommer nok til å bruke denne looken en del, så da kan dere heller se da. Ellers får dere jo et greit bilde av sluttresultatet på bildene underveis. Så satser på at det går greit! :) Viser ikke brynene i dette innlegget, men dem sminket jeg etter at jeg hadde sminket huden. Innlegg om hvordan jeg sminker brynene finner dere HER!

  Usminket:


  Glo minerals, Concealer under eye- Har aldri brukt concealer før. Ikke spør meg hvorfor, det er jo supereffektivt! Denne dekker bra, glir rett inn i huden og ser naturlig ut! Føler meg mer våken nå uten de mørke ringene under øynene, haha! Det kommer med to forskjellige toner, jeg bruker den lyseste, fordi at den skal gli medre inn og fordi jeg liker det litt lyst i øyepartiet! Den tilfører fukt og næring, derfor egner den seg ikke til å dekke kviser og andre urenhuder. Derfor viktig å merke seg ''under eye''- delen!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 20% på dette produktet!
  Glo minerals, pressed base-
  Jeg ELSKER dette! Har ikke vært så fornøyd med hudsminken min før, som etter at jeg begynte å bruke dette! Det er vel et av disse såkalte foundation-pudderene! Dekker utrolig bra og fargen jeg valgte er superfin. Valgte en litt mørkere tone enn den som ville ha passet best til min hudtone, slik at jeg kunne legge solpudderet på hylla. Veldig fornøyd med dette! Jeg har fargen ''Honey medium''.

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 20% på dette produktet!


  Studiomakeup, line styler pen-
  Til dere som daglig spør hvordan jeg sminker øynene, så har dere svaret her atter en gang! En tykk eyelinerstrek i ytterkanten av øyelokket er hemmeligheten til større øyne. Det kan også få vippene dine til å se lengre og tykkere ut! Jeg gjør dette hver dag! Til å få dette til å se best ut, så er det best å bruke bløt eyeliner, med en litt hard og tykk ''kost'' (trust me, jeg har prøvd det meste). Denne fra Studiomakeup gjør jobben veldig bra! Liker denne bedre enn den jeg brukte før jeg fikk denne. Lett trykk på denne pennen gir tynn strek, hardt trykk gir tykkere! Perfekt!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 30% på dette produktet!


  Studiomakeup, Volume&Lift mascara -
  Er det noe jeg er skeptisk til når det kommer til sminke, så er det mascara. Mascaraen er også det jeg irriterer meg mest over når jeg sminker meg. Likte denne veldig godt! Til tross for at jeg nesten aldri blir fornøyd med mascaraer som ikke har hard kost! Denne ga veldig fine vipper. Har fått med meg at det er en del som børster på mascaraen med to børst og klager over en dårlig mascara. Skal de bli mørke, fyldige og lange må du forme dem og fylle dem mer enn to ganger, hehe. En annen ting å ha i bakhodet er å huske på at du ikke får mer mascara på kosten din med å ta den ut og inn av boksen flere ganger, da tørker du den bare ut. Litt avsporing her, men greit å vite for de som ikke tenker over slik! Ellers en veldig bra mascara!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 30% på produktet


  TheBalm, the balm girls lipstick-
  Jeg elsker rødfargen!! Selv synes jeg at røde lepper er superhot, og absolutt noe flere burde våge å gå med! Jeg påfører alltid leppestiften på kanten rundt leppene først, fordi det da er lettere å få det fint. Noe jeg synes er et stort pluss med leppestifter, er når den er enkel å fjerne. Dette er desto større pluss når leppestiften er rød, fordi ofte er den vanskelig å fjerne. Denne går lett av med klut eller papir og dekker du det til med litt pudder eller foundation etterpå, så ser du ikke at du har hatt røde lepper, noe som er en bra ting i mitt hode. Den har masse fuktighet og er derfor lettere å påføre og få fin! Denne kommer i mange forskjellige farger, men jeg har fargen MIA MOORE!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! Dette produktet er det ingen rabatt på, dessverre.


  Håper dere likte innlegget og fikk litt inspirasjon/tips til en mulig makeup look :)

  //sponset

 • 15

  Skjorte fra Carlings

  Mottok disse luene i posten i går. De er fra Oslove.no! Fikk dem i tre forskjellige farger (beige, lilla og burgunder)! Kan vel ikke legge skjul på at jeg er ganske avhengig og fast (nesten daglig) bruker av luer, så disse passa midt i blinken for min del. Direktelink til luene HER! De koster bare 189,- per stykk og andeler av salget går til Røde Kors! De har også en del klokker i kule farger, som dere finner på siden.

  //Sponset

 • 9

  Fra Madlady.se! Direktelink HER!

  //Sponset

 • 10
  Kom nettopp hjem fra jobb. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å sovne på sofaen om ca en halvtime! Har vært en lang dag, er helt utslitt. Akkurat nå sitter jeg og ser på et eller annet animasjonsprog. med Erle (lillesøsteren min). Herregud så grusomt dårlig, haha. I kveld skal jeg opp til Jenny, tror det står taco på menyen!

  Ha en fin dag :)

 • 33
  Skal bare slappe av med jentene nå. Ha en finfin kveld!

 • 21


  Jenny 

 • 11

  Vinneren av et egendesignet iPhone deksel (til 4/4S og 5) fra Caseapp.com ble TAMARAH HOVLAND (hun har ikke blogg)! Gratulerer :) Har sendt deg en mail!


  IPhonedekselet jeg fikk sponset til en venninne fra Caseapp.com! 

  Gikk opp til Johanne rett etter skolen i går, derfor ble det ikke blogging. Hadde langdag i tillegg! Grunnen til at jeg var der hele kvelden er fordi vi var på FN-rollespill i Kristiansand i dag! Vi var landet Portugal helt frem til i går, da ble vi plutselig Marokko. Haha, vi har forberedt oss i nesten en måned, også får vi vite dagen før at vi må bytte land grunnet at de hadde gjort en feil. Gikk helt greit da! Jeg måtte holde åpningstalen for landet vårt, kan mildt sagt si at jeg holdt på å spy der oppe. Har vært dårlig i magen og kvalm ellers i dag, og det ble vel ikke noe bedre av å måtte stå der. Jeg er egentlig ikke en person som blir spesielt nervøs over ting, og er ikke redd for å snakke foran en forsamling, men tror bare det var hele settinga som gjorde meg skjelven i dag. Måtte opp på talerstolen et par ganger under debatten. Som den tarden jeg er så glemte jeg selvfølgelig å starte med ''Ærede president, ærede delegater'' hele to ganger! Dette er veeldig strengt, så fikk høre det klart første ganga. Den andre ganga sa ingen noen ting, men kom på det selv på vei ned, så jeg snudde, gikk opp og gjentok meg selv. Haha. Utrolig bra opplevelse da! Anbefaler alle som får mulighet til å være med på FN-rollespill å delta! Man lærer utrolig masse og det er veldig spennende! :) Alt i alt har jeg hatt en super dag!

  Til tross for at jeg har vært oppe siden kvart over fem i dag tidlig, og at hele dagen har gått i ett kjør, så stikker jeg på trening om ikke så veldig lenge! Jeg får veldig vondt i ryggen av å sitte stille over lang tid, så har sletet litt med det i dag (på grunn av strekk), så det skal bli deilig å få trent litt! 

  Ha en fin kveld :)

 • 33
  Bukse Bik Bok Vest ? Topp Bik Bok Solbriller H&M Jakke ?

  Lang og slitsom dag, har gått i koma hele dagen. Skal bare slappe av å se på Prison Break til jeg stikker på trening om ca 1 time! Skjer med håret mitt på bildene. Æsj. Er vel redigeringa. Eller nei, det er nok bare sånn det ser ut alltid xD Nettet har vært ustabilt i dag, derfor har jeg ikke fått blogga før nå. Får se om jeg får laget et til senere eller ikke. Ha en fin kveld :)

 • 367

  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Caseapp.com! Flott julepresang eller rett og slett bare noe fint du vil unne deg selv. Det du kan vinne er et gavekort på ett iPhonedeksel (4/4S og 5) fra siden! Under har jeg brukt et bilde jeg har tatt selv, og satt det inn på dekselet.. Som jeg skrev i innlegget om Caseapp i går, så kunne jeg ikke få et til meg selv, men tror mitt hadde blitt seende som det under hvis jeg hadde hatt iPhone 4/4S eller 5 :) Trykk HER for å prøve deg ut selv, med forskjellige bilder osv! Klikk også HER for å komme til innlegget jeg skrev i går!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Like caseapp sin facebookside HER!
  - Like bloggen min sin facebookside HER!
  - Skrive kommentar i kommentarfeltet at du har gjort det og skrive ned mailen din!  Jeg avslutter konkurransen på torsdag! Lykke til :)

  AVSLUTTET! 

 • 21
  Sko og tights H&M Skjorte (under), lue og genser Cubus Skinnjakke Carlings

  I dag ble virkelig ingen av bildene eller noe bra. Drittvær og dårlig lys. I dag er vel bare en generelt dårlig dag, haha. Vondt i hodet, trøtt og sliten osv. Dårlig start på uka. Jeg som var såå positiv i går! Haha. Jobb og trening i kveld. Blir tidlig i seng på meg! Ha en fin dag :) Kommer forresten en konkurranse til dere senere i dag!

 • 16

  Har egentlig hatt en ganske fin søndag! Har fått blogget en del, noe jeg er letta og glad over. Er veldig fornøyd med øyenbrynsinnlegget jeg endelig tok meg tid til å lage! Ellers har Inga vært på besøk, vi tok med oss lillesøsteren min for å se den nye Twilight-filmen. Til å være den siste, så er jeg litt skuffa. Selv om jeg ikke er spesielt fan av den sagaen, så har jeg sett alle filmene. Ellers en bra film! Nå må jeg ned å stappe i meg en ibux, spise litt, og stille vekkerklokka senere enn vanlig. Ganske enkelt fordi jeg allerede har funnet klær å gå med i morgen OG slipper å styre med håret på grunn av jeg skal gå med lue. Deilig. Har på følelsen av at denne uka kommer til å bli bra. Får håpe det stemmer.

  God natt :)

  Har lagt til en rabattkode til dere på produktene i innlegget om øyenbrynene mine! Den er på 20%, alt du må gjøre er å skrive inn "utbua" når du bestiller! Glemte å skrive dette når jeg lagde innlegget, beklager for det! 

 • 17
 • 31

  Får tuusen spørsmål om hvordan jeg fikser brynene mine, så da tenkte jeg å vise det. For en stund siden mottok jeg øyenbrynsprodukter fra Coverbrands.no! Er veldig glad jeg fikk mulighet til å prøve ut disse, fordi tidligere har jeg vært tilhenger av å bare bruke vanlig penn fra feks H&M. Bildene er i litt forskjellig lys, på grunn av ustabilt vær, haha. Jeg nappet og farget brynene ordentlig i går, så de ser egentlig helt greie ut uten noen ting på. Jeg ser veldig forskjell da. Det er forskjell på tykkelsen, det ene mangler en hel del (haha), og de mangler begge fylde! Brukte ganske mye tid på dette innlegget, så håper dere blir fornøyde med at jeg endelig tok meg tid til dette. Må bare nevne at brynene ser i overkant mørke ut på bildene her på grunn av at jeg nettopp farget de!

  Her er brynene naturlig:
  Denne var jeg både optimistisk og skeptisk til. Den skal påføres hver kveld før du legger deg, og virkes over natten! Den er en behandling som skal forbedre tynne, overnappede og undernærte bryn! Den skal få brynene til å vokse seg fyldigere og tykkere! Nå er det jo egentlig vanskelig for meg å si om denne funker og eksakt hvilken effekt jeg har fått av den, men som en jente som så vidt hadde bryn i en lang periode, er jeg veldig optimistisk og påfører denne hver kveld. Skader ikke å prøve :)
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!
  Starter med henne highlighter/concealeren, påfører den under brynene og gnikker ut over. Anbefaler alle og ta i bruk denne type concealer! Den dekker bedre enn alle andre flytende! Jeg var fast kjøper av en av samme konsept, men å sluttet de å selle det merke her i byen. Ble litt bitter da, ja. Denne funker drit bra og dekker supert! Highlighter har jeg egentlig aldri brukt, men synes at det funker bra. Gir på en måte brynene dine et løft!
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!

  Av alle de tusen forskjellige øyenbrynspennene jeg har prøvd, så er dette den jeg liker best til nå. Den er ikke så ''sterk'', så du bestemmer hardhet og hvor sterk farge du vil ha helt selv! Utrolig lett å påføre. Liker og at man slipper å spisse denne, man skrur bare ut pennen! Børsen i andre ende bruker jeg bare til å børste på plass hårene før jeg begynner å fylle ut og tegne på! Børsen kan også brukes til å jevne ut det du har tegnet på med pennen, hvis du ikke får det helt ut.
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!


  Denne har jeg blitt super avhengig av! Føler brynene mine stikker ut til alle kanter hvis jeg ikke former hårene med denne! Kosten ser ut som en mascarakost, bare med en gele som du børster brynene med, slik at de holder seg ''nede'' og fine.
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!  Det ferdige resultatet:  Hvis dere skriver inn koden "utbua" når dere bestiller produktene i dette innlegget, så får dere 20%! Glemte helt å legge til dette når jeg først posta innlegget, så beklager for deeeet.

  Alle produktene er fra Converbrands.no!

  //Sponset

 • 19  Jakke Levi's Genser Cubus

 • 15

  Fikk sponset et egendesignet iPhonedeksel fra Caseapp.no! Siden jeg ikke har iPhone 4/4S eller 5, så kunne jeg ikke få et til meg. Derfor ga jeg koden min til en venninne i klassen, slik at hun kunne bestille et til seg selv. Jeg er dritsjalu, haha. Bare se på bildene under hvor utrolig fint det ble! Skal nok skaffe meg et selv og snart, må bare spare opp penger til en 4S.. Hehe. På Caseapp kan du legge til bilde, tekst og bakgrunnsfarge hvis bildet ditt ikke dekker hele dekselet! Passer jo som en fin julepresang til en venn for eksempel. Hva er vel koseligere enn et iPhonedeksel med bilde av deg selv og en venninne på? :) Det ble nevnt en mulig konkurranse med et deksel som premie, men vi får se. Kommer tilbake til det hvis det blir noe av!

  Du kan lage ditt eget deksel HER! Utrolig lett er det og!

 • 15

  Drittvær. Var en tur i byen med Inga! Hele kloden skal ut i kveld, uten om meg, haha. Skal sitte hjemme og spise chips og se Prison Break. Kanskje blogge litt, hvis jeg gidder. Nå ropte nettopp pappa om at pizzaen min var ferdig! Spiser alt for mye pizza. Hvs noen skulle lure på hva favorittmaten min er, så står det i forrgie setning. Love you Pizza, du kommer alltid til å ha den største plassen i hjerte mitt. Du er der alltid for meg, uansett. Best er du.

 • 13

 • 10
  Heerreguud, et innlegg UTEN bilder av meg. Jeg har jo blitt helt gal! xDxP Riktig nok er fingrene mine med, men de tels ikke. Dagen min har bestått av Prison Break, te, pizza og en del soving på sofaen. Tror ikke de neste timene før jeg finner ut at jeg vil legge meg, kommer til å bli noe annerledes. Fant ut at jeg ville se alt av Prison Break en gang til, hvorfor jeg gidder det i stedet for å heller bare begynne på en ny serie vet jeg ikke. Heh. Begynner å bli en good stund siden jeg så den første ganga da, så hadde det vært sånn at jeg kunne alt i hodet, hadde jeg nok ikke brukt tiden min på dette nå. 

  Ha en fin kveld :)

 • 18
  Jakke Urban Outfitters Studded Bra Madlady.se

  Random. Er trøtt og sliten og vil bare legge meg. Tenkte bare å si ifra om at jeg er trøtt og sliten og at jeg vil legge meg. Fordi jeg vet jo hvor interessant det er for dere å lese! Er trøtt og sliten, forresten. Sulten er jeg og, også må jeg dusje. Fordi jeg har trent. Hjemmedag i morgen, men må være i byen kl 09 for å jogge foran et kamera. God natt!

 • 19

  85
  Jakke Levi's Skjørt og skjerf Cubus Solbriller H&M Genser Gina Tricot

  Hjem fra skolen nåååå! Ha en fin dag :)

 • 11

  Vinneren av en egendesignet almanakk ble KAJA GRAY! Trykk på navnet for å komme til den fine bloggen hennes! Sender deg en mail. Gratulerer til Kaja :)  Ellers kom jeg hjem for ikke så lenge siden, droppet trening i dag. Gadd rett og slett bare ikke. Begynner å bli ganske sulten, så får stikke ned å spise. Var egentlig i ganske godt humør for noen minutter siden, så så jeg på værmeldinga fra fredag og ut over i neste uke. REGN, regn og litt mer regn. Været går veldig ut over bloggina for meg, men skal prøve så godt jeg kan. Blir tydeligvis bra vær i morgen da. Blir nok tidlig i seng på meg i kveld, ble så gira av at jeg sovna før 12 i går at hadde jeg kunnet hadde jeg lagt meg kl 20. Haha. Ha en fortsatt fin kveld :)

 • 21
  Bukse Bik Bok Genser Gina Tricot Jakke Urban Outfitters

  Stikker på møte med Rockeklubben nå, kommer ikke hjem med det første. Drittvær i dag og langdag på skolen, kjedelig. Trekker vinneren av konkurransen når jeg kommer hjem! Dere kan fortsatt melde dere på HER! Ha en super kveld :)

 • 28


  Dongerijakke Levi's T-skjorte ? Bukse Gina Tricot Snapback ?

 • 30


  Herregud så mange stygge kommentarer på innlegget med kuringen, hahaha. Noen som la merke til at jeg verken på instagram eller på bloggen noen plass faktisk skrev at jeg hadde tatt den?? Folk freaker så ut. Var til og med noen som skulle slutte å lese bloggen, var ikke noe forbilde heller lengre. Haha, patetisk rett og slett. Selvfølgelig var det bare kødd, hadde nok gitt dere en forvarsel eller noe i forkanten hvis jeg hadde tenkt å ta. Ringen så ikke spesielt ekte ut heller, men gøy å prøve! Elsker septum, og synes virkelig at det ser dritfett ut! Synes jeg kledde det og, faktisk :) Har litt lyst å ta, men tviler på at det kommer til å skje med det første! Noen mener at man må ha stilen til å kunne ha det, men jeg mener faktisk at det nesten blir enda kulere hvis du ikke er den typiske typen til det! Uansett, dritfett, og sikler på alle som har det! Uansett hva dere andre skulle mene:) 

  Måtte bare nevne det, selv om dere sikkert skjønte det etter forrige innlegg, der jeg plutselig ikke hadde noen ring i nesa! Koselig tur til byen med Kaia. Skal bare slappe av nå, frem til jeg skal på jobb og trening. Frister egentlig sykt lite, på grunn av at jeg er så trøtt, men vet at jeg ikke angrer etterpå. Ha en fin kveld :)

 • 33
  Dongerjakke Levis T-skjorte og solbriller H&M Belte ? Skjørt Gina Tricot 

  Stikker en liten tur til byen med Kaia rett etter skolen. Skal ikke noe spesielt i dag bortsett fra å jobbe og trene i kveld! Jeg som skulle legge meg tidlig i går sovna ikke før klokka var halv 3, det endte opp med at jeg forsov meg en halvtime. Etter at jeg fikk katastrofalt lite søvn forrige uke, skulle denne starte dritbra. Hehe. Tror jeg har lagt ut omtrent samme outfit før, men det får bare være. Elsker dette! Har fått mange spørsmål om at ''har dere ikke fått snø enda?!?!?!'', men nei vi har ikke det! I dag har vi til og med soooool! Perfekt høstvær. Det har nesten bare regnet de siste dagene da, og skal tydeligvis regne en del denne uka og, så vil faktisk heller ha snø nå.

  Ha en fin dag :)

 • 18

  Har utrolig mange mye ''bedre'' bilder jeg kunne ha brukt i dette innlegget, men det er disse litt skurrete ''in the moment'' bildene som virkelig betyr noe. På det første bildet poserer vi så fint med trommisen i Trivium, Nick! Jeg har vært på utrolig mange bra konserter, og flere skal det bli! Blir nok ingen flere konserter på meg i år, men neste år må og skal det ta helt av! Klør i beina etter å komme meg på en snart! Hvis det er noe som virkelig gjør meg rusa på livet og helt ufattelig lykkelig- så er det å være på en dritbra konsert, men dritbra folk!

 • 59  Kan allerede se for meg kommentarene som kommer til å komme på dette innlegget (haha), men septum er dritfett synes nå jeg! Eller kuring som mange foretrekker å kalle det. Iphonebilder, derfor crappy kvalitet.

 • 414

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Personligalmanakk.com! Det dere kan vinne er en egendesignet almanakk! Til dere som ikke vet hva en almanakk er så er det som en kalender i bokform, som du kan bruke til å holde rede på skolearbeid, bursdager, avtaler, gjøremål and soo on! Du designer selv hvordan sidene i boka di skal se ut, samt farger og forside/bakside. Jeg har selv både almanakk og notatbok derfra og de blir flittig brukt! Almanakken fant jeg ikke akkurat nå, men legger ut bilde av notatboka mi. Der skriver jeg ned ideer til innlegg på bloggen, og begynnelser og tanker til innlegg. Det nermer seg jo jul, så dette kan være en veldig fin og personlig julepresang til enten familie eller venner! Vet vertfall at en av mine nermste får en almanakk til jul.

  Min notatbok fra Personligalmanakk.com:  Jeg valgte å lage en collage med bilder fra sommeren til forsidebilde og et bilde av meg og søstra mi i Oslo til baksiden!

  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN:
  - Like Personligalmanakk på facebook HER!
  - Skrive i kommentarfeltet at du er med + emailadressen din, slik at jeg kan få kontaktet deg hvis du vinner!

  Avslutter konkurransen på onsdag! Lykke til :)

  Sjekk og test ut siden til Personligalmanakk HER

 • 21  Praktisk at Kaia har iPhone 4S, så blir bildene litt ok, uten at jeg trenger å dra frem kamera. Har bare slappet av i kveld, noe jeg virkelig trengte. Så det var deilig! Skal på jobb i morgen fra 08.00 til 15.00, skal klare å få poste et innlegg før jeg stikker ut! Satser på at det blir en bra helg! Legger meg nok snart, er så sliten og trøtt. Hadde egentlig planer om å trene i kveld, men droppa det. Følte jeg fortjente en kveld uten å gjøre en dritt, haha. Ha en fin helg alle sammen :) GOD NATT! Kaia som miksa frappen under forresten, ble litt for søt, men dritgod ellers! • 22
  Skjorte fra Cubus

  Lang dag. Lang uke. Utrolig trøtt. Utslitt. Ikke motivert. Lover bedre blogging neste uke. He he.

 • 30


  Sko og solbriller H&M Skjorte Sand Vest Y&K Bukse Bik Bok

 • 19  Jakke fra Blend of America, naglene har jeg satt på selv (husker ikke hva butikken het). Vet heller ikke hvor man kan få kjøpt jakka.

  Akkurat nå skriver jeg i halvsøvne. Har vært en utrolig lang dag, fikk heller ikke sove stort i natt. Ved å se på bildene over, kan jeg se hvor trøtt jeg bare ikke er, men ser ut. Pleier ikke å kjenne en så vanlig uke så hardt på kroppen, men nå er jeg faktisk bare helt utslitt. Skal på jobb etter skolen i morgen og på fredag, skal også jobbe på lørdag. Gleder meg bare til at denne uka blir ferdig, så skal det nok bli bedre blogging etter det. Ett innlegg til dagen med noen simple bilder av meg tatt innendørs er ikke noe jeg liker speseilt godt, for å si det sånn. Har gått simpelt kledd hele uka, så har ikke hatt noe å vise frem uansett. Skal trene i kveld da, til tross for at jeg egentlig bare vil gjemme meg under dyna og bli der til vekkerklokka ringer i morgen tidlig. Vet at det er bra for meg, blir bare verre hvis jeg blir sittende inne. 

  Ha en fin kveld :)

 • 30 • 38

  Sun  Solbriller og skjorte Cubus Vest ICHI

  Hadde helt glemt bort at jeg hadde denne vesten frem til Erle plutselig skulle låne den på Halloween, haha. Tror aldri jeg har brukt den før en gang?  Veldig fin da, kommer nok til å bli brukt mer fremover! Skoledagen i dag gikk overraskende fort. Nå sitter jeg i sofaen og holder på å falle om av sult. Heldigvis snart middag! I dag har jeg ledd til jeg begynte å grine to ganger. Lo så mye at jeg fikk vondt i ansiktet, herregud. Haha, herlig. I kveld står jobb og trening på planen. Årh må få i meg noe mat snart.

  Elsker krøllene på bildene over forresten! Mange som spør hvordan jeg krøller håret mitt, vanskelig å forklare med ord, men jeg bruker vertfall bare rettetang! Synes faktisk ikke at det blir like fint med krølltang.. Kommer jo selvfølgelig ann på krøllene, men foretrekker virkelig rettetang til både krøller og bølger!

  Ha en fin dag :) 

 • 7

  Vinneren av et valgfritt accessory fra Stylegodis.com ble Marianne! Jenta har ikke blogg og skrev heller ikke etternavn (publiserer ikke mailadressen), så alle som heter Marianne og var med i konkurransen må sjekke mailen sin, haha! Gratulerer :) Kan skrive at jenta i følge mailen er født i 1996, haha.

  Tenkte bare å si kort at jeg har skaffet ''Liker-knapp'' i bunnen av innleggene. Har blitt fortalt at dette er en bra ting, men har aldri prøvd det selv før nå. Så får vi se om denne liker knappen blir en bra ting eller ikke. Haha. 

  Har hatt en bra søndag, nå gleder jeg meg bare til å legge meg! Er så utrolig trøtt, virkelig ikke gira på skole i morgen. Tanken gjør meg utslitt. Har forresten fått veldig hekta på te, drikker te gjennom hele skoledagene. Haha. Nå babler jeg. Veldig fint innlegg, Martine. God natt :)

 • 23

  Skal ut å møte Jenny. Hun venter faktisk på meg akkurat nå, så må springe! Blir koselig! Deilig å ikke bare sitte inne på en søndag. Ha en fin dag videre :)

 • 76

  Har lenge hatt lyst å bare fortelle om hele greia. La alle få vite hvordan det egentlig var, hvordan jeg så på det. Brette alt ut, svart på hvitt. Jeg tør ikke. Redd for at selv om det kan bety at folk forstår og at jeg føler meg bedre, så skal nye folk i livet mitt se ned på meg. Jeg vil ikke bringe det opp i lyset igjen, selv om jeg vet at jeg trenger det. Jeg trenger å få det ut. Jeg trenger å skrive om det. Jeg trenger å vise folk at alt var feil. Jeg vil ikke snakke om det, jeg vil skrive om det. Få det ut av livet mitt, og håpe på at det aldri trenger å bli et tema eller problem igjen. Jeg vil at alle skal forstå, selv om jeg sliter med å forstå det selv. En dag skal jeg være sterk nok til å trykke på ''publiser''. Innlegget er laget allerede, starta på det for ett år siden. Stadig i forandring, fordi jeg aldri får formulert meg på rett måte. Vi får se. Kanskje en dag. Kanskje ordene ikke trenger å komme fra meg, for at folk skal forstå. Kanskje folk har skjønt det, kanskje folk ser det jeg ikke ser. Tusen spørsmål, ett klikk, føler meg naken.

 • 22


 • 25
  Lue Cubus Jakke Fretex Veske Cubus Sko H&M Bukse Bik Bok T-skjorte Random sjappe i Polen

 • 30

  Image and video hosting by TinyPic

 • 29

  Siden vi ikke var på skolen i går på grunn av OD-dagen, så har jeg virkelig ikke følelse av at det er helg nå. Klarer derfor ikke helt å slappe av. Skal bare slappe av med jentene hos Hanne i kveld. Har fri i morgen så kan heldigvis sove lenge. Trenger virkelig pengene da, så egentlig ikke positivt, haha. Dette har vært en lang dag, selv om jeg ikke har gjort noe spesielt så kommer jeg til å sovne på flekken hvis jeg lukker øynene i mer enn 2 sekunder nå. Ha en finfin kveld, og goood helg! Nyt den :)

 • 13


  Mottok disse fantastiske skoene fra Footway.no for to dager siden, er helt forelska allerede! Har dem i 37 og de passer perfekt! Klikk HER så kommer du direkte inn på skoene jeg har (er klar over at det ikke ser ut som samme sko på bildene)! Er utrolig fornøyd med fargevalget jeg tok, elsker at fargen er litt metallisk lilla! Blir bra når jeg får gått dem inn ordentlig! Disse kommer til å bli brukt mye!

  //Sponset

 • 30
  Sko Footway.no Tights Madlady.se Vest Gina Tricot Cardigan og genser Klesskapet til pappa

  Siden det er OD-dag i dag har jeg brukt dagen på å vaske og rydde i hele huset, i tillegg til at jeg har laget middag. Da jeg var ferdig gikk jeg til byen med Jenny en tur, vi traff Hanne og satt på cafe en god stund! Nå skal jeg bare bli ferdig her og forhåndsskrive et innlegg til senere så stikker jeg opp til fine Malene (trykk på navnet for å komme til bloggen)! Blir koselig!

  Ha en fin kveld :) 

 • 17  Fikk dette settet fra Coverbrands.no! Jeg bruker vanligvis ikke noe annet enn vanlig fransk manikyr, så det var gøy med forandring! De har dette settet i flere farger, valgte hvitt fordi det så litt stiligere ut, litt mer glamorøst! Er vedig fornøyd, og likte det vedig godt! Du burde vente ca 15-20 min før du gjør noe spesielt etter at du har tatt det på, sånn at det får tørket ordentlig! Kommer absolutt til å gjøre dette flere ganger, morsomt å gjøre noe lite så speseilt og fint! Kulene ''skinner'' også litt i lyset, noe som er fint! Det var ikke vanskelig å ta på i det hele tatt, var litt redd for dette i forkant haha. Jeg er en person som er litt mer glad i å ha det simpet, så syntes ikke at dette ble verken for mye eller for lite. Fornøyd!

  Direktelink til produktet finner du HER! Sjekk ut de andre fine fargene, liker også veldig godt den svarte!

  //Sponset

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde