Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

20

NewÅåh, er helt forelsket i de nye bootsene mine! Har letet etter et par jeg faktisk kom til å like ekstremt lenge, så det var utrolig deilig å faktisk finne noen. Alt er jo dekket av nagler for tiden, så det var ikke barebare. Disse er bestilt fra Junkyard.no og du finner de HER! Tidligere har jeg nøyet meg med sko fra H&M, haha. Det er først i det siste jeg har begynt å sette mer pris på klær og ting med kvalitet. Skoene er utrolig gode å gå på, og det beste av alt- jeg vet at de kommer til å holde lenge. Hvis noen av dere har lyst til å bestille dem, så må jeg bare informere om at de mest sannsynlig er litt store i størrelsen. Jeg bestilte mine først i 37, men måtte bytte dem til 36! Nå passer de perfekt (bruker vanligvis 37).

Jeg må stikke og gjøre meg klar, skal på en liten kjøretur og besøke Louise! Jenny har fått lappen, så nå er livet mitt tusen ganger lettere. <Personlig sjåfør3 Haha! Ha en fin kveld:)

 • 18

  Sun


  Hatt, jakke, veske, skjerf og bukse Cubus / Genser ? / Sko Junkyard.no / Solbriller Aldo

  Ligger bare i senga og slapper av. Tenkte jeg måtte utnytte sola litt i dag, så da ble det litt antrekksbilder igjen! Har vært en liten tur på cafe med jentene i dag, ellers gjort fint lite. Tror jeg skal på kino i kveld og se den nye Hunger Games filmen, ææ gleder meg. Skal nok prøve å sove litt nå, fikk ikke sove en dritt i natt. Utrolig irriterende. Spesielt nå på årstiden, når det å stå opp er vanskelig nok i seg selv. Jeg er så utrolig dovendyr, sover en halvtime lengre enn det jeg egentlig ''har tid til'' om morgenen. Så ender opp med marscara alle andre plasser enn øynene og en t-skjorte på vranga, haha! Jaja. Klarer meg nok gjennom denne vinteren og! Ha en fin dag videre :)

 • 23


  Jakke, topp og bukse Cubus / Solbriller Aldo

  Føler meg ikke helt i form, men er sånn halvveis klar for 7 timer med jobb i kveld. Må springe nå for å komme i tide! Ha en fin dag videre!:)

 • 9

  Disse er de neglelakkene jeg har brukt mest! Spesielt den hvite. Det er først nå i det siste jeg har fått mer sansen for den røde og blå, se så fine da!! Elsker fargene. Den blå har en slags metallic glans og den røde glitter. Tenker nok de passer ganske bra til fest og diverse! Siden utvalget av neglelakkene til Mineral Fusion er så inni granskauen stort, så har jeg plukker ut et par jeg synes passer bra nå på høsten/vinteren. Er utrolig fornøyd med disse neglelakkene, har også fått supre tilbakemeldinger fra blant annet moren min og mange av venninnene hennes! Den holder veldig bra, og ser dødsfin ut på! Jeg har også begynt å bruke 3 blanke neglelakker til. En som base (base coat), en til å ta rund neglen på nelgbåndet (cuticle treatment), og en etter at jeg har lagt hovedlakken slik at den skal holde bedre (top coat). Kampanjen for neglelakkene finner du HER!

  JEG ELSKER DISSE! Til dere som lurer på hva jeg bruker på leppene, så er det ''Exotic'' jeg bruker til vanlig. Den er så fin, er helt frelst! Har brukt "Alluring" en gang før. Husker jeg alltid hadde så lyst på lilla-aktig leppestift etter at jeg så det på fantastiske Angelica Blick, nå har jeg funnet ut at jeg ikke passer det sånn kjempe godt, har uansett planer om å bruke denne litt fremover bare fordi det ser kult ut. Hvis dere har fulgt med på instagramprofilen min i det siste, så har det kommet ut et del bilder med røde lepper. På de bildene bruker jeg "Flashy", den er heeelt fantastisk. Herregud for en fin rødfarge. Leppeproduktene på tilbud finner du HER!

  KAMPANJEN VARER TIL 29 NOVEMBER!

 • 14

  Vet ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg har blitt semifinalist i Vixen Blog Awards i år og!! Hadde faktisk aldri forventet dette, og spesielt ikke etter min utrolig dårlige blogging de siste månedene. Det viser jo bare hvor utrolig fine lesere jeg faktisk har, og at dere utrolig nok liker bloggen min! Tror dere er lei av å høre at jeg skal bli bedre igjen. Jeg savner bloggen som den var, savner mitt andre ''meg''. Det å bli nominert og klare å bli semifinalist ga meg ett lite kick! Trodde egentlig at dere hadde glemt meg. 

  Så gjennom bildene fra i fjor, fant bildet Jenny tok av meg da jeg hadde kommet tilbake til hotellet. Stod der med en stor bukett med blomster, en gigamonster vinflaske og en dødsfin bag verdt 6000 kr stappfull med goodiebags. Hvordan hadde JEG fortjent alt det? Hele kvelden var utrolig gøy, fikk treffe så utrolig mange flotte folk! Husker jeg og Anniken satt nede i resepsjonen i hundre år (føltes det som) for å vente på en bil som skulle kjøre oss til plassen selve utdelinga skulle være. Veldig koselig, vi snakka om alt mulig rart. Savner den jenta! Var dødsspent da vi ankom Latter. Husker absolutt ingenting fra da de ropte opp navnet mitt til jeg kom ut bak scenen. Kanskje like greit, tror jeg dreit meg ut. Haha! Ble så satt ut da de ropte opp navnet mitt, måtte omtrent bli dyttet opp av stolen for å kunne komme meg opp. Det var en utrolig rar, men fin følelse. Var ganske letta over at det var en bag jeg hadde fått da jeg skulle samle sammen alt. Tror de andre slet litt med å få med seg alt, haha! I det kvelden begynte å ta slutt, slo det meg plutselig ''hey hvordan skal jeg komme meg tilbake til hotellet''. Var jo nede på Aker Brygge, og det å gå i kjole med så mye å bære på en vei i Oslo jeg ikke kunne en gang, frista lite. Heldigvis kom Hanna og foreldrene hennes til min store redning! De var så snille og kjørte en omvei med taxien for at jeg skulle komme meg tilbake til hotellet. Jenny må nesten ha blitt redd for meg i det jeg sprang inn på hotellrommet og bare sprang og hoppet rundt forbi. Det var så deilig!! Litt av en mestringsfølelse kan man si. Kan innrømme at akkurat da var jeg veldig stolt av meg selv, haha!

  Som dere sikkert husker så vant jeg ''Dagens beste outfit'' i fjor, og i år er jeg semifinalist i ''Årets inspirasjonsblogg''! SÅ UTROLIG GØY! Er så gira nå at jeg holder på å eksplodere. Er veldig usikker på om mulighetene mine til å vinne i år er så veldig store, men optimistik skal jeg likevel være. Det å i det hele tatt få bli semifinalist setter jeg så ekstremt pris på, takktakktakk! Hvis dere føler jeg fortjener å bli ''Årets inspirasjonsblogg'' kan dere stemme på meg HER! Tusen takk for at dere fikk meg til tops i fjor, og tusen takk til dere som velger å stemme på meg i år!


  Trykk på bildet for å kunne stemme!

 • 27


  Må nesten bare le av hvor ufattelig dårlig jeg er til å blogge for tiden. Er bare flaut egentlig. Har heldigvis fått et par ting jeg kan blogge om fremover, så skal gjøre mitt beste for å holde dere oppdatert. Må innrømme at det har vært deilig å ikke tenke på bloggen en stund nå, men har savnet det og. Jeg reiser til Thomas i morgen, og denne ganga SKAL jeg få blogga. Drasser jo med meg dataen hver gang uten å bruke den, haha. Vi skal til Kristiansand på lørdag. Gleder meg veldiiiig, skal bli godt å komme seg litt bort! Nå må jeg springe, skal trene med Jenny! :) Ha en fin kveld! Skjorta er fra Carlings, leppestiften fra Mineral Fusion og capsen husker jeg ikke.

 • 34


  Genser Voguec.com / Leppestift Mineralfusion.no

  Vil gratulere disse iphone-bildene for å ha såpass bra kvalitet at de fikk komme på bloggen. Slapper av etter en meget rolig dag på jobb. Klandrer ikke kundene, hadde jeg ikke måttet jobbe så hadde ikke jeg heller beveget meg ut i drittværet. Har nettopp dusjet, og skal nå rydde rommet og se på serier før jeg setter meg på bussen mot Kristiansand. Skal være hos Thomas frem til i morgen kveld! Plutselig kom lønninga fra Kiwi, og da orket jeg ikke å sitte på ræva hele helga. Går glipp av en koselig familiemiddag i Lyngdal da, noe som var litt dumt. Gratulerer med farsdagen på forhånd, daddy! Spis litt for meg og. Ha en fin kveld, alle! :) (Bilde av hele genseren kan dere se på instagramkontoen min, "martineegeland")

 • 11

  Halla folkens

  Lenge siden sist. Ser vår kjære Marty har vært passe slapp med å blogge denne uka, kommer sikkert med de vanlige unnskyldningene sine om hvorfor hun ikke har fått blogget osv, Neida. Hanne her forresten. Tenkte jeg skulle gjøre henne en bjørnetjeneste å hvertfall oppdatere dere litt. Har egentlig ikke så mye å dele. Kan jo kanskje skrive litt om den nydelige bloggeren? 

   

  Ti ting dere kanskje ikke visste:

  • Elsker Ostepop mer enn alt i verden(utenom Thomas, seff). Spiser gjerne en hel pose alene++
  • Snusmumrikken til de grader, kan ikke gå en dag uten verken snus eller sjokolade..
  • "Alt eller ingenting", Martine's livsfilosofi? Neida, men enten så gjør hun noe sinnsykt bra og gjennomført, ellers så gidder hun rett og slett ikke.
  • Metal Chick, hehe
  • Får ofte dilla på barnsligesanger, SÅ glad Kaptein Sabeltan perioden er over for å si det slik. 
  • Har tre jobber, Bakeren, Kiwi og vaskekjerring på trimeriet i byn. (Og bloggen, da)
  • Spiser hverken salat eller grønnsaker, utrolig nok. 
  • Egentlig ganske flink til å synge.
  • Liker ikke hendene sine(De er helt fine, Marty)
  • Bruker lue uansett årstid, da vi skulle til Hove hadde hun pakket ned 4-5 forskjellige luer. MIDT PÅ SOMMEREN!

   

   

  Vel, da håper jeg dere lærte dere noe nytt, haha.. Håper virkelig ikke Martine dreper meg etter dette innlegget, loveu Martini. 

  -Hanne

 • 40


  Vet ikke hvor genseren er fra.

  Dagene har gått i ett kjør siden onsdag. Har jobbet en del, vært på en liten spontantur til Kristiansand og kledd meg ut som søppel på halloween! I går våknet jeg av et kyss fra Thomas. Vi hadde snakka om at han skulle komme på lørdagskvelden, men så ble ikke det noe av likevel. Hadde egentlig ikke trodd at han skulle gidde å kjøre til Flekkefjord tidlig på morgenen for å være her bare i en dag, men joda! Ble superglad og hadde det kjempefint! Nå ligger jeg i senga og ser på serier, lader opp til jobb og trening i kveld. 

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde