Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

38
Nå har Jenny kommet, nå venter vi bare på Louise . Så stikker vi ! Dere må alle kose dere kjempe masse, det skal vertfall jeg ! Kommer med mine nyttårsforsetter i morgen . Ha en fin kveld, så snakkes vi til neste år :)

Stem på meg her, så er dere søte :)

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN !

 • 33


  Nå koser jeg meg skikkelig ! Jeg elsker å rydde rommet, holde alt ryddig og pent er min spesialitet . Finnes ikke bedre, en dag med rydding er som å være i himmelen for meg ! Okei, håper dere alle tar en god dæsj ironi .. Hvor skal jeg være i kveld da ? Jeg skulle egentlig til Sandnes for å feire med familien og to andre familier (tradisjon), men i år velger jeg å være hjemme med jentene . Satser på at det blir en bra kveld ! Til tross for at det nå regner ?!

  Noen som har fått med seg de gruppene på facebook 'stem på norges vakreste' osv . Haha, det er nesten litt morsomt å se alle gruppene og titlene på de ! Oppfinnsomme folk . Det har blitt lagt ut 3 bilder av meg på gruppen 'Norges aller vakreste', folk er så søte ! Tusen takk :) Her, her og her !

  Skal du være med familien eller med venner i kveld ?

 • 33


  Nå stikker jeg til byen med Maria og Jenny, begynner å få ganske dårlig tid nå .. Jeg som lovte Jenny å komme på tiden i dag, tihi ! Ha en fin dag videre !

  Planer for kvelden ?

 • 24


  Ååå, jeg hater døgnrytmen min . Jeg kan ligge våken til kl er 4 og fortsatt ikke være trøtt ! Jeg moret meg også litt på Kaia sin blogg i natt, haha . Nå er det herved bevist hvor usmart hun er (sjekk det ut her) ! Senere skal jeg ut med Jenny og Maria, vet ikke hva vi skal gjøre . Ha en fin dag !

  Hvordan er døgnrytmen din ?

 • 25

  Nå har nettopp jeg, Jenny og Kaia stablet hele den ene veggen i garasjen full av ved . Her snakker vi god arbeidskraft ! Synes vi var veldig flinke jeg, haha . Nå stikker vi ned og ser om vi har noe å tygge på .. og så setter vi på en film, vi skal se 'Salt' . Noen som har sett den ? Er den bra ?  Hva gjør du i kveld ?

 • 25

  Åj, nå skulle jeg egentlig ha stått nede på statoil for å møte Jenny . Hihhihih .. Vel, skylder på at jeg atm er utrolig trøtt, og tok på tightsen OG genseren feil vei i stad .. Over og ut !  Hva gjør du ?

 • 22
 • 29
  Haha, herregud for en random overskrift . Nå må jeg springe, skal ned til byen for å møte Jenny, Maria og Inga . Ha en fin dag videre !

  Planer for kvelden ?

 • 29


  Stativ, får kontroll snart (det er selvfølgelig utsolgt over alt)


  Superundertøy


  Smykkestativ


  Kremer som lukter herlig


  Armbånd, øredobber og ring (fikk en ring til, men ... noen som har sett den?) 


  Herlige votter, strikket av en dame på Moi 


  Bok av verdens beste forfatter


  Skjørt (se nærmere bilde her), shorts (se nærmere bilde her), tights med skinn på leggen


  Stripete genser (se nærmere bilde her), beige genser, svart genser (se nærmere bilde her)

  Tror jeg fikk med meg alle ! Tuuusen takk for presangene, er veldig fornøyd :)

  Fornøyd med det du fikk til jul ?

 • 42


  Nå stikker jeg snart ned i kirka for å selge billetter på 'Heim te jul', moren min er med og arrangerer den, så vi selger billetter . Så får vi en tur på pizza inn som 'belønning' ! Elsker den konserten, like bra hvert år . I fjord kom det utrooolig mange, og en kirke med ca 500 (?) plasser ble tatt raskt, så noen måtte stå (de slapp å betale) . 

  Jeg skal selge billetter på begge konsertene, men skal bare se den første, fordi jeg skal sitte barnevakt for to søøte jenter i 9 tiden . Ha en fin kveld alle sammen ! 

  Planer for kvelden ?

 • 20
  I dag har jeg masse som skal gjøres . Kvelden i dag blir .. stress ! Vi skal selge billetter på 'Heim te jul' konserten, vi gjør det hver år . Etter skal jeg sitte barnevakt for 2 søte jenter ! Kommer med mer info senere . Ha en fin dag !

  Smakt disse ?

 • 33

 • 27


  Savner tidene da skole bare var et fjernt ord for noe som kom i fremtiden, den tiden vi ikke trengte å bekymre oss for alt og ingenting . Alle var venner med alle ! Utseende, baksnakking og 'jentekrangler' var noe som foreldrene våres var glade ikke fantes i 'systemet' våres på den tiden . Jeg savner det å slippe å gå rundt å tenke på hva morgendagen kommer til å bringe ! Hvor bekymringene var så små at de ble oversett .

 • 23


  Nå må jeg får ræva i gir, vi skal til Haua for å feire bursdagen til bestefar . Vi gjør det hvert år, heeeeiii tradisjon ! Det er forresten helt ufattelig kaldt ute i dag, jeg døde nesten når jeg skulle gå med avisene .

  Hva skal du i dag ?

 • 33
  Nå stikker jeg snart på julerock med Inga og Sofie, håper det blir bra ! Ha en fin kveld folkens ;*

  Planer for kvelden ?

 • 26
  Disse er faktisk ganske gode ! Jeg som er så smart skulle spise en i stad, og hadde kjeksen i den ene hånda og minnebrikka til kameraet i den andre, trenger jeg å si hvilken jeg stappet i munnen ? Yeeeeesssss .

  Sorry for dårlige bilder, men lyset var ikke bra .

  Smakt disse før ?

 • 33


  Hadde en kjempekoselig kveld i går med folka . Er veldig fornøyd med det jeg fikk ! Håper dere alle hadde en like fin kveld som meg . Ha en fortsatt fin dag !

  Hadde du det fint ?

 • 31


  GOD JUL ! Håper dere alle får en kjempe fin kveld :) Nå reiser vi til Haua for å feire jul med besteforeldrene mine, onkelen min og familien hans . Blir koselig !

 • 27

 • 29 • 46
  Jeg har ikke julestemning, og det irriterer meg grønn !

  Har du ?

 • 20


  Jeg har fått mangemangemange spørsmål om hvor jeg får inspirasjon fra . Mitt spørsmål har alltid vært (og kommer alltid til å være?); 'Over alt' ! Når jeg tenker på det så er det kanskje verdens teiteste svar, men jeg kommer aldri på noe bedre . Kan vel starte med å skrive at det virkelig er et engangstilfelle vi har Costume i huset . Kunne aldri ha falt meg inn å bruke penger på et blad nå . Mamma kjøpte dette, så da tenkte jeg; tja, hvorfor ikke ?

  Jeg får veldig mye inspirasjon fra weheartit, det er virkelig en av de nydeligste nettsidene som finnes . Får også veldig mye inspirasjon fra dere, eller rettere sagt andre blogger . Til klær får jeg mest inspirasjon fra motebloggere og på gata (kanskje ikke her i Flekkefjord, da..) ! 

  Inspirasjon får jeg fra alt ! Finnes ikke grenser for hva som kan inspirere, man må bare kunne se på alt som noe som man muligens kan få inspirasjon fra .

  Hva blir du inspirert av ?

 • 25
  Kaia hører på ekko techno dritt og maser om at jeg må kjappe meg, Erle har hatt Shakira-she wolf på replay i over 1 time nå, jeg har ikke peiling på hva jeg skal gå med (sliter alltid med å finne klær), jeg har julepresanger å levere, vi må til byen for å kjøpe presang til mamma, jeg har ikke julestemning og det er julaften i morgen . OMG, DET KLIKKER SNART FOR MEG ! Vel, nå må jeg stikke før Kaia hopper i taket . Ha en fin dag !

  Planer for dagen ?

 • 29

 • 26


  Yes, for et liv . 3 dagen på rad jeg har plantet den store ræva mi på kaffebørsen . Kan forsikre dere om at jeg ikke skal der i morgen, haha . I dag har jeg vært i byen med Janne og Johanne, koselig ! Gikk en liten runde med mamma og søstrene mine etterpå . Senere i kveld skal jeg på pizza inn med jentene !

  GRATULERA ME DAGEN LOUISE ♥  Håbe du he hatt ein kjempe fin dag t nå, å at kvelden me åkke bli bra nok for deg (haha) ! Du e herlig, veit sje kå eg sko jort uden deg jenta mi :) Du e der alltid for alle, verdens sødaste å snillaste person ! Veit eg kan vær sinnsjukt irriterans t tie .. Me min fine humor osv, men veit jo at du e litt gla i meg forde, haha . Du sa at me ikje sko je deg nge i kveld ? Kå du feile ? Du ska få nge, bare ikje i dag (får he ikje fått ti t å kjøpa nge .. kort varsel) ! Vel, glede meg veldig t i kveld, å du e plikta t å vær i godt humør ! I love you ;*

  Ja, jeg skrev på dialekt, det ble helt feil å skrive på bokmål .. 

  Hva har du gjort i dag ?

 • 27

 • 24
  Nå sitter jeg og ser på film med Jenny, vi spiser popcorn (wee). Vi var egenltlig ute med guttaboys, men ble aaaltfor kaldt for oss pyser, så vi stakk hjem til meg . Ha en fin kveld videre !

  Hva gjør du i kveld ?

 • 35


  FERIE ! Åh herregud så deilig . Skoledagen var utrolig bra, fellesfrokost i første time, 'stafett' (med forskjellige leker osv) i andre og karakterene i tredje . Ikke spør om hva karakterene mine ble og hva jeg fikk i snitt, jeg er ikke fornøyd og vet at jeg kan bedre ! Etter skolen gikk jeg, Louise, Hanne og Sofie ned på kaffebørsen . Haha, vi var der i går og . Sofie ble med meg hjem etterpå, vi gikk innom Amfi og kjøpte løsnegler, tyggis, havregrøt og mango . Jeg vet, fin handleliste . Herlig !

  Når fikk dere ferie ?

 • 23

 • 21
  Koselig kveld . Bedre klasse finner du bare ikke !

 • 26
  Jajajajaa, det var masse til 'party' på avslutninga våres med klassen i dag . Haha, koselig var det vertfall ! Vi var først i musikkrommet der utrolig flinke folk sang og spilte, så viste vi bilder fra polen og spiste resten av tiden .

  Har du hatt en fin kveld ?

 • 30


  Haha, eneste grunnen til at jeg tok på tre ringer i dag, er vel den gøye lyden de lager når jeg beveger på fingrene . Tror Louise ble litt lei av klirringa etter hvert, haha ! Sorry for stygge bilder btw, og hemma hånd .

  Bruker du ringer ?

 • 29

 • 124 • 28
  OMG, SÅ MANGE MARTINE HAR DERE ALDRI SETT PÅ EN GANG FØR !!!!!!! ehehhehehe, kødda ....
  Mamma fikk meg til å sitte å SLIKKE på over 50 konvolutter i dag .. utrolig heldige de som får julekort av oss i år ! De skulle virkelig ha begynt med jordbærsmak elns på det der klisteret, smaker jo dritt ..

  Nå må jeg tilbake til tv'en, DETTE SKAL NORGE KLARE !!

  Ser du på hånballkampen ?

 • 21


  Jeg elsker havregrøt med kanel og eplesmak ! Må innrømme at jeg synes de tar altfor lite kanel i, så ender opp med at jeg dynker den inn med en hel boks selv . Klarte ikke å holde meg unna kakao, så ble det i tillegg ! I dag skal jeg bare slappe av (haha, som jeg har gjort hele helgen) . Akkurat nå sitter jeg å lager fine sanger (som hun elsker) om Kaia, og mobber henne for voldemort hånda hennes . For å gjøre henne glad igjen, fikk hun er sånn .. stang som smaker peppermynte . Tror jeg er i det snille hjørnet i dag ja !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 33

 • 31
  Herregud for en slapp dag dette har vært ! Akkurat som planlagt, kunne ikke blitt bedre . Det der var ikke kødd en gang . Har vært utrolig deilig å bare ligge på sofaen en hel dag ! Og bildene er ikke redigert i det hele tatt, neeeeidaaa . Vell, tilbake til tv'en !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 26


  Sprite med kondittorfarge . Det rundt kantene er sukker btw ! Inga er kreativ .

  Smart ?

 • 37

  Som sagt så får jeg utrolig mange spørsmål til dagen om hvordan jeg sminker øynene mine . Tok noen bilder når jeg sminket meg i dag, ble IKKE fornøyd med bildene, men deeet får bare være . Dere får først se hvilke sminke jeg bruker til øynene, og under hver bilde har jeg satt sammen bilder av når jeg påfører sminken i en animasjon . Som jeg sa, så ble jeg ikke fornøyd, men drit på . Dere skjønner forhåpentligvis tegninga !


  Image and video hosting by TinyPicDiplineren tar jeg på på bare halve øyenlokket, ytterst . Slurvete påført ..


  Image and video hosting by TinyPicEyelineren tar jeg på oppå øyenvippene nede, på en måte . 


  Image and video hosting by TinyPicØyenskyggen tar jeg ikke på på hele øyenlokket, men bare øverst, i en bue .


  Image and video hosting by TinyPicMascaraen tror jeg virkelig ikke at jeg tar på på noen annen måte enn andre .


  Til slutt må jeg bare si; Tuuuusen takk til de som kommenterer om øynene mine ! Kan ærlig si at hvis jeg skal nevne en ting jeg er mest fornøyd med meg selv så blir det øynene . Igjen; beklager for dårlig innlegg, men det ble sånn som det ble .. Haha ! Det er forresten ikke så ofte jeg bruker øyenskygge, bare noen ganger . Har blitt ganske ofte i det siste, av en eller annen grunn !

  Bruker du noe av den samme sminken til øynene ?

 • 31
  Jeg våknet i 12-1 tiden i dag, utrolig deilig å sove lenge for en gangs skyld ! Har måttet våkne før kl 8 hver dag i to uker . Så denne helga skal jeg bare bruke til å slappe skikkelig av ! Forhåpentligvis skal jeg bare ligge på sofaen i hele kveld, haha . Våknet, spiste, tok en laaang og varm dusj, tok på sjokoladeansiktsmaske og har bare slappet av etter det ! Bedre start på dagen får du bare ikke . 

  Btw; bare sånn i forkant, så er jeg altså ikke naken på bildene . Det er alltid noen som klarer å få hjernen sin til å tro at så lenge man har bare skuldre, så er man da naken, lol . Så smart som jeg er så tok jeg på meg ansiktsmaska føøør jeg fikk kledd meg, ville ikke risikere at klærne ble fulle av den sørpa der heller . 

  Hva skal du i dag ?

 • 25

 • 35


  Har aldri fått sagt det ordentlig før (følger jeg da), men jeg er utrolig takknemmelig for alle de søte kommentarene jeg får av dere alle ! Dere gjør virkelig dagen min bedre . Føler jeg er alt for dårlig til å takke, men nå får dere vertfall et innlegg om det . Uansett om jeg sier takk eller om jeg sier noe i det hele tatt, så blir jeg glad for hver minste lille positive kommentar dere skriver på bloggen . Når jeg startet denne bloggen, så tenkte jeg at dette aldri kom til å fungere . Skulle jeg bli en blogger ? Nå er jeg glad jeg begynte, bloggen har bare vært positiv for meg . Selvfølgelig har jeg fått negative kommentarer på bloggen, men jeg er stolt over å si at akkurat de kommentarene kunne jeg ikke brydd meg mindre om . Min blogg, mitt liv, mine bilder, min tekst ! Liker du det ikke, så forblir det ditt problem :)


  Tusen takk ! You make my day

 • 23


  Jeg får aldri julestemning, for å være helt ærlig ! I år fikk jeg det faktisk, men den forsvant like fort som den kom . I går var jeg som sagt på en liten julekonsert i Heskestad kirke, fordi mamma skulle synge en del sanger der . Daaaaa kom julefølelsen tilbake igjen . Det var egentlig litt deilig å få hørt et par julesanger ! Erle sang for oss i bilen på vei hjem .. hun har verdens nydeligste stemme ! Utrooolig flink .

  Har du julefølelse nå ?

 • 21
  Hver dag får jeg mange spørsmål om øynene mine . Hvis jeg husker på det, så skal jeg lage et innlegg med bilder i morgen . Gidder ikke video, så da blir det bilder . Skal prøve å forklare alt nøye ! 

  Hva planene for dagen blir, er ikke lagt enda .. Tror bare at jeg skal være hjemme og slappe av (hvis ikke det blir lagt andre planer selvfølgelig) . Er så utrolig glad for at det endelig er helg, denne uken har vært utrolig utmattende, har omtrent gått i søvne .

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 24

 • 25

 • 25


  Nå drar jeg snart til Heskestad med moren min og søstrene mine . Moren min skal synge 10 sanger på en konsert der . Gleder meg litt, faktisk ! Ha en fin dag videre, alle sammen !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 27

 • 30


  I går laget jo jeg, Jenny, Louise og Erle kakemenn . De ble utrolig gode, overaskende nok . Vi laget ca hundre stykker, og nå er det kanskje 5 igjen . Vel .. de kan jo ikke bare ligge der heller !

  Har du laget kakemenn i år ?

 • 25
  Stikker ut med Jenny og Inga . Ha en fin dag videre, alle sammen !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 22

 • 20
  Nå sitter jeg her med Louise og Jenny, vi drikker kakao og ser på tv . Etterpå skal vi lage kakemenn, vi laget deigen i stad . Gleder meg til å begynne, kan bli interessant !

  Hva gjør du nå ?

 • 47

  Har fått en del spørsmål om jeg kan lage et innlegg om familien min, så her kommer det;

  Moren min; Jobber som lærer for 5 klasse på Sunde skole ! Hun er sanger, og man kan vel si at hun er byens 'sangdame' som jeg har hørt at hun har blitt kalt . Synger over alt . Det siste året har hun og noen andre hatt et opplegg som Super Trouper (de synger sangene til ABBA, med andre ord) . Nå nærmer det seg jul, som vil si at julekonserten 'Heim te jul' står for tur . Hun er med å arrangerer den !

  Faren min; Jobber som selger for et firma med navn Kemppi (selger sveiseutstyr osv), han har som oftest hjemmekontor . Når han reiser lang, et det f.eks til Bergen eller Tønsberg . Ellers bare småturer til Stavanger osv ! 15 Desember reiser han til København fordi han skal på julebord der med jobben . I Danmark (!), jeg vil og !
  Erle; Hun ble 9 år i sommer, går nå i 4 klasse . Hun er .. verdens søteste ? Misunner henne pga håret forresten, det vokser utrolig fort ! Noen ganger kan hun irritere meg/oss grenseløst, men til vanlig er hun bare en liten gledesspreder . Hun spiller piano og turner, og hver gang vi får besøk, går hun ned i spagaten .. Haha !


  Kaia; hun ble 13 tidligere i år . Vi krangler egentlig ikke stort, hvis vi gjør det, så er det pga klær ! Jeg kødder ikke når jeg sier at hun låner vertfall et klesplagg av meg hver dag . Det er utrolig irriterende, fordi jeg finner dem somoftest liggende i en haug på rommet hennes . Hun blogger, faktisk . Ikke det at hun oppdaterer fult så ofte som før, men den er vel på en måte verdt å sjekke ut . Du finner bloggen hennes her !

  Hvor mange er dere i familien deres ?

 • 20

 • 21
  Grunnen til så utrolig dårlig blogging i dag har vært .. trøtthet og enkelt og greit fordi jeg ikke har giddet . Vi har ryddet og vasket hele huset i dag .. åå, elsker slike dager ! Ja, helt sant . Nå ligger jeg strakt ut på sofaen og bare slapper av . Vi hadde volleyballturnering på skolen i dag, vi var en mindre på banen (7 av jentene i klassen vår var borte i dag, så vi var bare 5 igjen) og vi vant ! Tror jeg har forstuet hånda da, selvfølgelig .. den er hoven og ser helt ultra hemma ut . YES !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 31

 • 27
  Kan innrømme at jeg til sammen tok 3 bilder på begge turene til kvadrat i går og i dag, vi var så stresset at vi helt glemte å ta bilder . Siden vi kjedet oss litt i bilen i dag, da vi ventet på mamma og pappa, så tok vi heller bare noen bilder da . Vet, de ble kjempe fine ! Vet også at jeg har verdens mest normale søstre, som også er ganske søte noen ganger . Besøk bloggen til Kaia, ved å klikke her !

  Har forresten hatt en kjempe fin, men slitsom helg . Med verdens beste jenter på fredag og lørdag, og med min unormale (søte) familie i dag . Nå ligger jeg på sofaen og er helt skutt, skulle egentlig på kino med folka, men orket virkelig ikke . Sofasliiiiiiiiiiiiiiter !!

  Har du hatt en fin helg ?

 • 21

 • 34

  Skal lage pepperkakehus, så blir det alltid like vellykket ! Eller ?


  Noen av dere begynte tydeligvis å undre dere når jeg la ut bilde av vårt ekstremt flotte pepperkakehus på 'day 11' i natt . Årsaken til at det ble så fint er at vi når vi skulle varme sukkeret (som tydeligvis skal brukes som lim), så brant hele greia seg, røyk i hele kjøkkenet og en ekstremt hard og klissete sørpe som lå klistret fast i gryta ble resultatet . Så vi droppet hele 'lime sammen delene' og heller bare plasserte dem så fint som vi kunne . Likte resultatet utrolig godt, og siden vi er en ganske så unormal gjeng, så passet dette fine pepperkake'huset' oss utmerket ! Kunne ikke fått et bedre resultat . Hahahhaah !

  Har du laget pepperkakehus i år ?

 • 34
  Herregud for en lang dag det har vært, vi har sprunget rundt på kvadrat i 4 timer . Noe som var alt for lite, men det siste toget gikk i 4 tiden og vi hadde ikke kommet oss hjem hvis vi ikke hadde tatt det ! Vi mistet Sofie femti ganger, og hun klarte å rote seg bort rett før vi skulle dra, så det var såvidt vi rakk bussen, haha . Og når vi kom oss opp til togstasjonen, fant vi ut at vi sto på feil side, da ble det helt vilt . Vi sprang så fort vi kunne med fult av poser og mat i hendene, det var ganske glatt og . Skulle likt å sett oss selv der og da ! Da vi kom opp på andre siden, fant vi ut at toget var noen minutter forsinket .. great ! Vi hadde ikke bare litt panikk en gang ! Ellers har det vært en koselig dag med bestejentene ♥ 

  Nå sitter jeg bare og slapper av, tror ikke jeg gidder noe som helst i kveld . Er så trøtt og sliten etter i dag ! Skal jo til kvadrat i morgen og, så må samle krefter til den turen, haha ..

  Hva har du gjort i dag ?

 • 35

 • 32
  Fant denne laaangt inne i skuffa mi, lenge siden jeg har gått med den ! Nå stikker jeg ned til Hanne, vi skal lage pepperkakehus, og jeg skal vertfall prøve å få med meg x-factor, GO ATLE ! 

  Hvem heier du på i x-factor ?

 • 23


  Bilde fra i går, fordi jeg ikke har på sminke og sitter med et digert håndkle tuklet rundt hodet ! I dag var vi i Lensmansbakken med klassen våres og en annen, det var utrooolig gøy ! Haha, vi så ekstremt pene ut etterpå . Vi som skulle på Rutebilstasjonen og kjøpe togbiletter til i morgen . De andre feiga ut, så det ble jeg, Hanne og Sofie som gikk og kjøpte . Fikk tid til å gå hjem før vi gikk ned dit, fikk byttet ut de våte klærne med noen tørre .

  Togbiletter ja, i morgen reiser vi jentene til Sandnes, vi skal på kvadrat og handle julegaver . Skal dit på Søndag og, så det blir liiiite blogging fra min side, men skal prøve og vertfall legge ut 1 innlegg .

  I kveld skal vi til Hanne og lage pepperkakehus, gleder meg !

  Planer for helga ?

 • 25

 • 26

  Kan dere forresten være søte å ta dere 2 sekund og stemme på Ørjan i x-factor konkurransen ? Da hadde dere gjort han en stooor tjeneste . Dere kan stemme her (hvis du vil stemme, må du trykke på en link inne på sia, trykk dere videre via 'finalister',hvis jeg ikke failer helt her) ! Også måtte jeg skrive; pleeeaaase !

 • 28


  I dag har jeg vært med Jenny, vi var i skogen og tok noen bilder, så har vi bare vært hos meg og brukt tiden på å prøve å få varme i kroppen igjen . Håper dere alle har hatt en fin dag !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 21

 • 24
  When you're head is totally blank ! Føler jeg klager ekstremt mye for tiden, men humøret er på bunn . Slapp, sliten, føler hjernen min sover . Skolen har vel mye av skylden egentlig, og været .. hater at det er så grått og kaldt ute ! 

  Skal slutte å klage å hoppe tilbake til norskheftene, fml . Håper dere alle har hatt en fin dag !

  Hva gjør du nå ? 
  Forresten; stikk innom denne søte jenta's blogg; http://vjensen.blogg.no/ !

 • 22

 • 24


  Har vært ute å måket i 2 timer, herregud så mye snø det har kommet ! Daniel hjalp litt til med garasjeplassen til naboen . Takk for hjelpa, Daniel ! Erik kom og, men det eneste han gjorde var å prøve å fange snøfnugg med munnen, det så skikkelig smart ut . Nå sitter jeg med en kakaokopp i hånda og ser på tv . Herlig å få slappet av litt, skulle egentlig gå å ake med folka, men må øve til norskprøven vi har i morgen ..

  Hva har du gjort i dag ?

 • 23

 • 54


  Samme 'hovedbilde', men ikke samme bilde over .

  Hvilket likte du best ?

 • 28
  Sorry for bare bilder i dag, men har ikke vært helt i humør . Vet ikke hvorfor, er bare veldig slapp og sliten for tiden ! Nå må jeg øve videre på RLE prøven vi har i morgen .. fml !

  Forresten; gidder dere å stemme på denne klassen fra Trondheim via denne linken; http://klassekassen.no/sak/157 ? Hvis dere vil lese kommentaren jeg fikk (som informerte meg om dette, så se på dette innlegget her !)

  Hva gjør du nå ?
  Noen som forresten har merket det nye designet mitt ? Orket ikke det andre lengre .. Ble egentlig litt fornøyd med bare skrift . Kommer sikkert til å bytte igjen om ikke så lenge, dette er bare midlertidig !

 • 25 • 23

 • 24


  Årh, nå er jeg bare trøtt og lei . Har nettopp ryddet rommet .. FOR EN JOBB ! Skal aldri rote på rommet igjen, mm, helt sant . Nå gleder jeg meg bare til å ta av meg sminka og legge meg, skal nyyyyte de timene jeg får sove i natt ! Kristoffer (http://mountaindew.blogg.no/ BESØK BLOGGEN HANS) ringte meg kl 4 i natt, husker ikke stort annet en at jeg fikk lyst å gnure hodet hans, jeg ble liiiiittt irritert . Kristoffer, hvis du ringer i natt, blir jeg ikke mye blid ! 

  Jaja, dette ble et happy innlegg ! Sol, smil, glad, enhjørninger, ponnier, regnbuer, prinsesser og prinser, frosker som blir til prinser, kroner, blomster .. tror det er best jeg legger meg nå ! 

  Er du trøtt i dag ?

 • 38

 • 31


  Snø er fint, men ellers er ikke forholdet mitt til det så veldig bra . Hater å måtte gå med uggs for å ikke bli kald på bena, de er ikke såå gode å gå med (jeg liker lette og stramme sko) og de er ekstremt glatte, hater når det snør når jeg går til skolen, stress at det flyr snøballer gjennom lufta hele tiden . Ellers liker jeg snø, når jeg selv er med på snøballkrig og denging i snøen er .. altfor gøy !

  Hvordan er ditt forhold til snø ?

 • 23

 • 25


  Hadde en dritbra kveld hos Louise i går ! Vi spiste taco, så på film, var ute i snøen og drakk kakao etter det . Haha, vi tok på oss alle slags uteklær vi fant i huset, (f.eks. så endte Inga opp med et par støvler i størrelse 47 elns, trodde jeg skulle dø, haha) så gikk vi ut og dengte hverandre i snøen . Kvanvik er kanskje en av Norges mest øde plasser, så det ble ikke akkurat satt grenser på hvor mye vi skrek . Vi danset mitt i veien og sang julesanger, haha ! Alle var helt svarte i fjeset etterpå, sminken var  så godt som gnurt ut over hele ansiktet . Skulle virkelig ønske jeg kunne vise dere bilder fra etter krigen, men lovte å la vær .. Hahaha ! Utrolig morsom kveld med verdens beste ♥

  Hadde du en fin kveld i går ?

 • 21

 • 24

  Blir sååå irritert ! Får ikke lastet opp bilder .. Derfor jeg ikke har fått blogget før nå . Tror dette blir mitt første 'no-bilde-innlegg' . Kommer bilder når jeg får lastet dem opp .. har forresten også et foredrag å forberede nå, fml !

  Hva skal du i dag ?

 • 31


  I dag har jeg vært flink ! Har måket snø uten for huset våres, for naboen og på parkeringsplassen til leieboeren våres . Har også vært med å stablet en diger tilhenger med ved i garasjen . Nå sitter jeg og ser på tv med Erle, tv-programmet vi ser på .. ingen kommentar ! I kveld skal jeg og jentene til Louise, blir koselig !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 24

 • 32
  Noen som husker at jeg i går klagde på at vi bare hadde frost og ikke snø ? Vel .. SE !! Snøen kom i natt, så nå har jeg faktisk fått troen på at vi får en hviiiiit jul . Bare det ikke kommer mer .. Hater egentlig snø, men noen ganger er det .. akseptabelt ! Nå må jeg hoppe i dusjen, så ut å måke snø . What a life!

  Har dere snø ?

 • 23


  Avisen er på hode, haha .. epic fail (det var ikke med vilje engang)


  Hahah, kan vel si det sånn at jeg og Inga er i litt bildehumør i dag ! Når vi skulle ta det derre 'helt random tilfeldig med avis og elias-chips', spurtet vi bort til kameraet etter at bildet hadde blitt tatt, haha . Nå må jeg bli ferdig her, før Jenny dreper meg med fjernkontrollen .. Vi skal se film . Ha en fin kveld videre !

  Hva gjør du nå ?

 • 29


  Nå venter jeg på at jentene skal komme, tror vi skal bake kakemenn, elns ! Er hjemme alene i dag, sååå må utnytte det . Vi har frost, men ikke snø ? Sier det aldri, men nå skal jeg gjøre et unntak; jeg vil ha snø ! 

  Hva skal du i kveld ?

 • 28

 • 21

  don't push the red button !
  Hahaha, random ! Klokka er ikke 10 en gang, og jeg holder på å sovne her jeg sitter . Uansett hvor tidlig jeg legger meg, så er jeg alltid trøtt på dagen . Jeg er et sovedyr, kan sove over alt . Nesten litt flaut noen ganger ! 

  Er du trøtt i dag ?

 • 31


  Hahaha, hun klarte ikke å klatre opp ..
  I dag har jeg vært med Sofie og Louise, vi har vært i byen, øvd til naturfagsprøven vi har i morgen og kost oss med kakao !  Det er iskaldt ute, holder på å dø bare jeg går ut av døra . Tror jeg fikk kuldesjokk eller noe i går, skalv som bare det . Var helt vilt, haha ! 

  Hva har du gjort i dag ?

 • 26

 • 22
  Vi skulle egentlig på kino, men siden vi fikk høre at den var dårlig, så droppet vi kinoen og gikk heller på pizza inn . Koselig ! Vi var flere folk, men ble ikke tatt så mange bilder . 

  Har du hatt en fin kveld ?
  STRØMMEN HAR FORRESTEN GÅTT ! Og selvfølgelig så vet ikke mamma hvordan man skifter sikringer (vi har sånne gamle, så de sitter syykt hardt på + de er glodvarme) . Noen som husker at jeg sa at faren min har reist til Bergen igjen på jobb ? Vel, håper vi får fikset det  snart. Dataen går straks tom for strøm og alt ..

 • 28


  Erle; 'Ååå, Martineee! Koffår ska alltid EG vær modell på bildan dine?!' - Hahah

 • 28


  Flott å starte dette med et såå dårlig bilde, men la gå ! Et mål i livet; skal ha julekalender hver jul helt til jeg dør . Er og skal være en tradisjon . Det kan jeg vel klare å få til ? Fikk forresten denne av Erle, haha .

  Har du julekalender ?

 • 34

  Noen som har merket at alle har sånn 30 (eller noe) days ? Vel, siden jeg ikke gidder å ha det samme som alle andre, så laget jeg min egen, 24 days (teller ned til jul) ! Har tenkt å legge ut et bilde som minner meg om jul hver dag frem til selve dagen . Har allerede laget listen over hva jeg skal legge ut ! Dette kan bli spennende, haha .
  Bilder fra i går ! Ja, jeg gikk faktisk med krøller/bølger, oooo .

  Skal du ha noe lignende på din blogg ? Julekalender f.eks ?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde