Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

19


Først og fremst; GODT NYTTÅR!  Så må jeg bare få sagt; hehe ja, jeg er bavian. Har bare vært hjemme i dag, sitter å hører de andre snakke og styre på nede. Vi har sånn samling hvert år med en familie fra Moi og en fra Sandnes, ungene begynner å bli ganske gamle nå så i år er det 'siste samling' for alle. Koselig! Sorry for dårlig blogging de siste dagene, men har man juleferie så skal man vel ha juleferie og. Har hatt noen fantastiske dager med Sondre, dagene etter jeg kom hjem til nå har jeg brukt på jentene og jobb. Kommer et innlegg om mitt 2011, ikke slik som alle andre har, men mitt eget llille teite innlegg. Gled dere, blir skikkelig bra, he he he. 

Den ene jenta som er her har blogg, besøk bloggen til Lena HER! Nå må jeg springe ned til de andre, føler jeg har gått glipp av dritmye, men antageligvis er det bare sjokoladen som har gått tom. 

HA EN FIN KVELD VIDERE ALLE SAMMEN! Snakkes i 2012 :)

 • 31 • 47

  Etter masse opp og ned og en hel del frem og tilbake, fant jeg ut at jeg faktisk skulle lage meg en profil på Twitter. Har tenkt på å lage en lenge, men har aldri giddet. Kommer sikkert til å ta noen minutter, timer, dager, uker, måneder, år før jeg skjønner hvordan hele greia fungerer. Hvorfor jeg plutselig fikk lyst å lage en nå vet jeg ikke. Sondre fikk seg twitter for ikke så lenge siden, fikk litt mer interesse for det da. Jeg er flau.

  FØLG MEG HER!

  Dere kan også følge meg på FACEBOOK, BLOGLOVIN, BLOGGLISTEN (som jeg fikk ordnet i dag og ikke skjønner en dritt av?).

  Har du twitter? Skriv gjerne ned hva du heter der i kommentarfeltet.

 • 63


  Kom hjem fra cruise tidligere i dag. Det var utroooolig fint og turen var veldig bra! Det beste var jo å få være der med Sondre. Det var veldig dårlig vær i natten som var, det fikk vi merke for å si det sånn. Heldigvis så fikk jeg sove da, så det gikk greit! Etter at vi kom hjem har vi bare slappet av, vært en tur på Nordbyen (senter) osv.

  Nå sitter vi å ser på Hjemme alene. Den gutten der sjarmerer meg i senk! Haha, love it. Ha en fin kveld!

 • 22

  Håper at dere alle har hatt en kjempe fin jul! Blir nok veldig lite blogging disse dagene. Reiser til Kiel med cruise i morgen og kommer hjem den 27! Nå er jeg utroolig sliten, så orker ikke styre med bilder. Et innlegg uten bilder er vel bedre enn ingenting? Tenkte bare at jeg skulle si ifra at jeg fortsatt er i live, siden dere sikkert hadde forventen vertfall et par oppdateringer. 

  Jeg har forresten verdens beste kjæreste, som har verdens søteste familie  Har hatt en utrolig koselig kveld! 

 • 41


  Nå er jeg pakket og klar for å reise til Larvik igjen. Klarte å våkne av meg selv kl 7 (!!), hvorfor skjer ikke det når det er skole? Har vært dritgira siden da og brukt hundre år på ca alt jeg måtte huske å få gjort før jeg reiser. Liker overskriften forresten, godt jeg er i det kreative hjørnet i dag.

  Har fått spørsmål om jeg kan legge ut et innlegg om hvordan jeg sminker meg, eller hvordan jeg skal sminke meg på julaften rettere sagt. Skal ikke gjøre noe spesielt, tror jeg. Et lite tips for å få større øyner er å ta enten dipliner eller valig eyeliner ytterst på øyelokket. Har vist dette på et sminkeinnlegg som jeg la ut for ikke så lenge siden (1-2 måneder?). Har dessverre ikke tid til å lete selv, men vær så god å gjør det selv hvis du er interessert nok. 

  Til dere som spør om brynene mine, så er det et heeelt annet kapittel. Det er sykt langt og utrolig teit. Det er først den siste tiden jeg faktisk har vært fornøyd med dem. Herregud så mange forskjellige og stygge bryn jeg har hatt. Blir flau. Jeg tegner på en del, for har klart å fjerne litt for mye av dem. Har aldri gått til en salong og fått dem fikset, noe jeg antageligvis kanskje burde ha gjort før det gikk for langt. Uansett så er jeg fornøyd NÅ, og det er det viktigste. Så kan dere som ikke liker dem, se dere selv i speilet og fundere på om dere har så mye finere bryn selv. HEHE! Tull.

  Ellers så må dere alle ha en kjempe fin jul! Tror ikke det blir mer blogging i dag. Togturen denne ganga blir som tidligere nevnt på over 8 timer, og orker neppe og dra frem dataen, ta noen ekstremt smashing bilder av meg selv og legge dem ut på bloggen etter det. 

  Ha en fin dag! :)

 • 37  Siden jeg må vente en time i Drammen i morgen, så har jeg en 8-9 timers reise foran meg. Trenger filmtips med andre ord. Har dere noen? :) Sykt kule bilder forresten. Trutemunnen er på plass som vanlig,he-he.

 • 27


  Konstanse og Marte  Endelig ferie! I dag står pakking og rydding på planen, hvis jeg orker blir det trening i kveld. Reiser til Sondre i morgen tidlig, gleder meg utrooolig mye. Får lykkeanfall hver gang jeg tenker på det,haha. Konstanse er forresten barnetv stjerne. Omg, jeg kjenner en kjendis!!!! Hun bor på en gård med tusen søsken og dyr. Marte er.. Marte.

  Ha en fin dag alle sammen!

 • 32
  Nå stikker jeg en tur til byen med Kaia. Etter det går jeg å trener! Kommer kanskje et innlegg til senere i kveld. Til dere som ikke viste det fra før, så det meg og mine to yngre søstre på bildene over. Kaia (14 år) og Erle (10 år). Kaia har forresten slettet bloggen sin og kommer ikke til å starte igjen, til dere som alltid spør om det når hun blir nevnt her.

  Ha en fin kveld alle sammen! 

 • 16
  Haha, jeg trodde de fleste hadde fått med seg denne siden og kjente igjen redigeringsmetodene. Derfor skrev jeg det ikke! Har brukt DETTE redigeringsprogrammet! Tcmn har lagt ut forklaring på hvordan man bruker det HER! Bildene over er også redigert der. Det er bare å prøve seg frem! Genseren jeg har på meg på headeren og på disse bildene er fra H&M, til de som lurte på det. Love it. 

  De to første timene i dag har vi hatt julefrokost, veldig koselig! Nå er det snart matfri. Tror det er første dag i historien der jeg ikke er skubbsulten på denne tiden av dagen. I dag skal jeg skrive ferdig en prosjektbeskrivelse og trene. Ha en fin dag!

 • 11
  Wow, så flott jeg er!! Nå sitter jeg bare å slapper av etter jobb og trening. Tipper de fleste av dere har lagt merke til endringene i designet allerede? Jeg ble så utrolig lei det gamle, så måtte bytte. Er fornøyd! Har et par småendringer som må gjøres, men det tar vi i morgen. Håper Sondre er oppegående nok til å snakke i telefon med meg i noen minutter før jeg legger meg, savner han utrolig mye nå. God natt!

 • 44

 • 68

  Alt er så fint for tiden. Akkurat nå føler jeg at livet mitt er perfekt. Jeg har det utrolig bra, og har ikke vært så glad på lenge. Jeg får lov til å være hos den fantastiske kjæresten min på julaften, og dra på Cruise med han dagen etterpå. Jeg har en fin gjeng med venninner som er best på alle måter. Jeg smiler. Har en person i livet som elsker meg for den jeg er. Etter mange år med dritt - er jeg lykkelig. Endelig er det min tur!
 • 15

  Jeg vet, easy shit! Gjør sånn her før jeg legger meg hver kveld, bare for å ha gjort det :)

 • 22


  Denne søndagens anbefaling ble TUVA! Ett ord; misunnelig. Jeg vil og se slik ut!!

  Haha, har helt glemt bort søndagsanbefalingene. Har hatt det så travelt at jeg ikke har tenkt på det. Har nettopp tatt sol. Et tappert forsøk på å bli liiiitt brun før jul. And guess what? Skilleeeee. Skal ta sol frem til jeg reiser til Sondre for å feire jul (Jeg vet hva dere tenker nå, men det kommer mer info senere, lover)  Aldri om det skal gå an å sammenligne meg med snø på julaften. Jeg får sjokk hver gang jeg ser meg selv i årets julekjole forresten, den er ikke meg i det hele tatt. Derfor jeg liker den, på en twisted måte. Ja, kommer bilde av den snart. 

  Nå stikker jeg ned for å trene. Tror jeg tar en tur til byen med Kaia senere, hørte rykter om at det var søndagsåpent og greier. Wiihuuu, shopping i Flekkefjord.

  Har du vært innom bloggen til Tuva før?

 • 28


  Jeg savner Sondre. Heldigvis ikke lenge til jeg får holde rundt kjæresten igjen, gleder meg! Nå skal jeg snart ned til Hanne en tur med jentene. Ser frem til en koselig kveld! Måtte forresten bare prøve ut den redigeringssia som alle bruker om dagen. Hva jeg synes? Vet ikke. Ha en fin kveld :)


 • 228

  AVSLUTTET!
  Vet det blir litt mye konkurranser på en gang, men det er vel bedre enn ingen? Stig er kul forresten :D:D:D:D 


  Denne gangen kan du vinne extensions fra SOAR.NO! Selv fikk jeg extensions derfra for noen dager siden og er kjempe fornøyd! Du kan velge mellom clip on 50 cm eller 65 cm i valfri farge (du trenger ikke å gi denne informasjonen med mindre du blir vinneren). Bilde under er tatt for ca 10 min siden på dassen her på skolen, he he he. Stikker til Lyngdal rett etter skolen, så blir ikke mer blogging i dag.  Det du må gjøre for å være med i konkurransen:
  - Like facebooksiden til soar.no HER!
  - Enten dele innlegget på facebook eller linke til det i et innlegg på bloggen din (bare skrive at du er med i denne konkurransen, husk å legge til link i kommentarfeltet).
  - Skrive i kommentarfeltet at du har gjort dette (blir sjekket) og HUSK å legge til emailadressen din slik at jeg kan få kontaktet vinneren (denne må skrives ned i kommentarfeltet).

  Lykke til :)

 • 20


  Har hatt en fin tur i byen med Johanne! Til min store overraskelse så fant jeg faktisk noe til Sondre.. begynte å tro at jeg måtte gravere inn noe søtt i en appelsin slik at han i det hele tatt skulle få noe! Er ikke heeelt ferdig med julepresangen, men alt begynner å ta form nå. Nå skal jeg bestille noen bilder som jeg kan dekorere rommet mitt med!

  Hatt en fin kveld?

 • 26
  Tror jeg tar meg en powernap snart, hvis jeg ikke gjør det med vilje kommer jeg nok til å sovne uansett. Ellers holder jeg på å skrive en reportasje som plutselig ble helt feil, så må endre og stresse med den en del. I kveld skal jeg til byen med Johanne og prøøøve å finne noen julepresanger.. Kommer aldri til å klare det. Ha en fin dag!

 • 28  Hei Hanne, jeg lånte t-skjorta di.

 • 43

  Vinneren ble KRISTIANE! Hun blir kontaktet på mail. Gratulerer :) Trekker vinneren av fargelinsene på fredag, tror jeg. (Du kan fortsatt melde deg på konkurransen HER)

  Som dere vet så fikk jeg extensions i posten i går (HERFRA). Spørsmålet mitt nå er om en av dere også har lyst på et sett? Har fått mulighet til å sette i gang ENDA en konkurranse her på bloggen. Bare at denne gangen kan dere altså vinne et sett med extensions, der dere kan velge mellom 50 cm clip on (verdi 599,-) eller 66 cm clip on (verdi 1099,-). Hvis dere har lyst til dette blir denne konkurransen satt i gang på fredag eller noe.
  Hørtes dette bra ut? Ja/nei?

 • 19

  Hvordan er hun som venn?
  Super!!

  Har hun blitt mobba før?
  Aldri direkte, fordi folk i Flekkefjord er for feige for sånt.


  Som dere ser så mobber Martine MEG............

  Er hun livlig?
  Ja, hun er full av liv!

  Er hun en av dem som skaper humor og liv i gruppa?
  Jepp, det er hun så absolutt.

  Får hun andre til å le?
  Jepp, hun gjør det. Men som oftest ler hun av seg selv mer en andre ler av henne, haha! Har ikke ord for hvor mye jeg har ledd gjennom tidene pga Martine! Word.

  Hvor lang tid bruker Martine på badet?
  Tyve minutter, ca.

  Når står hun opp?
  Hun står opp akkurat for sent til å rekke bussen. Neida, rundt hall syv-syv.

  Hvorfor rekker hun aldri bussen?
  Fordi hun alltid skal "bare gjøre det.." og "bare gjøre det...", og fordi hun ikke springer fort nok,hehe.

  Er hun blond?
  Hun har sine blonde øyeblikk, ja.....

  Liker hun pizza?
  Ja, hun elsker pizza!

  Kan hun synge?
  Hun er veldig flink! Bare MAS på henne om sangvideo.

  Kan Martine spille et instrument?
  Kan og kan... hun har vertfall gått i korps! (Martine: må bare legge til at jeg faktisk kan spille piano, gitar og de fleste blåseinstrumenter. SÅ DET SÅ!)

  Er Sondre og Martine søte i virkeligheten?
  Visste slike spørsmål ville komme... men ja, de er faktisk søtere i virkeligheten en på bilder.

  Ser de forelska ut?
  Oh yes, they do. Som sagt, de er utrolig søte!  Hvor lenge har de vært sammen og hvor lenge har de kjent hverandre?
  De har vel kjent hverandre siden sommeren 2010! Og har vært sammen siden 25 mai i år, altså et halvt år.

  Hva er hun mest fornøyd med, og hva er hun minst fornøyd med med seg selv?
  Øynene er hun mest fornøyd med, og minst fornøyd med armene....?  Er Martine vill?
  Ja.................♥

  Hva ønsker Martine og utdanne seg til?
  Oj, vanskelig valg. Enten vaskedame på gamlehjem eller ryddehjelp på Kiwi. Tuller.

  Hva trener Martine, og hvor ofte?
  Styrke, kondisjon, fotball. Det varierer veldig hvor ofte hun trener, noen uker 5 ganger i uka, og andre 2 ganger i uka...  Hvilken ketchup liker hun best?
  Idun. Hun hater Heinz.

  Hvordan holder hun kroppen sin så pen selv om hun spiser så mye smash?
  Lurer hun på selv og... men ja, hun trener jo en del, men ellers har jeg ingen idé...

  Hvilket humør pleier Martine ha på skolen?
  Det varierer veldig. Hun pleier være den som får alle til å le, men i blant har hun "bad-day" og da er hun hissig.

  Hvilken tannkrem bruker hun?
  Det vet jeg faktisk ikke.. hvis hun i det hele tatt pusser tennene da.........

  Hvilket merke på dopapiret bruker hun?
  Kreativt, Jenny.

  Har hun noen uvaner?
  Jepp, hun slår. Og hun er sterk. Sier litt om hvorfor jeg av og til har blåmerker.

  Hva ser Martine når hun ser i speilet?
  Seg selv, håper jeg.
  Hvordan er Martine når hun ser på film?
  For det første konsentrerer hun seg om å få i seg ALT godterier (jepp, ego), og ellers prøver hun å få med seg hver minste detalj i filmene. "Hold kjeeeft då. Plis ver stille, ellers slår eg"

  Pleier Martine å snorke?
  Jeppjeppjepp. Sjarmerenes............. Not.

  Er Martine god på Enøk-tilltak?
  Det vil jeg da IKKE tro.

  Hva er hennes høyeste ønske?
  Bli eier av Smash-fabrikken, eller noe sånt.

  Hva vil hun bli når hun blir stor?
  .....se lengre opp!

  Hvor kommer hun fra?
  Hovsherad, en liten plass på bondeland. Men bor nå i Flekkefjord.

  Går hun i 10ene klasse, 1. vidergående eller 2. vidergående?
  Hun går i 1. vidergående sammen med superkule Johanne.

  Hvilke aktiviteter/fritidsinteresser liker Martine og holde på med?
  Trening, være med folk, blogging, mat og ellers være sosial.

  Hva er ditt beste minne med henne?
  Har så utrolig mange når jeg tenker meg om.. hver eneste dag med henne gir meg verdifulle minner, fordi vi ler så mye, og har aldri vært med henne en eneste gang uten å le.

  Kan Martine virke bitchy i førsteintrykket?
  Ikke med folk hun ikke kjenner, nei..

  Viser hun noen gang følelser, griner eller snakker om "sensitive temaer"?
  Hun er ikke så veeeeldig god å skjule følelsene sine. Vi som er vennene hennes kan for eksempel veldig lett merke på henne om hun savner Sondre, om hun har hatt en dårlig dag eller om hun er veldig happy. Men har faktisk aldri sett Martine gråte.

  Er Martine og Kaia like i personlighet og annet? 
  Totalt ulike, på alle måter.  Hva er greia med fleskepannekakene?
  Haha, bare intern humor i Flekkefjord.

  Hvor jobber hun?
  Bakeren og treningssenteret i Flekkefjord    

 • 25

  Dagen etter at jeg hadde vurdert å bestille nye extensions, fikk jeg en mail fra www.soar.no. I dag fikk jeg lange, blonde og superfine extensions i posten. Mottok 2 pakker med 50 cm og en extensionshårbørste. Førsteinntrykket var utrolig bra, håret var glatt og mykt. Kommer nok en vurdering av håret etter hvert. Ser veldig lovende ut!

  Soar har markedets laveste priser, høy kvalitet, rask levering og god service. I tillegg til extensions (50 og 65 cm) så selger de fjær og hårdiamanter ++ Besøk nettsiden HER!


  Når det er mørkt døynet rundt blir bildene best i speil, med blits. Hater det. Skal legge ut bedre bildet av håret med extensionsene i når jeg får anledning til å ta noen og det ikke er svart ute OG inne. 

  Til dere som sier at jeg er 'finere' uten extensions; jeg kommer ikke til å bruke dem hver dag, så dere kan puste 'lettet' ut nå. Jeg føler meg myye bedre med langt hår, selv synes jeg at jeg ser finere ut med extensions. Derfor var det flott at de kom nå, fordi jeg vil veldig gjerne føle meg bra på julaften. Sånn, det var deeet. Grunnen til at jeg sluttet å bruke extensions er fordi det slet så på håret, derfor skal jeg ikke bruke disse hver dag.

  Bruker du extensions?

 • 29


  Skoene jeg har på meg er forresten støvler. Love them. Gikk til byen etter skolen for å være med Jenny å intervjue en byggeleder (skoleprosjekt). Nå sitter jeg bare å slapper av, snart jobb og trening etter det! Føler meg forresten utrolig snill som har satt i gang 2 konkurranser til dere, he he he. Kommer kanskje en til om ikke så lenge.

  Du kan vinne Almanakk HER og fargelinser HER

  Hatt en fin dag?

 • 253

  AVSLUTTET!
  Håper ikke jeg er den eneste som ikke hadde peiling på hva almanakk var før jeg fikk en mail i går kveld? Haha.


  Fakta:
  -Du velger bilde, tekst og farge frem. og baksiden.
  - 12 måneders ukeplanlegging, med ditt design, helt i farge.
  - Trykt side med eieropplysninger.
  - Valgfrie sider på slutten, med årsoversikt dersom man vil.
  - Tre størrelser å velge mellom.
  - Tykt skrivevennlig papir og stabilt beskyttelsesomslag.
  - Smart strikk som holder sammen almanakken din.
  - Plastlomme medfølger og spesiallinjal som bokmerke.


  Prøvde meg litt frem tidligere i dag, og tror forsiden på min kommer til å se slik ut:

  Sorry for uklart bilde. Det var enkelt å lage og veldig oversiktlig. Skal legge ut bilde av den ferdige almanakken når jeg får min i posten (vet ikke om jeg skal ha den sånn her). Du kan bruke hvilke som helst bilde på både bak- og fremside. Som dere ser så har jeg valgt å bruke et bilde av meg og min fine kjæreste! 

  Hvis du vil teste ut eller kjøpe en så kan du gjøre det HER! Dette kan f.eks. bli en veldig fin julepresang.

  Det du må gjøre for å være med i konkurransen er å like facebooksiden deres HER og skrive emailadressen din i kommentarfeltet.

  Konkurransen avsluttes på onsdag. Lykke til!

 • 15
  Slapper av etter en lang dag på Sørlandssenteret med de beste jentene i verden. Stress, men koselig. Synes litt synd på folka som satt i samme vong som oss på veien hjem, vi blir ganske ville og snakker en del når vi er sammen. Trekker vinneren av linsene i løpet av uka, så det er fortsatt muligheter for å melde seg på (her). Hvis alt går etter planen så kommer det en ny konkurranse snart.

  Hatt en fin dag?

 • 340

  AVSLUTTET!  Da setter jeg i gang en konkurranse i sammarbeid med lensstore.no. På bildene over har jeg på mine sponsede linser, jeg har disse linsene i fargen India. 

  De linsene dere kan velge mellom er FreshLook ColorBlends, FreshLook Dimensions og SofLens Natural Colors.
  Trykk på navnene for å komme til de forskjellige linsene. Anbefaler dere å lese om alle.


  Det dere trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like facebooksiden til lensstore HEEEEEER (dette blir sjekket)! Du må da altså skrive at du har likt siden OG skrive emailadressen din i kommentarfeltet.  Vinneren blir kontaktet på mail, vinneren forteller da hvilke linser h*n vil ha.

  Trekker tilfeldig. Lykke til!

 • 29


  Heh, bildet er tatt i dag ja (I wish). Akkurat nå står håret til alle kanter, jeg har tidenes rema 1000 bæreposer under øynene og jeg må på jobb om ca 20 min. Gleder meg faktisk, liker jobben min. Ha en fin dag! 

  (jobber på bakeri forresten) 

 • 11

  Thumbs up for å se sykt våken ut. Ingen mening med bildene, tatt for dritt. Trøtt, sliten, jobb i morgen. Smil og vær glaaaad. God natt!

 • 9
  Akkurat nå sitter vi å spiser chips og venter på at pizzaen skal bli ferdig. Blogger fra Louise sin IPad atm, ikke misunnelig i det heeele tatt. Skal som sag på jobb i morgen og julebord på kvelden, så blir nok ikke så mye blogging. Hvis alt går etter planen så poster jeg konkurransen etter jobb i morgen. Ha en fin kveld! Planer for kvelden? Går forresten ikke an å legge inn bilder.
 • 22


  Siden så mange spør; Fikk smykket av Sondre etter at han hadde vært i Tyrkia. Det går helt sikkert an å få fikset et likt et her i Norge. Koselig at dere liker smykket, det gjør jeg og :) Blir glad av å ha Sondre sitt navn hengende rundt halsen. 

  Skal prøve å få blogget før jeg stikker til Louise, men er ikke sikkert at jeg får tid. Nå må jeg rydde og fikse meg, Jenny kommer om noen få minutter (hvis hun overlevde skogsveien). Ha en fin helg alle sammen!

 • 58


  Jeg er så glad for tiden, og kjæresten er den største grunnen til det. Vet ikke hva jeg hadde gjort uten han! Helga vi nettopp hadde sammen gjorde så utrolig mye for humøret mitt. Er så glad for at vi klarer å holde sammen til tross for avstanden! Fint å tenke på at jeg har en i livet som elsker meg for den jeg er og som gjør alt for å gjøre meg glad. Jeg er heldig.

 • 18

 • 26


  Har som sagt hatt fri i dag, var deilig å få sovet lenge og få tatt bilder til sminkeinnlegget flere av dere har spurt etter i flere måneder. Hehe, treiga. Har vært på jobb og måtte gå hjem i pøøøsregn. Ellers er livet topp for tiden og jeg går rundt og er unormalt glad. Denne helga er jeg veldig opptatt, så blir nok ikke mye blogging. I morgen skal jeg på jobb og i selskap, lørdag jobb og julebord med rockeklubben, søndag stikker jeg til Kristiansand med jentene. Tror denne helga kommer til å bli braaa!

  Tusen takk til Sophie for det søte hun skrev i slutten av dette innlegget forresten. Ble overlykkelig!

 • 24


  Foundation: Bytter på disse to, klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg synes er best. Som dere ser så er begge fra Maxfactor og begge i fargen 60.


  Pudder: Fra H&M, veldig lyst. Farge 14. Solpudder: Fra Elizabeth Arden. Blusher: Fra H&M


  Mascara: Fra Loreal Eyeliner: Fra Viva La Diva Øyenbrynsblyant: Artdeco
  Fra venstre: Carmex, Sephora, Loreal og Maxfactor

  Endelig? Selvfølgelig bruker jeg ikke alt dette hver dag. Ikke spør om priser, for de er jeg veldig dårlige på. Leppestiften fra Sephora kjøpte jeg i Frankrike, og må kjøpes over nett. To pudder fra H&M fordi jeg gikk tom og ikke hadde råd til noe annet, fant ut at de funket ganske bra så fortsatte å kjøpe dem. Solpudderet er veldig dyrt (nesten 400 kr), så da er det greit at de andre jeg bruker er såpass billige.  Som dere ser så gadd jeg ikke å skrive noe under øyenskyggen. Det overlever dere.

  Bruker du noe av det samme?

 • 35

  Tror aldri jeg har skrevet et innlegg om hvilken blogg som er min favoritt? Jeg leser ikke så mange blogger lengre, men har et par jeg klikker innom hver dag. Blandt disse er det ei jente, som blogger helt utrolig rått og som virkelig skiller seg ut. Vil tippe at utrolig mange der ute dømmer henne etter utseende. Denne jenta har utrolig mange meninger, skriver ekstremt bra, og har ofte lange meningsfulle innlegg. Tror nok at de fleste av dere fikk med dere den tiden da alle bloggerne skrev om pelsindustrien? Denne jenta skrev de beste innleggene, ga mest informasjon og viste størst engasjement. 

  Ikke bare er hun flink til å skrive og vise hvor engasjert hun er i div. saker, men denne jenta har i tillegg et slående utseende som jeg vet at mange drømmer etter å få. Kan vel bruke dette innlegget til å si hvor sykt godt hun passet brunt hår. Tipper de fleste har skjønt hvem jeg snakker om; ingen andre enn Sophie Elise! Hvis det er noen av de nåværende på topplista som virkelig fortjener å være nr 1, så er det henne. Hun blogger mye, og på en eller annen måte så klarer hun å få alle innleggene til å være interessante. Jeg virkelig digger Sophie. Hun er sterk, men samtidig tør hun å vise følelser. Hun er ærlig og ikke redd for å sette på plass folk (i bloggverdenen kanskje helst leserne hennes). Hun skriver om dype temaer og en del om meningene hennes.

  De fleste av dere vet nok alt dette allerede (håper jeg). Likevel så følte jeg for å skrive et innlegg om henne. Ikke bare fordi mange av dere har spurt om jeg kan lage et innlegg om min favorittblogger, men fordi hun fortjener slike innlegg. Noen som husker dette innlegget jeg skrev om henne? Mange av dere likte det og var enige, andre ikke. Det var faktisk så mange som hadde linket til innlegget på bloggen hennes at hun leste det og kommenterte. Made my day!

  Det er så utrolig mye mer bak denne jenta enn utseende hennes. Synd at enkelte folk bare ikke ser det!  Gikk forresten på møte med rockeklubben rett etter skolen, en tur i byen med Inga etter det og kom nettopp hjem fra trening med Jenny. Derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Nå ringer snart kjæresten min, så må avslutte. Håper dere alle har hatt en fin dag!

  Hvem er din favorittblogger?

 • 62


  Det jeg fikk i posten i går var linser fra lensstore.no!Selv synes jeg at forskjellen er stoooor. Det at jeg både har midtskille og mindre mascara på i dag er nok medskyldig i forskjellen. Ellers er jeg veldig fornøyd og synes nesten at det var finere med denne fargen.. Hadde egentlig planer om å legge ut et mye bedre bilde, men siden det var bekmørkt når jeg kom hjem, får dere nøye dere med dette. Har 'fri' på torsdag, så da får jeg prøve å tatt bedre bilder, da legger jeg nok ut bilde av sminken jeg bruker og.

  Jeg har disse linsene i fargen 'India'. Fargen er litt svak, slik at min normale grønn/grå farge slipper gjennom. Jeg har aldri brukt linser før, så det var ganske uvandt. Slet en del med å få de på og, haha.

  Har som sagt planer om å ha en konkurranse. Der du kan vinne valgfrie fargelinser fra lensstore. Ja eller nei til dette? 

 • 17

 • 18


  Kom hjem til en pakke som hadde kommet til meg i posten. Hva som var inni den får dere vite i morgen. Hvis dere er interessert så blir det konkurranse der du kan vinne produktet! Nå må jeg dra meg selv ned på jobb, ha en fin kveld alle sammen!

 • 15


  Sitter nå å ser på min tredje film, har sovet en del og fryst meg ihjel i Skien. Når jeg kommer hjem får jeg slappet av i ca 2 timer før jeg må på jobb. Vurderer å trene etterpå? HEHE TVILER. Vi kjørte fra Kristiansand for ikke så lenge siden. Er utrolig sliten nå, gleder meg til å komme hjem. Var veldig godt å få en dag ekstra hos Sondre, denne helga har vært helt fantastisk! Har forresten funnet ut noe suuper interessant;  jeg kjører tog oftere enn vanlig personbil, frivillig. Kult.

  Hatt en fin helg? 

 • 13

  Heihei! Kaia her, jeg skal ikke lage et innlegg å skrive at jeg er best osv.. for det er bare teit. Jeg ville bare si at Martine fortsatt er hos Sondre pusen, og kommer jo ikke hjem før i morgen. Så tenkte jeg som den søte søsteren jeg er at jeg bare kunne skrive et innlegg, bare for gøy. 

  Jeg er ikke SÅ kjent her på bloggen, er vell flest bilder av perla som kommer ut. Egentlig greit, er ikke så veldig ivrig foran kamera.

  Husker dere den spørsmålsrunden der Johanne svarte? Ja, jeg leste kommentaren deres der. OG de fleste av dere skrev ''jøss! vi to er SÅ like''. Herregud hvis vi har så mange martiniuser der ute så er verden syk. Johanne var nok litt for snill på de svarene. 

   Paris 2011


  Gardemoen 2009 på vei til Bulgaria. Jeg kledde meg som en gutt, martine gikk med bukser som ikke hang i hop.


  Og når vi kommer til et speil på et blunk så er trutemunnene framme.


  Dette ble et langt og dårlig innlegg. Sorry. Men bedre en ingenting.
   

 • 22

  Blir ikke blogging før mandags kveld eller tirsdag. Gadd ikke ta med kameraet mitt fordi Sondre sa jeg bare kunne bruke hans. Kameraet funker fint og alt det der, men ledningen man må ha for å overføre bildene til dataen er borte. Så da står vi igjen med et kamera som ikke kan brukes. Litt (veldig) irriterende, but shit happpens. Kameraet har heller ikke 'normal' minnebrikke, så den måten av bildeoverføring funker heller ikke.

  Ha en fin helg da!

 • 17


  Avisen Agder sin adventskalender! Hahahahhaah, made my day.

  Vet ikke om det blir mer blogging i dag. Det er dritfint vær ute og jeg skal kjøre tog hele dagen, he he. Gleder meg vertfall til å komme til Larvik igjen, skal bli deilige å komme meg litt bort. Ha en fin dag!

 • 18


  'Happy endings were never handed out. You had to fight for them, earn them with bruised hearts and sacrifices.'

  Sorry for sen blogging, men det gikk plutselig ikke an å overføre bilder fra kameraet til dataen. Nå holder jeg på å rydde og pakke til i morgen. Som jeg har sagt tusen ganger før; så reiser jeg til Sondre i morgen. Klarer ikke å beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se gutten min igjen! Ha en fin kveld!

  Hva har du gjort i dag?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde