Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

33

Håper dere alle får en suuperfin kveld! Nå skal vi ned til Hanne og spise kalkun og oreokake til dessert. Hadde det ikke vært for Hanne så hadde jeg måttet nøye meg med frossenpizza i dag! Satser på at det blir en bra kveld, til tross for det dårlige været. Skal huske å ta noen bilder i kveld, er det noe jeg er dårlig til, så er det å ta bilder når det faktisk skjer noe. GODT NYTTÅR


 • 23
  Jeg stresset alt for mye med å lage et ordentlig innlegg om mitt 2012. Så da tok jeg heller å plukket ut bilder fra hele året og laget en giiiga collage ut av dem! Synes egentlig at året har vært ganske bra. Ut ifra det jeg har lest og selvfølgelig husker selv, så var det første halvåret ikke noe å skryte av, det så man veldig godt på bloggen og. Liker best blogginga mi når sommeren begynte og frem til nå. Jeg har vokst utroolig mye i løpet av dette året, og lært masse om meg selv! Jeg er ikke samme person som jeg var for 1 år siden, noe jeg nesten er litt stolt over å si. Jeg er glad jeg har de erfaringene i livet som jeg har, og at så mange skulle komme i løpet av 2012 var jeg ikke forberedt på, men det har gitt meg veldig mye tilbake. Noe jeg er glad for. Jeg har virkelig troen på det nye året! Har gått inn for at jeg skal jobbe mer med bloggen, og prøve å forbedre den veldig. Kanskje til og med begynne med videoblogger(!!). Haha! Jeg gleder meg alltid til å starte på nytt, og hva gir deg vel en bedre sjanse til å gjøre det enn ett nytt år? Denne ganga gleder jeg meg!

  Lykke til i 2013 alle sammen! 

 • 18  Mange av dere tror tydeligvis at jeg kan synge. Det har seg altså slik at ikke alle har fått denne unike gaven til å treffe de rette tonene og få folk så fascinerte at de faktisk vil høre på deg. Jeg elsker å synge, bare ikke alene foran folk, og ikke på bloggen. Kanskje en gang, i fremtiden. Har jeg noen gang fortalt dere at jeg begynner å le når jeg blir nervøs? Ikke bare litt, men kan få skikkelig latterkrampe. Har fått noen spørsmål om jeg spiller noen instrumenter. Jeg har spilt piano i 4-5 år, og angrer veldig på at jeg sluttet. Kan så godt som ingenting nå. Jeg spilte cornet i korps i 6 år, og stortrivdes alle dagene i året utenom 17 mai egentlig. Ellers har vi alltid hatt gitar her hjemme, så spilte en del før. Vi har piano og trompet og, så egentlig ingenting som hindrer meg i å begynne å spille igjen. Musikk har alltid vært en stor del av hverdagen min, og med mindre jeg brått blir døv, så kommer det til å være det frem til den dag jeg ikke eksisterer lengre. 

 • 20

  Til rosa tupper har jeg brukt Color Rub fra Soar.no. Dere finner dem HER! Er en stund siden jeg tok i fargen, så den har falmet litt siden da. Funker ganske bra og er lett å bruke! Alt du trenger en en vannflaske til å spraye på vann i håret, så gnikker du bare Color Rub i det våte området (jeg liker best å gjøre det med fingrene). Det er også lettere å gjøre det på extensions som du legger på et håndkle eller lignene, enn å gjøre det direkte på håret. Tar kortere tid. Lufttørk håret etterpå. Fargen sitter bedre i hvis du bruker rette/krølltang på det etterpå. Jeg slet litt med å få det til å se bra ut første gang, men andre gang gikk det mye bedre.

 • 55  Image and video hosting by TinyPic

  Elsker kjolen min fra Stylegodis.com! Den passer meg heelt perfekt, så var veldig heldig med den. Jeg har den i størrelse S! Glemte selvfølgelig å ta bilder av kjolen bakfra, men direktelink til kjolen og flere fine bilder av den finner dere HER! Er utrolig fornøyd, og gleder meg til å bruke den i morgen! 

 • 15

  Våknet for ikke så lenge siden, må nesten dra meg opp av senga snart. Tenkte å ta bilder av nyttårskjolen min i dag, siden jeg mest sannsynlig får dårlig tid til det i morgen. Skal sminke hele tre av venninnene mine i morgen, og blir vel hår på hun ene og. Burde nesten ta penger for dette her snart! Neida (joda). Gleder meg faktisk veldig til det nye året. Tror det kommer til å bli veldig bra! Er en del ting som skjer, og jeg tror det blir dritbra. Har forresten tenkt tanken om å lage et innlegg med et par bilder fra hele 2012, måned for måned. Har gått gjennom arkivet mitt litt nå, og må si jeg har forandret meg en del. Til det bedre. Tidlig i 2012 var jeg jo egentlig rett og slett bare super emo, men var mye flinkerer til å skrive lange tekster. Med betydning. Kanskje starte litt smått med det igjen? 

  Ha en fin dag :)

 • 14

  Den store hemmeligheten avsløres ENDELIG! Hahah. Det hele skjer i PHOTOSCAPE! Dere kan laste det ned via google, bare søk. Det funker forresten ikke på Mac, har jeg hørt. Alt dere trenger å gjøre er å trykke på ''Filter'' for så å trykke på ''Støv'' der dere kan justere på hvor kornete dere vil ha bildet. Hvis dere ser på verktøylinja, så er det på ''Koble bilder'' jeg setter sammen bilder. Jeg lager gif i ''Animert gif''. Bare litt ekstra info som mange av dere har lurt på. Vær så gooood!

 • 19

  En liten titt på hvordan jeg har klærne mine nå. Har egentlig aldri hatt så veldig lyst på denne ordninga, på grunn av at 8 av 10 du snakker med på gata har et klesstativ som dette. Uansett, så synes jeg at det ser dritkult ut! Den vanligste måten å bruke disse er vel å ha ett stativ, med ''de fineste klærne på''. Jeg valgte tre stk, og hang opp det meste av klær. Føler jeg er i en klesbutikk når jeg skal velge noe å ha på meg, haha. Som jeg skrev i forrige innlegg, så har jeg troa på at dette er en bra ordning for et rotehue som meg. Så har jeg oversikt over nesten alt jeg har, så slepper jeg å dra ut alle klærne i klesskapet for å finne ett plagg. Fornøyd! Får veldig mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine ''kornete'' sånn som på bildene over, tenkte å lage et innlegg om det i kveld.

  Ha en fin kveld :)

 • 18


  Våknet, tok en lang dusj, gikk til byen med Hanne, ryddet grundig gjennom hele rommet. Kastet tre søppelsekker med søppel fra rommet, og etter at Jennny og Hanne hadde plukket ut tre bæreposer med klær til seg selv, sto det igjen en stor til å gi bort. Endelig ferdig! Mye stress, men verdt det. Vi har herpet et skap og jeg har fått klesstativ på rommet. Noe jeg virkelig trengte! Jeg er personen som drar ut alt i skapet for å finne ett plagg, så det å ha oversikt over alt kommer til å gjøre det mye lettere. Håper jeg. Kommer nok til å finne en fin måte å rote det til, men skal skjerpe meg i tillegg. Så blir blir bra. Nå kan jeg kanskje endelig legge ut bilde av rommet mitt? Får så utrolig mange spørsmål om det at dere aner ikke. Har fortsatt VERDENS styggeste teppe på rommet da, men forhåpentligvis blir det og gjort noe med i løpet av neste år. 

  Har rett og slett hatt mer enn litt å holde på med i dag, så det er grunnen til dagens fravær. Blogginga har ikke vært suuperbra i det siste, men den skal bli bedre. Hehe. Nå skal vi ut en tur! Ha en finfin kveld :)

 • 46


  Jakke Choies.com Skjorte Sand Solbriller H&M Bukse Bik Bok 

  Elsker den nye jakka mi fra Choies.com!! Var akkurat det jeg trengte og jeg kunne faktisk ikke ha blitt mer fornøyd :) Har den i M, og den sitter perfekt! Direktelink til jakken HER
  http://www.choies.com/product/locomotive-zipper-wool-black-coat-with-leather-splicing

  Har vært på møte i Fjellparken og litt rundt i byen etter det. Nå sitter jeg og bare snakker med Jenny, skal snart fikse henne. Vi skal tydeligvis ut i dag! Må stikke hvis vi skal rekke å komme oss noen vei. Ha en fin kveld :)

  //Sponset

 • 24  Besøk og middag om litt, så stikker jeg ned i Hvelvet. Rockeklubben arrangerer konsert der i kveld. 21.00 åpner vi dørene, KOM! Prøvde å ta noen ok bilder i dag, men de ble virkelig bare dårlige. Så da lar jeg heller bare vær, iphonebilder og speilbilde gjør alltid susen. Ha en fin dag videre :)

 • 27
  Jeg får ofte spørsmål om hva jeg liker best med meg selv. Hvis jeg må plukke ut en ting på meg selv, som jeg liker best - så må det bli øynene! Noen tror vel at jeg bare safer med å si øynene, og at jeg egentlig vil si noe drøyere, feks rumpe, men ikke gjør det fordi ingen kan jo innrømme at de liker noe ''såå drøyt'' med seg selv? Haha, skal ikke gjøre om dette innlegget til noe negativt der jeg buler ut om alle meningene mine om dagens samfunn. Nei, jeg er rett og slett bare utrolig fornøyd med øynene mine! Jeg trenger ikke å bruke falske øyenvipper (har faktisk aldri prøvd det en gang), noe som jeg er veldig glad for. Ser så stress ut! Får ofte spørsmål om jeg bruker løsvipper, så her fikk dere svar på det! Jeg vet at øynene mine ofte ser blå ut på bilder, men de er egentlig grå-grønne. Haha. Så den blåfargen dere ser er vel egentlig grå, men med redigeringa på bildet gjør det dem vel blå. Jeg mener at øynene sier masse om en person, og at det å lese en persons følelser gjennom øynene er utrolig. Det første jeg legger merke til ved en person er øynene, og de er de første som ''fanger'' meg. Så alt i alt; øynene er det jeg liker best med meg selv, og egentlig på andre og!

 • 15

  Vinneren av extensions fra Californiahair.no ble MALIN (Trykk på navnet for å komme til bloggen hennes)! Gratulerer :)


  Genser H&M

  Her har jeg på to pakker extensions fra Californiahair.no i fargen #613, 50 cm lange. Jeg må ha to pakker for å dekke mitt rett avklippede korte hår. Utrolig dårlig lys på bildene, alt ser jo helt gult ut. Uansett, så skal jeg få tatt bedre bilder med håret i løpet av få dager! Utrolig deilig å ha langt og mykt hår igjen! Jeg synes helt klart at jeg passer langt hår best, føler meg veldig mye mer komfortabel med det!

 • 11


  Sko DNA Bukse Zara Jakke Gina Tricot Lue Lindex

  Hadde en utrolig fin kveld i går! Plutselig forsvant tiden, og fikk verken postet antrekk eller vinneren av extensions. Tenker å bruke samme kjole på nyttår, så da får dere heller se den da! Extensionsvinner kommer i løpet av dagen, så det er bare å melde seg på til da! Omtrent alle pakkene jeg fikk i går var håndplukket (med andre ord; ingen av dem kom som et sjokk på meg), men jeg liker det egentlig bedre sånn, enn at jeg får noe jeg aldri kommer til å gå med.  Jeg gleder meg alltid mest til maten uansett. Den smakte som vanlig helt nydelig, flinke bestemor! 

  Legg forresten merke til de nye extensionsene mine på bildene over! Er veldig fornøyd, igjen. Denne ganga har jeg farge #613, og de er selvfølgelig fra Californiahair.no! De hadde ikke inne 613 Honey, som jeg egentlig liker best, men heldigvis passer 613 like bra! I dag skal jeg nok ikke gjøre så veldig mye, ligge på sofaen og spise mest sannsynlig. Hvis jeg orker stikker jeg nok å trener i kveld, men vi får se. Frister ikke så veldig, for å si det sånn.

  Ha en fin dag :)

 • 20

  Bare et kjapt innlegg for å ønske dere alle en utrolig fin jul! Våkna opp til null julestrømpe og har heller ikke hatt kalender i år. Så var litt sørgelig. Helt til jeg fikk masse sjokolade, nye extensions og verdens fineste julekjole i posten! Alt ble brått veldig mye bedre :) Vi skal feire jul hos bestemor og bestefar på Haua (Hauge i Dalane). Tror jeg skal få tid til å ta bilder av kveldens antrekk og legge det ut før vi drar :)

   

 • 12
  Tights Monki T-skjorte Carlings Lue Cubus

  Mellom 08.00 i går morges og 03.30 i natt var jeg hjemme en time. På den ene timen sov jeg. Har vært på jobb, solgt billetter på to julekonserter og så gikk jeg ut! I dag har jeg vært heelt utslått og brukt store deler av dagen på å sove og ligge på sofaen. Kan ikke helt tro at det faktisk er jul allerede i morgen! Nå er jo ikke jeg helt juleperson, og julefølelse kan jeg ikke huske sist jeg fikk. Kunne godt ha ligget på en strand ned i varmere strøk nå, for å si det sånn. Det begynte selvfølgelig å snø igjen i dag da. Alt hadde nesten forsvunnet, så våkner jeg opp til snøstorm. Vi fikk snø 1 desember, så forsvinner den nesten helt, så kommer den igjen lille julafta. Hvem planla dette? Neida. Morsomt. Koselig. Snø på julafta må det være. Skal slutte av her, mer uniteressant kunne det nesten ikke bli.

  Trekker vinneren av extensions i morgen, PÅ SELVESTE JULAFTA! Tenkte det passa greit :)

  Håper alle har hatt en finfin dag, og at alle får en super dag i morgen :) Har planlagt litt flere oppdateringer da, så det eneste som gjenstår er bare å gjennomføre dem. 

 • 22  Tusen takk til alle som velger å stemme på meg fremfor de andre semifinalistene i kategorien ''Beste dagens outfit''! Setter utroolig stor pris på det! Litt må jeg jo reklamere, men skal love å ikke gjøre mer enn at jeg lager dette egne innlegget. Dere aner virkelig ikke hvor gira jeg ble da jeg fikk mail om at jeg var en av ti semifinalister! Igjen: Tusen takk til alle som nominerte meg :)

  Hvis dere vil stemme på meg, så trykker dere på teksta ''Gi din stemme''. Det kan dere gjøre HER! For å se de andre kategoriene og de andre semifinalistene, kan dere klikke HER!

 • 29  Lue Lindex Tights Gina Tricot Skinnjakke Carlings Vest Vet ikke

  Kjøpte denne etterlengtede lua og denne elskabare tightsen i Kristiansand i går. Hadde en utrolig koselig, men stressende hastetur rundt i Kr.sands gater! Er helt komplett håpløst forelska i både lua og tightsen. Fikk en del blikk både på skolen og her i byen, men det er sånn jeg liker det. Sånn det skal være! Ulemper med tightsen er at den drysser en del og at trående mellom beina henger fast i paljettene der, haha. Småting bare, selv om det er litt irriterende. Elsker den uansett. Har fått en del nye kule klær for tiden, også er det jo jul om et par dager, da blir det mer. Gleder meg til å vise dere fremover! 

  Har ikke helt lagt planer for kvelden enda. Hanne vil ha meg med å trene, men må si at det frister mer å sitte i sofaen og gnafse på chips resten av kvelden. Får se hvor jeg ender opp! Har såvidt trent de to siste ukene, så burde vel kanskje få ræva i gir og komme meg ned på treningssenteret, men ja. Lenge leve chips.

  Ha en finfin kveld :)

  TIL ALLE SOM TROR AT JEG FRYSER IHJEL: Ull er en fantastisk ting. Dere burde prøve det. Jeg bruker hansker og skjerf, men tar det av på bilder hvis det har seg sånn at jeg ikke hadde gått med det hvis det ikke hadde vært kaldt. Jeg bor også på sørlandet, og gradestokken hos oss ligger på rundt 0 for tiden. Vi har nesten ikke snø igjen. Så det er nok ikke like kaldt hos oss som i resten av landet :) 

 • 485

  AVSLUTTET
  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Californiahair.no! Det du kan vinne er en pakke extensions med valgfri lengde og farge! Har skrevet et innlegg om Californiahair sine extensions HER, hvis noen vil lese! Avslutter konkurransen om et par dager. 


  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  -  Like californiahair sin facebookside HER
  - Skrive mailadressen din i kommentarfeltet   LYKKE TIL :)

  Stikker til Kristiansand nå, så blir ikke mer blogging i dag! 

 • 21

  Tuusen takk til dere som har nominert meg til Vixen Blog Awards! Var så heldig å bli en av ti semifinalister i kategorien ''Beste dagens outfit''! Setter veldig pris på det, og det gir meg veldig mye motivasjon :) HER kan dere se alle kategoriene, og HER kan dere se de andre semifinalistene i ''Beste dagens outfit''! 

  I dag hadde vi ''kosedag'' på skolen. Ett opplegg for jentene, og ett for guttene. Vi lagde marsipanfigurer (haha) og var i kinosalen og så film. Guttene lagde kake og pizza, haha. Ellers hadde vi langdag, noe som alltid er like festlig. Var på Kaffebørsen i et par timer med fine Trine. Veldig koselig! I morgen stikker jeg en tur til Kristiansand med Jenny og Johanne etter skolen, men jeg poster en konkurranse før vi kjører, så blir det vertfall noe aktivitet her! Sov godt alle.

 • 27
  Genser Romwe.com Skinnjakke Carlings Vest Vet ikke Bukse Vero Moda Sko H&M Smykke Bik Bok

 • 22


  Elsker den nye genseren min fra Romwe.com! Prøvde å finne den inne på siden nå, slik at jeg kunne linke til den, men fant den ikke i forbifarta (klikk HER for å se andre gensere). Romwe har utrolig mye kult! Sitter å drømmer meg bort i alle de fine plaggene! Genseren ble litt rar i fargen på bildene over på grunn av redigeringa, men skal bruke den i morgen, så da kommer det nok bedre bilder!

  //Sponset 

 • 32  Smykke Bik Bok Jakke Levi's Kjole Cubus (ja, det er en kjole)

  Fikk plutselig dårlig tid i dag morres, selv om jeg ikke forsov meg eller noe. Så kasta bare på meg dongerijakka. Likte egentlig kombinasjonen av noe ''enkelt'' og noe litt mer pyntet. Tror ikke jeg fikk tatt noen bra bilder til det innlegget jeg snakka om i går, men vi får se, skal gå gjennom dem nå. Tar det bare en annen dag hvis ikke! Sovna et par min for lenge og et par ganger for ofte på skolen i dag. Slet skikkelig med å holde meg våken. Satt også ved siden av en fremmed jente på vei hjem i dag, jeg måtte sitte ytterst. Med andre ord; ingen plass å legge hodet for å sove. Så trøtt som jeg var, så lå jeg å duppa av hele tiden. Våkna liksom akkurat rett før jeg lå med hele meg over henne. Stakkars jente, bli overfalt på bussen. Skal på trening i kveld blant annet. Frister svært lite, men det skal gjennomføres! 

  Ha en fin kveld :)

 • 25  En liten sneak peak på hva jeg kommer til å gå med i morgen. Hvis jeg får tid, så kommer det et et litt spesielt innlegg som har blitt etterspurt. Har aldri gjort dette før, men kan jo bli spennende å prøve. Nei, det er ikke så spesielt, men gøy med noe nytt er det vel alltid. Har egentlig ikke satt av noe tid til blogg i dag, så begge innleggene kom veldig på sparket. Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden, og skal i dusjen nå, før jeg legger meg. Kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til å sove. God natt :)

  Hadde forresten rekord i statistikken i går, hele 8711 unike folk var innom! Vet jo at dette er fordi det var både søndag (alle sitter på dataen på søndager) og på grunn av intervjuet, men gøy likevel!! Tusen takk til alle som stikker innom bloggen min, og en ekstra takk til de som legger igjen en kommentar. Dere aner ikke hvor glad jeg blir :)

 • 27

  Andrearungholm sin instagramprofil HER!


  Annaflydal sin instagram HER!


  Ingvildfredvang sin instagramprofil HER!


  Junestendsrud sin instagramprofil HER!


  Linemarcussen sin instagramprofil HER!


  Ninafaktisk sin instagramprofil HER!


  Odahenriette sin instagramprofil HER!


  Renatesandbergs sin instagramprofil HER!


  Rundes sin instagramprofil HER!


  Viktoriaopsahl sin instagramprofil HER!


  Her er en ny runde med instagramprofiler! Skal jeg legge ut fler? Isåfall så kan dere skrive dere på en gang til HER, for større sjanse til å bli trukket ut! Trekker fortsatt helt tilfeldig ut ifra dem som har skrevet seg ned. :)

  Som dere ser så har jeg da byttet header igjen. Likte den faktisk tusen ganger bedre enn den forrige. Ja, det er meningen at skrifta skal dekke halve trynet! Likte det sånn. Inspirasjon med skriva stort over hele bildet fra Benny sin blogg HER! Hva synes dere?

 • 27
  Hatt en veldig fin dag, våknet opp i senga til Hanne med sminka smurt ut over hele trynet. Ble en bra kveld i går! Begynte å bli en stund siden sist jeg var ute, så var gøy. I dag har jeg bare slappet av og vært i byen med jentene. Så forresten at intervjuet med side2.no hadde kommet ut, dere kan lese det HER! Veldig gøy! :)

  Hvis jeg skal ha noen som helst sjanse til å komme meg opp av senga i morgen tidlig, så burde jeg virkelig legge meg snart. Helt utrolig hvor trøtt jeg er om morgenen. Forsover meg alltid hvis jeg legger meg etter 12, haha. God natt :)

 • 27
  Nå stikker jeg en tur til byen med jentene! Ha en fin dag :)

 • 14

  Bare en kjapp oppdatering for å si hei og hade. Hvis dere vil ha noe å underholde dere med om meg, så har fine Malene skrevet et innlegg om ''hennes syn på meg'', fortalt litt om hvordan jeg er i virkeligheten osv. Veldig gøy å lese! Love you Malene, du er så herlig. Hun har også lagt ut noen veldig flotte bilder av meg fra styggetia mi. Tro det eller ei, men de hun har lagt ut var de ''fineste'' av de hun fant. Hehe. Jeg virkelig hater så godt som alle bildene av meg fra alderen 13 til 16. Yesyes. Les innlegget HER! Random bilde jeg tok i farta under, og en finfin sang. Jeg blir faktisk aldri i så godt humør når jeg er ute, enn når jeg får velge sang. Lykkerus. Vet ikke hvor glade alle andre blir da, men det får være deres sak. • 23

  Rolling Stones t-skjorte fra Madlady.se, direktelink HER!

  //Sponset

 • 18

  Out
  Sko DNA T-skjorte Madlady.se Bukse Gina Tricot

 • 72

  Amandafoot sin instagramprofil HER!


  Annemathildes instagramprofil HER!


  Claraingqvist sin instagramprofil HER!


  Eivindholtet sin instagramprofil HER!


  Evelineelise sin instagramprofil HER!


  Leastu sin instagramprofil HER!


  Lydiawho sin instagramprofil HER!


  Madelenlisella sin instagramprofil HER!


  Rebeccaengh sin insagramprofil HER!


  Victoriaoulie sin instagramprofil HER!


  Haha, måtte gi opp det å gå gjennom alle. Håper det er forståelig nok! Derfor tok jeg bare å trakk ti helt tilfeldige. Hvis dere vil at jeg skal trekke og legge ut fler, så skriv ja elns i dette innlegget!

 • 102

  I løpet mitt liv som blogger har jeg fått ramset opp en laaaang rekke med folk som dere synes at jeg ligner på. Noen mer like enn andre, andre helt uforståelige. Får hørt daglig at jeg ligner på diverse folk! Jeg som prøver å være unik og spesiell osv... well, fuck that? Heh. Neida. Tenkte vertfall at dere kunne skrive ned en eller flere personer i dette innlegget som dere mener at jeg minner om/ligner på! Legg gjerne med link til et spesielt bilde eller noe. Vet at dere har et par folk på lager, så det burde egentlig bli nevnt en del forskjellige personer her. Haha!


  Bildet er ikke tatt i dag. Skroll nedover så finner dere info om klærne i eget innlegg.

  Er i veldig dårlig form, har sovet lite de siste dagene og humøret er greit på bunn. Gjorde det vel ikke noe bedre at jeg gikk på Hobbiten i natt. Var ikke hjemme før kl 3! Hatt både foredrag og stil i dag, begge gikk vel helt greit! Angrer ikke da. Hallo, litt yolo må man jo være. Bra film! Nå skal jeg ligge på sofaen, sove og spise. Ha en finfin kveld!

 • 39
  Jakke Urban Outfitters BH Madlady.se Skjorte Cubus Solbriller H&M

  Hadde vært snilt hadde dere tatt dere to sekunder til å stemme på det tøffeste pepperkakehuset til Alina HER! Det er veldig jevnt mellom første og andreplass, så vet at hun hadde satt pris på hver eneste stemme! Takk på forhånd!

  Tror jeg begynner å bli syk. Har ikke tid til å ligge strak på sofaen nå, så det må ristes av så fort som mulig. I morgen har jeg både foredrag i samf.fag også skal jeg skrive stil i norsk! Gruer meg til foredraget, har dårlig hukommelse når det kommer til ting jeg vil/burde/må huske! Ellers blir nok ikke stilen noe stress, liker å skrive stil. Burde egentlig sove litt nå, men tror nok ikke jeg får mulighet til det. Får heller legge meg litt tidligere. Må alltid le litt av meg selv når jeg tar på meg spikebh'en min. Fordi jeg går jo aldri med kløft en gang (hater kløft, æsj, huff, iio), og plutselig skal halve puppen henge ut. I tillegg er denne litt for liten til meg, men så lenge det dekker, så går det vel greit. Haha!

  Ha en fin kveld :) 

 • 35

 • 40  Image and video hosting by TinyPic
  Buksa er fra Gina Tricot, vet ikke hvor t-skjorta og snapbacken er fra.

 • 40

  De dagene jeg bare vil legge meg under dyna og bli der for alltid- er de dagene jeg ler, smiler, hopper og spretter rundt som en annen idiot. Jeg er ganske rar ja. Er i overkant dårlig humør, og vil egentlig bare at denne uka skal bestå av meg og senga mi. Sammen. Bare oss to. Ingen andre. Det er selvfølgelig for mye å be om, så denne uka blir like proppa som alle andre uker i livet mitt. Tenkte egentlig å prøve å sove litt, men ser for meg at det ikke er noen god ide. Skal på jobb og trening senere, blir bare slapp hvis jeg sover i et par timer nå. Ha en strålende dag videre.

 • 6

  Hadde egentlig planlagt en ganske bra bloggdag i dag, men som dere kanskje har forstått så ble ikke den planen helt vellykka. Stakk heller på trening, sovna på sofaen og har egentlig ligget strak siden da. Har slitt litt med ryggen igjen i det siste, og kjente det ganske godt etter treninga i dag, så var deilig å bare ligge stille og slappe av i noen timer. I morgen er jeg tilbake igjen. Har ingen bilder å bruke, så dette blir et nakent og veldig spennende innlegg. Må bare nevne at jeg starta på dette innlegget kl 21. Nå er klokka litt over 23, og jeg skjønner ikke hvor tiden ble av. Legger meg nok snart, slik at jeg kan få en lettere start på uka i morgen! God natt :) Når det kommer til instagraminnlegget.. wow, lol, herregud. At jeg ikke så for meg at det var en drit dårlig ide, haha. Skal gå gjennom så mange som mulig, og prøve å få plukket ut noen, men når det innlegget kommer kan jeg ikke si nå. Haha. 

 • 898

  Siden jeg tydeligvis blir sittende hjeme med trynet ned i dataskjermen i kveld, så kommer jeg nok til å kjede meg ihjel. Er heldig hvis jeg overlever. Så hvis dere skriver hva dere heter på instagram i dette innlegget, så skal jeg stikke innom. 5 av de jeg liker best blir linket i eget innlegg.

  Uheldigvis er jeg selv stuck med en halvdød iPhone 3GS, så de fleste bildene jeg legger ut på instagram er fra facebook eller bloggen. I det siste har jeg tatt litt fler med mobilen da, stjeler også Kaia sin iPhone en gang i blant. Hvis dere ikke følger meg allerede, så kan dere følge meg HER!


 • 57  Løsnegler fra Gina Tricot

 • 43


  Jakke Nelly.com Genser Gina Tricot Smykke Bik Bok

 • 19

   

  Ti ting om Martine AKA Explode  •   Martine spiser utrolig mye dritt i løpet av en dag. Kan garantere dere at dette ikke bare er noe hun sier. Skjønner seriøst ikke hvordan hun holder seg så fin og slank. Bitch

   

  •   Hun raper HØYLYTT hele tiden. Med bordet, mitt i timen, på kino, restauranter and U name it.

   

  •   Hun blir veldig fort litt over engasjert i samtaler og diskusjoner. Dette kan føre til noen litt småfrekke kommentarer. Men hun mener det som oftest ikke så slemt som det noen ganger kan høres ut til. (Håper jeg)      

   

  •  Hun tar stygge bilder av seg selv heeeele tiden med andre sine telefoner, spesielt med de som har kamera foran på mobilen..

   

  •  Hvis hun blir fornærma eller irritert truer hun med knyttneven. Ser utrolig dumt ut, gollæ.

   

  • Martine synger hele tiden. Hun er faktisk utrolig flink til å synge når hun først synger vanlig. *skryteskryte*

   

  •  HUN ER ALLTID FATTIG!

   

  • En av de mest utadvendte personene jeg kjenner, og rotete. Er en grunn til at hun ikke legger ut bilder av rommet hennes.. 

   

  • Martine blir så å si aldri flau over NOEN ting. Tror så vidt det har hendt.

   

  • Hun liker å innbille seg at hun er sunn når hun går i nøttedisken og handler sjokoladenøtter. Da tror nemlig de i kassa at hun er sunn og kjøper seg nøtter, da hun egentlig hamstrer innpå med sjokolade. Hun fant ut etter en stund at dette ble en ganske så dyr hobby i lengden.

   *Også en siste ting for bare dere kjære blogglesere, HUN ELSKER PIZZA OVER ALT! Hun kunne lett ha spist to bigone pizza alene, med extra cheese of course..   

   

  Utrolig nok er vakre Martine akkurat som alle andre jenter. Spiser sjokolade, blir fort litt overgira, raper og tar like mange stygge bilder av seg selv som fine.

  Var det noe dere ikke visste fra før av? 

   

  - Hanne 


 • 14  Besøk fine Malene sin blogg HER! Såvidt jeg har forstått så skal hun snart skrive et innlegg om hvordan jeg er i virkeligheten, kan jo bli interessant, spesielt når jeg vet hvor rare oppfatninger folk har av meg. Haha! Gleder meg :)

  Dette innlegget er forhåndsskrevet, akkurat nå er jeg enten på vei til eller på Kvadrat. Er med familien for å hande julegaver. Koos!  Hanne skal lage et innlegg til dere som hun poster i løpet av dagen/kvelden! Vet ikke heelt hva hun har planlagt, så kan bli interessant! Ha en fin dag :)

 • 20
  Kom nettopp hjem fra trening. Holder på å nappe brynene til Kaia. He he. Dusjen. Senga. God natt!

 • 14

  Tenkte bare å informere dere om at jeg har to koder til dere som gir dere 10% på en personlig almanakk HER og 20% på et egendesignet deksel HER! Glad jeg fikk disse kodene nå, passer jo veldig fint rett før jul. Positivt er det jo også at begge produktene kan gjøres så personlige :) Del gjerne kodene videre!

  Begge prosentene varer frem til jul!


  Koden som gir deg 10% på Personligalmanakk.com: (D-WPGH-BIER med store bokstaver og bindestreker)  Koden som gir dere 20% på et egendesignet deksel på Caseapp.com: (explode med små bokstaver) • 22  Jakke Levi's Tights Madlady.se Sko Footway.no Lue og skjerf Cubus Solbriller H&M

  Nå som det er så kaldt ute, frister det egentlig mest bare å slenge på seg en diger varm dress og sope rundt i den dagen lang. Tror det hadde blitt bra bilder til bloggen.  Ble dårlige bilder i dag, men tenkte at det var bedre enn enda et innlegg av meg som står og galner meg foran en hvit vegg. Av en eller annen grunn så tenker jeg mer ferie når det er vinter enn når det er sommer. Til tross for at vi ikke pleier å reise bort om vinteren. Har sikkert noe med at det alltid er så mørkt, man blir trøttere og mer doven og at jeg sliter ekstremt med å komme meg opp om morgenen. Legger ut noen fine rabattkoder til dere i et innlegg senere i dag, greie å ha nå før jul! Ha en fin dag :)

 • 35


  Elsker den nye genseren min fra Madlady.se! Endelig er den miiin. Direktelink til genseren HER! Madlady har fått inn veldig mange nye kule klær, så det er verdt å ta en titt! Må bare nevne at de har fått inn boots med nagler på, gjett om jeg sikler her jeg sitter. De finner dere HER

  Christoffer reiste i dag, derfor litt sen blogging. Dette blir nok det eneste innlegget i dag, fordi jeg snart stikker på jobb og skal trene etterpå. Alt jeg har lyst til nå er egentlig bare å grave meg langt ner under dyna og sove helt til vekkerklokka ringer i morgen tidlig. Er så trøtt. Blir nok bedre når jeg må trosse vær og vind for å komme meg ned til treningssenteret. Heh. Ha en fin kveld :)

  //Sponset

 • 10

  Vinnerne av egendesignede deksler fra Caseapp.com ble Annecken og Anhthu Tran (Trykk på navnet for å komme til bloggen)! Gratulerer :) Har sendt dere begge en mail. Svar på den, så sender jeg dere kodene dere trenger for å bestille dekselene! 

  (Bildet under er helt tilfeldig)


  Christoffer er på besøk, prøver derfor å holde meg unna dataen. Vanskelig, men jeg synes at jeg klarer meg bra. Ha en finfin kveld :)

 • 27

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

 • 35
  Hatt en finfin dag med Inga! Første dagen med snø har gått ganske bra. Tror jeg kommer til å overleve vinteren tross alt! Tror egentlig jeg hadde glemt hvor fint det er om vinteren. Vertfall hvor fine bilder kan bli. Nytt bakgrunnsbilde på mobilen er det nederste over her. Dagen startet med at Inga skulle komme ned til meg i 10 tiden for at jeg skulle fikse henne og ta bilder til dette skoleprosjektet. Selvfølgelig våkner jeg av at hun ringer og forteller at hun kommer nå. Bildene ble bra. Ikke så rart, se på jenta da! Etterpå gikk vi til byen, slappet av og drakk kaffe på samme plass som alltid. Heldige dere som slapp å se bilder fra den samme cafeen i dag og. Haha. Nå stikker jeg ned til Hanne og skal være der resten av kveld. Ha en fin kveld :)

  Følg Inga på instagram: ingaradic! Jeg heter ''martineegeland'' der, hvis noen skulle lure.

  Jeg trekker forresten de to vinnerne av egendesignet iPhonedeksel i morgen :) 

 • 21

  Red

  Genseren er fra Gina Tricot, og den er stjålet fra Inga.

 • 21  Bilder fra i går. Akkurat nå holder jeg på å fikse Inga, skal ta noen bilder av henne til et prosjekt jeg har på skolen. Satser på at det blir bra! Etterpå stikker vi til byen. Første desember i dag, og første dag med snø her i år. Funny. Liker ikke snø, men skal gi det en sjanse. Fint å se på.

  Ha en fin dag :) 

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde