Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

40Plutselig gikk det opp for meg at jeg kanskje burde begynne å skaffe meg et par nyttige ting, i stedet for å konstant bare bestille klær jeg i bunn og grunn begynner å få alt for mye av. Da ble det bag og sko fra Nike. Baggen bruker jeg nå til både skole og trening. Er så lei av å drasse på en stygg skolesekk, så da ble denne et bedre alternativ. Bildet lyver litt om fargen på skoene, den er litt sterkere og ikke så lyse-rosa, mer knæsj. Lyser opp hele rommet egentlig. Jeg er så fornøyd! Det er litt morsomt hvor "stolt" man kan bli bare ved å gjøre et godt kjøp. Begge er fra Junkyard.no! 

Bag HER / Sko HER

 • 682

  Jeg lever fortsatt, hvis noen begynte å lure. Har fått en del spørsmål om jeg har tenkt å slutte, men det skal jeg altså ikke! Skal fortsette å blogge, er bare ikke like aktiv lengre. Har en del ting som skjer privat, og da må det prioriteres fremfor mitt andre liv her på bloggen. Som et lite plaster på det store såret jeg har laget ved å ikke blogge den siste uken, så har jeg en konkurranse til dere! Den er i samarbeid med Junkyard.no, og premien er et gavekort på 1500 kr! Konkurransen avsluttes i slutten av uka :)

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:
  - Like facebooksiden til Junkyard HER!

  - Legge igjen en kommentar med mail og ditt favorittprodukt fra Junkyard.no!

  LYKKE TIL! :) 
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde